Kontakt Lens Tanita Tikaram Sarı (Yeşil) Lenslerim

Tanita bence çok doğal bir lens ancak kalın denemeden almayın.benim bir arkadaşım hiç rahat etmedi ben çok menutnum.sarısı harika benim gözümü yeşil ela yaptı

Tanita tikaram sarıları takıyorum hala,gercekten ela yesil gibi duruyor...Keske azcık daha acık olsaydı mükemmel derdim o zaman...Bu bile harika...Herkese tavsiye ediyorum kızlar...

Tanita tikaram sarıları takıyorum hala,gercekten ela yesil gibi duruyor...Keske azcık daha acık olsaydı mükemmel derdim o zaman...Bu bile harika...Herkese tavsiye ediyorum kızlar...
kızlar solotica mı daha doğal tanita mı ben nc mel kullanıorm ama sevglm yakndan iğrenc duruor nokta nokta dedı ve gozlerımı cok rahatsz edıor solotica. tanıta almak ıstıorm yakndan anlasılıomu?

işte devamlı devamlı arıyıp taradığım yeşil renk bu ya!!!
mükemmel gerçekten yok nc ymiş yok mel miş ohhh bee buldum sonunda süper arkadaşım çok sağol ya :)
nereden satın aldın bunu ve fiyatı ne kadardır acaba?? ayrıca ben numaralı kullanıcam da numaralı seçeneği var dimi?? yardımcı olursan çok sevinirim çokk çok sağol bunu burda paylaştığın için çokk güzel duruyor gerçekten ya :)

ben de yıllardır lens kullanıorumm tanıta denedım we aldım kızılaydan lens dunyasından ılk mavı ıstemıstım boyama hatası wardı galıbaa neyse gerı aldılar yerıne grısını aldım fakatt gozlerımı mahvettıı gerı werdımm sonuc beklıorumm umarımm uretım hatası wardırr yoksa 200 tl bosa gıtceek para ıadesı yokmus yada marka degısımıı bencee lenslerı ld de deneyıp lensı gerı alabılecekk yerlerden alın meselaa gordıondakı gozlukculer kesınlıklee 3 kere lensı gerı werdım hıc sorun cıkarmadılar

aslındaa ıyı ck da dogal duruoo ammaaaaa ısteee rahat degıl gbı yada alısmadıgımz ıcın

merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var gözlerim koyu kahve daha önce rainbow un giolla sını kullandım ama asırı batma yanma ve kızarma yaptı gözlerimde sanırım kalın bır lens bu rainbow şimdi tanitanın sarı yada yeşilini almak istiyorum fakat korkuyorum rainbow kullandıktan sonra gözlerim fena hassalaştı onu nerdeyse takamıyorum bile kalın olsa gerek özetle sorum su sızlere bu tanitalar rahat mı yumuşakmı batma falan yaptımı kullanan arkadaşlar yardım edin lütfen

arkadaşlar benim gözümün cevresi ela ortası kahve tanita tikaramın yeşil ve sarısndan birini almayı düşünüyorum bana bu lensli fotolarınızı bu başlık altına koyarmsnz lütfen

Bende Tanitanın sarısını denemek istemiştim. İstanbul un neresındesın bılmıyorum ama bakırkoyde harbi optikte hem çok marka var hemde deneyebılıyorsun. Netten numralarını ve adresini bulabilirsin. Kadıkoy ve baska semtlerdede olması lazım.

Merhaba kızlar, ben dün ankarada lens dünyasının karşısındaki göz doktorunda denedim tanita tikaramları. Sarısı elaya dönük çok güzel bir yeşil oldu gözlerimde (kendi gözlerim orta kahve ne çok açık ne çok koyu) İnanılmaz doğal durdu ama çok batma yaptı belki makyajım kaçmıştır ya da deneme lensinin kenarı yırtılmıştır diye çok kulak asmadım ama alamadım da.. Aklım solotica hidrocor mel lerde kaldı ama gözlerim 8.4 solotica 8.7.. Hiç 8.4 olup solotica kullananınız oldu mu? Kayma, batma ya da dışa taşma oluyor mu?
Lütfen yardım ediiin çok kararsız kaldım

evet benimde çapım küçük solotica kullandım renk çok güzel olmasına ragmen kayma yaptı çapın küçükse soloticadan vazgeçmelisin tatlım

