Kontakt Lens Tanita Tikaram Sarı (Yeşil) Lenslerim

Arkadaşlar Tanita Tikaram'da dört renk var. Sarı ve mavisi bende var. Yeşil ve griyi de deneme fırsatım oldu.

Yaklaşık 10 yıldır gerek renkli gerek numaralı, çoğu zaman da numaralı ve renkli lens kullanırım. Gözlerim koyu kahverengi. (oldukça koyu.)

Tanita'nın yeşili sadece yakından bakanların görebildiği, koyu bir yeşillik katıyor göze. Uzaktan hala kahverengi, hatta yakından bile çoğu zaman siyahlaştırıyor-koyu yeşil yapıyor. Göz renginiz açıksa deneyin derim, daha açık bir yeşil durabilir. Ancak koyuda muhtemelen benimki gibi durur, çok tatmin etmez (sarıyı deneyin hemen, aşık olursunuz)

Mavisini dibinizden bakan olursa anlar sadece, onda da kaymalar vs olursa, griye dönük hoş bir mavi. Ve uzaktan ya da fotoğraflarda anlaşılması çok zor. Diğer lens markalarından çok çok iyi.

Grisi beyaza dönük, normal insanda bulunmayan bir göz rengi, o yüzden dikkat çekiyor. Önermiyorum, beğeneceğinizi de çok sanmam. (gri arıyorsanız mavisine yönelebilirsiniz)

Ve sarısı, ki şiddetle öneririm, koyu kahverengi gözlü olmama rağmen birçoğu beni yeşil ya da ela gözlü sanıyor. Açık havada, güneş altında yapılan kahvaltıda dibimdeki adamlardan "gözlerin ne kadar güzel yeşil" iltifatları aldım ki gözlerim büyüktür, alttan gözükmesi lazım normalde rengin. Ama o kadar iyi uyum sağlıyor ki gözleriyle insanın..

Eskiden freshlook yeşil ve normal yeşil, amazon koyu yeşil, sophistic yeşil(bu güzel duruyordu-nispeten pahalıdır) freshlook mor, solotica yeşil kullanmışlığım var. (En uzun süre freslook yeşilini kullandım (ama mavi pakette olanından yani colors*). Ancak iri ve kahverengi gözleriniz varsa sophistic, tanita tikaram ve durasofta bakın derim..

$CIMG4585.jpg $CIMG4622.jpg
Redgiselle arkadaşımızda tanita yellow zümrüt yeşili gibi bir renk oluşturmuş,testerını denemiş çok güzelmiş,cor mel de solgun yeşil sarı olunca haliyle aklı kalmış,çok şanslı:KK52:

Berry işte benim cor mellerim. İlki flashsız, ikincisi flashslı.. İlk geldiğinde daha parlaktı ben freshcare ile soldurdum 1 hafta boyunca, şu an böyle biraz soluk bir yeşil, ela gibi birşey. Umarım işinize yarar bir fikir verir :)

Eki Görüntüle 144358 Eki Görüntüle 144357

Berry işte benim cor mellerim. İlki flashsız, ikincisi flashslı.. İlk geldiğinde daha parlaktı ben freshcare ile soldurdum 1 hafta boyunca, şu an böyle biraz soluk bir yeşil, ela gibi birşey. Umarım işinize yarar bir fikir verir :)

Harika olmuş,resimlerde süper gerçekte de limbal ringsizliği sorun değil gibi görünüyor,gerçi resimlerde gözkmüyor ama cor melin etrafında kendi limbal ringiniz koyu yeşil limbal ring oluşturuyor lensin üzerinde deniyor,mükemmel:nazar: olmuş canım,lens yok gibi ve renk de süper:KK34:

hayır canım sarı ya da yeşil bir iz kesinlikle yok yakından da bakınca, boyaması o kadar büyük değil, büyük olan kısmı şeffaf olan kısmı, normal lenslerimden daha geniş bir boşluk kalıyor sadece. tanita bakıcam ben de bu hafta :)

kızlar benim gözlerimde iri biraz.orta kahve tonlarda.ben bal rengine yakın çok doğal bir lens istiyorum şöyle hafif sarımsı yeşil olsun istiyorum.tanita tikaramın sarısını çok methetmiş arkadaşlar netten alsam orjinalliği tedirgin ediyor.sizin aldığınız bir site varmı birde fiyat olarak uygun mu soloticanın melleri ile karşılaştırırsak gerek fiyat gerek kullanış ve doğallık yönünden hangisi daha iyi kızlar:44:

kızlar benim gözlerimde iri biraz.orta kahve tonlarda.ben bal rengine yakın çok doğal bir lens istiyorum şöyle hafif sarımsı yeşil olsun istiyorum.tanita tikaramın sarısını çok methetmiş arkadaşlar netten alsam orjinalliği tedirgin ediyor.sizin aldığınız bir site varmı birde fiyat olarak uygun mu soloticanın melleri ile karşılaştırırsak gerek fiyat gerek kullanış ve doğallık yönünden hangisi daha iyi kızlar:44:

Canım diğerleriyle ilgili tereddüte düşebilirsin,sonuçta denemeden kesinlikle anlayamazsın,ama solotica vadettiği rengi -göz rengine göre- ama yarım ton farkla olsun kesinlikle sağlıyor,yani muhakkak güzel göze hoş gelen bir renk elde ediyorsun,yani çevrendeki herkes doğal ve güzel buluyor,bir de göz makyajı(en azından siyah kalem) çekersen çok güzel bir sonuç elde ediyorsun,ama bu diğerleriyle kesinlikle elde edebilirsin demek değil,onları denemeden almanı tavsiye etmem,elinde patlama ihtimali yani sevmemen oldukça yüksek bir ihtimal çünkü,lens takıp bir metre öteden gözün kahverengi gözüksün istemeyebilirsin sonuçta

Pardon yanlış yazmışım:KK30:ama bu diğerleriyle kesinlikle güzel bir renk elde edemeyebilirsin demek değil dicektim

benimde göz rengim kahverengi.takınca beren saatin ki gibi yeşil gözüksün istiorum.hangi ton iyi oluR?
bide bu markanın numaralı lensleri varmı?

