- 3 Haziran 2011
- 27
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmm ben nedense ankarada oturduğunu varsayarak anlattım :) iskenderunla ilgili hiç fikrim yok bebek
tanita tikaram yeşil aldım. sabah takıyorum geceye doğru batma yapıyor ve uzaktan renkliymiş gibi durmuyor açıkçası ama yakınımdakiler senin gözlerin yeşil miydi fark etmemişiz diyorlar, o kadar doğal yani. çookkk yakından bakanlar bile lens olduğunu anlamıyor.
çok güzel olmuuuss.. keşke bende sarı alsaydım yeşil yerine, lens kutusunda öylece duruyolar kullanmıyorum. bi de kalın olmasalarr tekrar sarı alabilirdim
Eki Görüntüle 272583 Eki Görüntüle 272584 Eki Görüntüle 272585
bunlarda dıger cekımler ... gunes ısıgında cekınce eklerım... ama oldukca aydınlıkta cekmeye calıstım.
yesılın durusunu begenmedın mı?? bende kalın dıye cok korkarak aldım ama ben hıc gozumde hıssetmıyorum. valla ne bılım seffaf lenslerım gıbı agırlık yapmadı hıc.
aldıgımdan berı kımseye solemedım bakalım farketcekmı ınsanlar dıye:)) kımse farketmedı ustune ben soledıkten sora aaa evet dıyorlar :)) ıyımı kotumu bılemedım. ama benım ıstedıgımde buydu sanırım.
Bunlar da benim Tanita Tikaram lenslerim. Sarı olarak geçiyor ama gözde yeşil duruyor, yeşil olanı ise hiç belli olmuyor. Benim gözlerim çok koyu kahverengi, sarı lensle yeşile bakan ela gibi oluyorlar, resimde ışık çok geldiği için gözbebeklerim küçülmüş aslında kendi göz rengim hiç gözükmüyor. Lens de damarlı bir lens olmadığı için çok doğal duruyor. Kendi göz rengimi çok iyi bilenler bile farketmediler, senin gözün hep yeşil değil miydi diyorlar:) Şu ana kadar hiç gözlerin lens mi diyen olmadı. Mavi rengi de var hepsi çok doğal herkese tavsiye ediyorum.Daha önce B&L hareli mavi kullanmıştım o da çok doğaldı ama Tanitanın doğallığıyla kıyaslanamaz
Eki Görüntüle 23720
çok beğendim duruşu süperde kalın bi lens olduğu söyleniyo rahatlık bakımından nasıl bide deneyiptemi aldın yoda nettinmi sipariş ettin
kalınlar rahatsız ediciyken incelerde çabuk yapışıo veya takarken çabuk zedelenio
oha ildy çok beğendim harika ya tanita alma fikrini rafa kaldırmıştım bi süredir ama bu ayki giderlere ekliycem heralde artık. fotolarda çok güzel görünüyo ama daha belirgin bi foto varsa elinde ekleyebilir misin? ya da senin yorumunu alıym dışardan bakan hemen anlar mı vs[/QUO
tsk ederım:))) fotolarda cok bellı olan bı renk degıl gunduz ısıgında ve yakın cekımlerde bellı oluyor. ama benı tanımayan bırı kesınlıkle anlamadı.kendı goz rengım sandı. yenı foto eklemeye calısırım.