Evet karar verip solotica aldım, hidrocor mel seçmiştim, ilk başlarda yeşili çok rahatsız etmişti ama 1 haftalık bir freshcare solüsyon terapisinin ardından harika bi renk elde ettim Şu an tam ela, Beren Saat yeşili dedikleri hafif soluk bir yeşil renk. 8.4 olan gözlerimde de ilk birkaç gün dışında hiç yanma, batma yapmadı, şeffaf lensten daha da rahat diyebilirim. Herkese tavsiye ederim.
Ama gel gelelim tanitalar hala aklımda, alacağım ama Ankara'da Karanfil Sokak'ta olan malum yer 180 tl diyor ve aşırı gıcıklar Daha uygun fiyata alınabilecek bir yer biliyor musunuz kızlar Ankara'da? Hem de deneten bi yer tabi?

Canım,hidrocor melinden memnun kaldığına çok sevindim:81:cor kayma yapıp sarı kısmını beyazına geçirmedi mi,umarım ben de memnun kalırım,en solgun melin cor olması beni baya korkutuyor,freshcare la elalaştı mı yoksa açılıp solgunlaşıp açık yeşil cristal gibi mi oldu onu anlamadım,freshcare souflon gibi açıyor diyorlar çünkü,tanita sitelerde satılıyor,140 olanı da var 150 ye olanı da var,adını atarım sana özelden,ama bence deneyip beğendiğinden al tarihleri serileri farklı olur lenslerin biri diğerini pek tutmuyor,tanitanın tonu hoşuna gitti senin,rainbowlar gibi ya,cor kaymadıysa çok güzel olmuştur muhtemelen bir de resmini atsan çok sevinicem:93:

tanita tikaramları ben de sormuştum ama cevap veren arkadaşların tanita hakkında dedikleri şöyleydi..ilk başta hiç rahat bir lens değilmiş..hatta rahatsızlık konusunda b&l yi bile solluyormuş o kadar kalınmış...diğer birşey de bu lensin gri rengi haricindeki diğer renkleri gözünün dibine girmeden renk farkedilmiyormuş...diğer birşey de pupil boşlukları aşırı büyükmüş..tek farkedilen rengi gri olanıymış ama o da pupilden dolayı kötü görünüyormuş...ha bir de aslında bu lensler renkli gözleri yoğunlaştırmak için üretilen lenslerdenmiş..benim duyduklarım bunlardı

Güneşe katılıyorum. Ben kullandım tanita'nın grisini. Cam lens gibi kapkalın. Parmağa yapışmıyor kalınlıktan habire yere düşüyor o derece yani. Grisi zombi gözü gibi beyaz renk, pupili de dev gibi. Dolayısıyla griyi taktığınız zaman bu dünyadan değilmişsiniz gibi bir görüntü oluşuyor (koyu kahve gözler için geçerli bu söylediklerim tabiki bal rengi gözlerde sonuç harika olacaktır) çünkü tanitalar renkli gözler için üretilmiş lenslerden, bu nedenle pupilleri büyük... Gri dışındaki renkleri denemedim ama sarısı, yeşili ve mavisi vardı sanırım, onlar da fazla renklendirmiyor oldukça koyu gözüküyor fotoğraflarda ama sarısının doğallığı dillere destan. Tanita Tikaram sarı, Rainbow Giallo rengine karşılık geliyor, Tanita Tikaram gri de Rainbow Perla'ya karşılık geliyor. (Rainbow ile Tanita Tikaram aynı lenstir sadece farklı şişelenmişlerdir hatırlatayım)

Redgiselle arkadaşımızda tanita yellow zümrüt yeşili gibi bir renk oluşturmuş,testerını denemiş çok güzelmiş,cor mel de solgun yeşil sarı olunca haliyle aklı kalmış,çok şanslı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…