Beren saatinkine en yakın renk bu ama göz rengine göre değişir sende nasıl duracağı. bunu zaten bihter lensi diye satıyolar :KK70:

img43204545454544458.jpg

By melancholien at 2011-03-04

img4319y.jpg

img4317yn.jpg

img4300j.jpg

img4313.jpg

img4299y.jpg

img4297i.jpg

img4294g.jpg

mellll senin göz rengin kahvemi :KK53:sanki zemin daha açık görünüyor ela gibi:44:eek:nun için bu kadar doğal ve güzel duruyor sanki:44:çok yalışmış güle güle kullan

ya şimdi bu konuyu görünce daha bi kararsız kaldım ben.solotica cor mel alcaktım çok da beğeniyorum ama göz çapıma uyar mı bilmiyorum hiç ölçtürmedim.büyük gelirse sarı kısımları dışarı taşıp da sarılık hastası gibi durmam herhalde :KK53: freshlook,B&L,elegance bi de fashion colors die bi marka kullandım.acaba hangisinin çapına benzio ki soloticalar bilgisi olan var mı?
tanitaların sarısı da güzelmiş aklımı karıştırdılar ama gözlerim çok açık bi kahve de değil yani fazla bi değişiklik olmazsa o da kötü olur :KK43: çok kararsız kaldım :44:

Hanımlar çok memnun olmama rağmen bu lens ile bir problem yaşadım. Sizlere de ileteyim istedim..

Daha önce aldığım sarı-tanita tikaram'ları hakikaten zevkle kullandım. Kimse lens olup olmadığını dahi anlamadı..
Hala da o lensi takarsam gerçek gözüm gibi.

Fakatt...
Lensimin tek eşini kaybedince yenisini sipariş ettim.

Yeni bir çift geldi sonrasında bana.

Bu çiftin sağ gözü farklı bir sarı yeşil, çiğ duruyor. üstte kalıyor. Onu geçtim sol gözü tamamen pörtlek. Gözümü kırptığımda yukarı aşağı hareket ediyor..

Aldığım yere götüreceğim fakat en az bir ay oyalarlar İstanbul'dan geliyor diyorlar (Ankara'dayım)

Bir arkadaşım benzeri problem yaşadığını ve son kullanma tarihinden üretim tarihinden doğru seriyi bulabileceğimizi söylemişti.. Siz de benzer bir şey yaşadınız mı? Veya solüsyonda bekletirsem ya da gözümde tutarsam bir süre alışır mıyım ki?

renk farkı için değil ama lensinin göz kırptığında aşağı yukarı gitmesi için söyleyebileceğim şey göz kuruluğu olabilir sende bende de var ve sıfır lensler bile daha yeni şişesinden çıkardığım yani aynı sorunu yaratıyor suni göz yaşı kullanabilirsin doktor kontrolü ile tabi..ama renk tonu farkı için kesinlikle iade etmelisin canım 1 ay sürse bile beklemeye değer içine sinmedikten sonra takma daha iyi

ben tanita tikaram green kullanıyorum, çok dgal oldugunu düşünerek aldım.. ki öyle sayılır ama pek belli olmuyo açıkcası kendi göz rengim ( orta kahve) daha acık duruyo yani :) koyu çimen yeşili bi renk.. öyle bi göz rengi pek yok yani ben görmedim şahsen.. ve de bikaç erkek arkadasım begenmediinden daha takmayı düşünmüorum(kızlar alınmasın ama erkekler dh objektif davranıyo:) )
şöyle doğal güzel griye çalan bi yeşil yok mudur ya?

Kızlar ben nihayet tanita tikaram yellow denedim ama hidrocor mel bi gözümde tanita diğer gözümde karşılaştırdım, cor mel e göre aşırı koyu bi rengi vardı, karanlık bi ortamda direk kahverengi gibi duruyodu yani. Benim fotoğrafını koyduğum cor mellerden 2 ton daha koyu bi yeşili var

tanita'nın çok doğal bir lens olduğunu düşünüyorum.

yani erkekler doğallıktan yanadır doğru ama benim de erkek arkadaşım saf değildir.

açık havada kahvaltıya gittiğimizde bile "ne güzel gözlerin var yeşil gibi sarı gibi" diye övmüşlüğü var.

mel lensi denemedim bir tek. ona da bakacağım koyduğunuz fotolardan..

ama çok ışıl ışıl parlayan-balık gözü gibi ben lensim diye bağıran bir şey istemiyorsanız tanitanın sarısı iyi bir tercih

TANİTAnın sarısını denedim muhteşem doğal bir lens kendim bile şaşırmıştım gerçi kendi göz rengim çok koyu değil ama tavsiye ederim griside hoş bu arada:KK61:

arkadaşlar ben de renkli lens kullanmak istiyorum artık şu an b&l.nin şeffaf lenslerini kullanmaktayım.Tanita Tikaram.ların duruşuna bayıldım çok yakışmış hepinize gerçekten çok doğallar.solotica almayı düşünürken fikrimi değiştirdi birden tanitanın sarısı :) gözlerim orta kahverengi çok aşırı koyu ya da açık değiller.beren saat gibi bir ton yakalamak istiyorum siz ne önerirsiniz?yeşili daha koyu durur demişsiniz

X