Kontakt Lens Tanita Tikaram Sarı (Yeşil) Lenslerim

tanita tikaram yeşil aldım. sabah takıyorum geceye doğru batma yapıyor ve uzaktan renkliymiş gibi durmuyor açıkçası ama yakınımdakiler senin gözlerin yeşil miydi fark etmemişiz diyorlar, o kadar doğal yani. çookkk yakından bakanlar bile lens olduğunu anlamıyor.

pembe panter harika olmuş lenslerin bayıldım ben de siteyi uzun zamandır takip ediyorum tanita tikaram alşmaya karar verdim ama sarı mı yeşil mi karar veremiyorum göz rengim orta kahve güneşte açılıyo baya senin göz rengin koyu mu onu sorucaktım

berrylips arkadaşım bende tanita almayı düşünüyorum ama denemeden cesaret edemiyorum aceba sendeki tanitayı kullanmıyorsan satın alabilirmiyim senden sadece deneyeceğim güzel durursa yenisini alırım diye düşünüyorum. özelden mesajda yazamadım isterseniz siz bana yazın. görüşmek üzere...

Son düzenleme:
kızlar:))) bugun tanıta tıkaramın sarı olanını aldım:))) bakalım 3 gunde teslım edıyorlarmıs ınsallah begenırım:))))

kımse ılgılenmıyo ama yınede ılerde lazım olur kızlar lenslerım geldiiiiiiiiiiiiiiiiii:)) tanita tıkaram yellow:))) taktım hemen gelınce cok guzel cok dogal duruyo. yakında fotoda eklerım sızde gorursunuz:))) sıparıs verdıgım sıte yanında 360lık solusyon hedıye ettı.150 tlye aldım ama solusyonu dusununce 120ye glelıyor bence:))9

$IMG_1317.jpg $IMG_1319.jpg

kızlar aldıgım lensler bunlar:))) kendı goz rengım acık kahve ...

$IMG_1320.jpg $IMG_1321.jpg $IMG_1324.jpg

bunlarda dıger cekımler ... gunes ısıgında cekınce eklerım... ama oldukca aydınlıkta cekmeye calıstım.

çok güzel olmuuuss.. keşke bende sarı alsaydım yeşil yerine, lens kutusunda öylece duruyolar kullanmıyorum. bi de kalın olmasalarr tekrar sarı alabilirdim

çok güzel olmuuuss.. keşke bende sarı alsaydım yeşil yerine, lens kutusunda öylece duruyolar kullanmıyorum. bi de kalın olmasalarr tekrar sarı alabilirdim

yesılın durusunu begenmedın mı?? bende kalın dıye cok korkarak aldım ama ben hıc gozumde hıssetmıyorum. valla ne bılım seffaf lenslerım gıbı agırlık yapmadı hıc.
aldıgımdan berı kımseye solemedım bakalım farketcekmı ınsanlar dıye:)) kımse farketmedı ustune ben soledıkten sora aaa evet dıyorlar :)) ıyımı kotumu bılemedım. ama benım ıstedıgımde buydu sanırım.

yesılın durusunu begenmedın mı?? bende kalın dıye cok korkarak aldım ama ben hıc gozumde hıssetmıyorum. valla ne bılım seffaf lenslerım gıbı agırlık yapmadı hıc.
aldıgımdan berı kımseye solemedım bakalım farketcekmı ınsanlar dıye:)) kımse farketmedı ustune ben soledıkten sora aaa evet dıyorlar :)) ıyımı kotumu bılemedım. ama benım ıstedıgımde buydu sanırım.

yeşilin duruşu da çok doğal cok iyi kaynasıyo gözle ama koyu baya ya.. benim kendi kahve rengi gözüm daha acık kalıo:) bi de güzel bi yeşil değil pek.. çimen yeşili gibi pek doğal bi göz rengi olmuyo. fotograf ekleyen arkadaslar vardı aynen öyle duruyo işte.. sarı alarak cok iyi yapmıssn yani:KK66: kalınlıgını da hissetmiyosan süper.
bnm istediğim doğallıgı veren bi bu lensi gördüm şimdiye kadar solotika falan da boş yani

Bunlar da benim Tanita Tikaram lenslerim. Sarı olarak geçiyor ama gözde yeşil duruyor, yeşil olanı ise hiç belli olmuyor. Benim gözlerim çok koyu kahverengi, sarı lensle yeşile bakan ela gibi oluyorlar, resimde ışık çok geldiği için gözbebeklerim küçülmüş aslında kendi göz rengim hiç gözükmüyor. Lens de damarlı bir lens olmadığı için çok doğal duruyor. Kendi göz rengimi çok iyi bilenler bile farketmediler, senin gözün hep yeşil değil miydi diyorlar:) Şu ana kadar hiç gözlerin lens mi diyen olmadı. Mavi rengi de var hepsi çok doğal herkese tavsiye ediyorum.Daha önce B&L hareli mavi kullanmıştım o da çok doğaldı ama Tanitanın doğallığıyla kıyaslanamaz

Eki Görüntüle 23720

Çook güzel durmuş canım, çok beğendim. Aynı lensleri dünyagözün oradaki lens dükkanı gözümde bizzat denemişti(aslında lens denetmiyorlar artık pek ama illa denicem demişti kız :KK1:) benim de ela gibi gözlerim ve çok hoşuma gitti doğal durdu.
Ben yine mavilerini aldım gerçi inat edip, ama bunların doğallığı çok daha mükemmel :KK9:

Güle güle kullan :KK49:

Ayrıca tanita tikaram ları hiç hissetmiyosun ama farklı renkli lensler var zaman zaman kullandığım günsonunda resmen gözümde bir yorgunluk bir batma hissi oluyor. :KK43: (boş&lomb natural colors buna bir örnek... )

çok beğendim duruşu süperde kalın bi lens olduğu söyleniyo rahatlık bakımından nasıl bide deneyiptemi aldın yoda nettinmi sipariş ettin

canım ben denemeden aldım burdakı yorumları okudum ilk. durusları cok dogal gelmıstı ama sıtede kalın oldugunuda yazmıslardı bunlardan dolayı benım kafamdada tereddut olmadı degıl. yınede merakıma yenıldım ve net uzerınden sıparıs ettım. ben daha once freshlook kullanmıstım o cok kalındı ve gozumde hep kayıyordu hemen cıkarmak ıstıyordum. bunla bana hıc kalın gelmedı sanırım bu gozle alakalı bısı. kesın sızde oyle olur dıyemem ama ben hıc hıssetmıyorum. seffaf lenslerımde var benım aynı bana gore. gozumde kalsın ıstıyorum hep o derece memnun kaldım:)))

oha ildy çok beğendim harika ya tanita alma fikrini rafa kaldırmıştım bi süredir ama bu ayki giderlere ekliycem heralde artık. fotolarda çok güzel görünüyo ama daha belirgin bi foto varsa elinde ekleyebilir misin? ya da senin yorumunu alıym dışardan bakan hemen anlar mı vs

oha ildy çok beğendim harika ya tanita alma fikrini rafa kaldırmıştım bi süredir ama bu ayki giderlere ekliycem heralde artık. fotolarda çok güzel görünüyo ama daha belirgin bi foto varsa elinde ekleyebilir misin? ya da senin yorumunu alıym dışardan bakan hemen anlar mı vs[/QUO

tsk ederım:))) fotolarda cok bellı olan bı renk degıl gunduz ısıgında ve yakın cekımlerde bellı oluyor. ama benı tanımayan bırı kesınlıkle anlamadı.kendı goz rengım sandı. yenı foto eklemeye calısırım.

X