• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanita Tikaram Sarı lensler

saripapatya86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
21
4
86
slm arkadaşlar kullanan var mı? ben yeni aldım dogallıgı çok güzel ama sarısı yeşil oldu gözlerimde :KK17:bazı solüsyonlar koyulaştırıyor diye okumuştum dogrumu? hangi markalar yardım lütfen :KK15:

slm kızlar :) solotıca natural colors solflex ocre ve raınbow fantasy deep hazel lens aldım ikiside gri renk oldu kahve gözlerimde bunların rengini solüsyonla degiştirmek mümkün mü? kullananlar?

Canim bl varya baush lumb ondn kullaniorm ama goremiorm :-)
Gri renk kullaniorm okdr guzel duruyorki gozlerm siyah taktigimda lensi mavi oluyr goruntude harika ama bulanik acaba cap mi kucuk geliyordur oyle birsy duydum dogrumudur canim ama senin markanida arastrcam parasinda degilm yeterki iyi goreym

bence çapla alakası yoktur
Gri renk kullaniorm okdr guzel duruyorki gozlerm siyah taktigimda lensi mavi oluyr goruntude harika ama bulanik acaba cap mi kucuk geliyordur oyle birsy duydum dogrumudur canim ama senin markanida arastrcam parasinda degilm yeterki iyi goreym
çap olarak bilgim yok belki konuyu okuyan arkadaşlar yadımcı olur ama solatica dan memnundum ben kullandıklarımın içinde en rahatı oydu sonra rengi degişince başka markaları denedim istedigim rengi bulamadım bi türlü şimdi concor sipariş ettim bekliyorum:21: solüsyonü degiştirip dene istersen tatlım

bence çapla alakası yoktur

çap olarak bilgim yok belki konuyu okuyan arkadaşlar yadımcı olur ama solatica dan memnundum ben kullandıklarımın içinde en rahatı oydu sonra rengi degişince başka markaları denedim istedigim rengi bulamadım bi türlü şimdi concor sipariş ettim bekliyorum:21: solüsyonü degiştirip dene istersen tatlım
Tamam canimm bende solatica deniyim bide goz doktoruna da danisim gozum buyuk ondn kaynaklimi die capi na gore bakarim :-)

Bu renkli lensler çok kalın geldi bana, günlük lenslere alışmışım. Hep gözüme batıyor gibi sanki. Kullanamayacağım galiba:KK43:

Back
X