Eki Görüntüle 43217
Eki Görüntüle 43218
Eki Görüntüle 43219
Tanita bence çok doğal bir lens ancak kalın denemeden almayın.benim bir arkadaşım hiç rahat etmedi ben çok menutnum.sarısı harika benim gözümü yeşil ela yaptı
kızlar solotica mı daha doğal tanita mı ben nc mel kullanıorm ama sevglm yakndan iğrenc duruor nokta nokta dedı ve gozlerımı cok rahatsz edıor solotica. tanıta almak ıstıorm yakndan anlasılıomu?Tanita tikaram sarıları takıyorum hala,gercekten ela yesil gibi duruyor...Keske azcık daha acık olsaydı mükemmel derdim o zaman...Bu bile harika...Herkese tavsiye ediyorum kızlar...
Eki Görüntüle 43217
Eki Görüntüle 43218
Eki Görüntüle 43219
Tanita bence çok doğal bir lens ancak kalın denemeden almayın.benim bir arkadaşım hiç rahat etmedi ben çok menutnum.sarısı harika benim gözümü yeşil ela yaptı
Canım,hidrocor melinden memnun kaldığına çok sevindim:81:cor kayma yapıp sarı kısmını beyazına geçirmedi mi,umarım ben de memnun kalırım,en solgun melin cor olması beni baya korkutuyor,freshcare la elalaştı mı yoksa açılıp solgunlaşıp açık yeşil cristal gibi mi oldu onu anlamadım,freshcare souflon gibi açıyor diyorlar çünkü,tanita sitelerde satılıyor,140 olanı da var 150 ye olanı da var,adını atarım sana özelden,ama bence deneyip beğendiğinden al tarihleri serileri farklı olur lenslerin biri diğerini pek tutmuyor,tanitanın tonu hoşuna gitti senin,rainbowlar gibi ya,cor kaymadıysa çok güzel olmuştur muhtemelenEvet karar verip solotica aldım, hidrocor mel seçmiştim, ilk başlarda yeşili çok rahatsız etmişti ama 1 haftalık bir freshcare solüsyon terapisinin ardından harika bi renk elde ettimŞu an tam ela, Beren Saat yeşili dedikleri hafif soluk bir yeşil renk. 8.4 olan gözlerimde de ilk birkaç gün dışında hiç yanma, batma yapmadı, şeffaf lensten daha da rahat diyebilirim. Herkese tavsiye ederim.
Ama gel gelelim tanitalar hala aklımda, alacağım ama Ankara'da Karanfil Sokak'ta olan malum yer 180 tl diyor ve aşırı gıcıklarDaha uygun fiyata alınabilecek bir yer biliyor musunuz kızlar Ankara'da? Hem de deneten bi yer tabi?