- 9 Aralık 2011
- 21
- 4
- 86
- Konu Sahibi saripapatya86
slm arkadaşlar kullanan var mı? ben yeni aldım dogallıgı çok güzel ama sarısı yeşil oldu gözlerimde
bazı solüsyonlar koyulaştırıyor diye okumuştum dogrumu? hangi markalar yardım lütfen 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadasim nasil rahat mi ben lens kullandigimda bulanik goruyorummslm lens dünyası netten aldım
Canim bl varya baush lumb ondn kullaniorm ama goremiormsolatica çok rahat bazen unutuyodum ben :) sen hangi markayı kullanıyorsun belki solüsyondandır canım
Gri renk kullaniorm okdr guzel duruyorki gozlerm siyah taktigimda lensi mavi oluyr goruntude harika ama bulanik acaba cap mi kucuk geliyordur oyle birsy duydum dogrumudur canim ama senin markanida arastrcam parasinda degilm yeterki iyi goreymCanim bl varya baush lumb ondn kullaniorm ama goremiorm![]()
çap olarak bilgim yok belki konuyu okuyan arkadaşlar yadımcı olur ama solatica dan memnundum ben kullandıklarımın içinde en rahatı oydu sonra rengi degişince başka markaları denedim istedigim rengi bulamadım bi türlü şimdi concor sipariş ettim bekliyorumGri renk kullaniorm okdr guzel duruyorki gozlerm siyah taktigimda lensi mavi oluyr goruntude harika ama bulanik acaba cap mi kucuk geliyordur oyle birsy duydum dogrumudur canim ama senin markanida arastrcam parasinda degilm yeterki iyi goreym
Tamam canimm bende solatica deniyim bide goz doktoruna da danisim gozum buyuk ondn kaynaklimi die capi na gore bakarimbence çapla alakası yoktur
çap olarak bilgim yok belki konuyu okuyan arkadaşlar yadımcı olur ama solatica dan memnundum ben kullandıklarımın içinde en rahatı oydu sonra rengi degişince başka markaları denedim istedigim rengi bulamadım bi türlü şimdi concor sipariş ettim bekliyorumsolüsyonü degiştirip dene istersen tatlım
teşekkür ederim canımSana da hayirli olsn lensler gulegule kullan canimm