Kontakt Lens Tanita Tikaram Sarı (Yeşil) Lenslerim

açık kahve gözler almalı bu lensi. orta kahve rengi gözümü hiç açmadı. hem de çok rahatsız bir lens. bana mı böylesi denk geldi çözemedim. soloticalarla devam edeceğim sanırım...
canım sana öylesi denk gelmiştir. benim ilk aldığım tanita, (ki kullanım süresi doldu çoktan) inanılmaz rahat ve de doğaldı. ki koyu gözlüyüm. yeşile döndürüyordu. ama sonrasında aldıklarımda hep bombe, batma vs. oldu.
tanita'da bu sorun var. üretimler birbirini tutmuyor :KK43:

süresi dolduğu için tanitalarımı değiştirmek zorunda kaldım. yeniledim yani.
ancak yeni gelenin pupil boşluğu oluyor sanırım o kısmı cok büyük:KK43:

iyi olmadı...

süresi dolduğu için tanitalarımı değiştirmek zorunda kaldım. yeniledim yani.
ancak yeni gelenin pupil boşluğu oluyor sanırım o kısmı cok büyük:KK43:

iyi olmadı...

princess merhaba bende tanita tikaram yellow almak istiyorum ama tavsiye edermisin?herkes kalın olduğundan bahsetmiş nasıl bu lensler?yeni gelenlerden memnun değilim demişsin fotoğrafını görmem mümkünmü acaba

selam
ben buradaki yorumlara göre tanita tikaram lens almıştım. ama gözümde hüç güzel durmadı. gözlerim koyu kahve rengi, eşim dahil kimse lens taktığımı farketmedi. ama daha açık göz renklilerde güzel görünebilir. Lenslerimi satmak istiyorum sadece aldığım gün taktım. Lens almak isteyen var mı?
slm ne renk oldu koyu kahve gözde hiç açmadımı baya olmus yazalı işallah arada giriyosunuzdur :)

teşekkür ederimm aaahhh keşşşkeeee dün okusaydım cevabını aaahhhh keşkeeee:KK43: aldım şimdi geldi bildigin yeşil renk bal rengi gibi olsun istemiştim asla kullanmam bunu gitti 180 tl :KK53:

Kızlar bir yakınımızda yıllar önceden kalma bir lens vardı keşke size gösterebilme imkanım olsa anlardınız lens tanita olabilir büyük ihtimalle oymuş ama boyaması öyle doğal ki pikseller yok üstünde tek renk şeffaf bir lensin komple aynı tonda güzel bir yeşil oldugunu düşünün el boyasuymış ozaman şimdi makina boyamaları oldugu için cok belli oluyor:KK43:

Bende tanita magdurlarindanim arkadaslar. Yillarca kullandim, kendi gozlerimi ela saniyordum artik dusunun:) ama son 2 senedir aldigim 2 lenste oncekilerden oyle farkli ki, belli oluyor lens oldugu yani :110: cidden cok mutsuzum, son zamanlarda alip eskisi gibi memnun olanlar var mi?

Kızlar bir yakınımızda yıllar önceden kalma bir lens vardı keşke size gösterebilme imkanım olsa anlardınız lens tanita olabilir büyük ihtimalle oymuş ama boyaması öyle doğal ki pikseller yok üstünde tek renk şeffaf bir lensin komple aynı tonda güzel bir yeşil oldugunu düşünün el boyasuymış ozaman şimdi makina boyamaları oldugu için cok belli oluyor:KK43:
Merhaba. Lens tanita mi? Kac yilinda alinmis peki?

benim göz dr setinden çıkmıştı eskiden kendi özel muaynanesinde deneme olarak kullanıyormuşlar. en az 15 senelik :KK70:

X