Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Tanışmayla Başlıyoruz...

Hilalllllll!!!!!! Maşşalllahhh canımmm harika bi evlenme teklifi olmuşşşş ya gerçekten o anki halini hayal edebiliyorummm ya şimdi bile nasıl mutlusundur Allah onca sabrın karşılığını veriyor canımmm çok güzel geçmiş antalya gnel olarakta çokçokkkçok! Sevindimmm yüzüğün fotosunuda ekleeeee plss
Şimdiden hayırlııı uğurlu olsunnn canım bnm

amin canım benim Allah herkesin gönlüne göre versin inş...sizde çok mutlu olun inş daha iyi haberlerini de bekliyoruz

Edddaaaamm benmm çok sağolll...darısı sizlerin başına, alırsınz sabrın hedşyesini canım benmm...çok teşekkür ederm..
Evet çok şükür canım yaa her şey umduğumdan daha iyiydi, bir kez daha aşık oldum adama yaa..bana nasıl bakıyordu 1 güncük ama çok iyiydi, bugn de bikaç sa kaçtık gene, ve bana böyle bakışları bitirdi benii.. "kuzuuumm" deyip duruyordu yaaa...
Eklerim canım düz klasik pırlanta ama eklerim yarın bulursam netten olmadı çekerim, yani yüzüğümü de çok beğendm ideal olmuşş sadece daralttırmam lazım orta parmağıma taktım şimdilk çıkarmıcam artık hiççç

Son düzenleme:

Aynı böyle bir şey Edacımmm...

şimdilik uyuyorum kızalrrr..çok sağolun güzel dilekleriniz için, benm için mutlu olduğunuz için, ben de hep buralarda olacağımm

Eki Görüntüle 817931

Aynı böyle bir şey Edacımmm...

şimdilik uyuyorum kızalrrr..çok sağolun güzel dilekleriniz için, benm için mutlu olduğunuz için, ben de hep buralarda olacağımm

Gayet hoş canım güle güle takkk tekrar hayırlı olsun begüm nilü falan okuyunca şok olcak iyi uykularrrrr

Gayet hoş canım güle güle takkk tekrar hayırlı olsun begüm nilü falan okuyunca şok olcak iyi uykularrrrr

Valla sertifikada yazana göre en yakını bu nette aynısının fotosu yoktu.. ve ben de çok beğendmm..sade severim zatenn o da bilirrr

Evet canımm onlar da okusun yarın inşallah yoksa dürterim ben
Tamam tamam uyuyorummm..ayy

Hilall çok çok sevindiiim aferin Zafer enişteeye vallahi süper olmuşşş
Allahım sizi nazarlardan korusuunn
her zaman böyle mutlulukla kalın inşAllah
Antalya yaramış size yahu ne güzel şyler yaşanmış biz bile senin için bu kadar mutlu olmuşken seni tahmin bile edemiyoruum

Emeklerinin ve sabırının karşılığını en güzel şekilde almışsın bundan sonrasıda su gibi geçip gitsin de kavuşun hemencecikk sevenler ayrılmasınn

Serosumm cok tesekkur ederim evet gercekten havalarda geziyorum iki gündür. ..Allah sizlere de nasip eder insallahhh.. ben hep diyorum Antalya bize cok iyi geliyorr heheh..ama var ya hic dinlenemedik ailece pertiz bugün. .canım ailem yaaa

vayyyy hiloşummmm süper yaaa bayıldımmmmm ayyy ne kadar akıllıca bı fıkır yuvanızda olması maşallah zafere maşallah ayyyy Allah ım hep yuzunuzu güldürsün bebegimmm yaaa ortam şahaneee cok mutlu oldum valla adına teklıfı bekledıgıne değdi kuzum cok harıka olmuşşşş

hiloşum, yavrum, bebeğim, tatlım ayyy kızııım süper yaa Allahım Allahım düşüp bayılcam şimdi, hem çok duygulandım hem çok sevindim ben bile heyecanlandım okurken ama yine ağlamaklı ettin beni hiloşum alacağın olsun Rabbim tamamına erdirsin canım benim, çok mutlu olun inşallah hiç beklemediğin anda, hayal edemeyeceğimiz kadar sevimli, samimi bi evlenme teklifi etmiş deli oğlan, artık ufacık bi şüphe bile kalmasın aklında kuzum, soru işaretleri kalkmıştır tamamen, hep böyle olun

Son düzenleme:

Hilooooş

Canım nası mutlu oldum anlatamammm. Maşallah size valla

Çok güzel geçmiş Antalya

Enişte beye bak nası süprizler nası süprizler

Çok güzel olmuş ortam, yüzüğün de çok hoşş

Allah mutlu mesut etsin tamamına erdirsin balım

Darısı da bize artık

aminn Deryacim çok sagoll..canli canli anlatma firsati da buldm bugn sana heyecanima ortak oldun cok sagolll

Kalmadi Nilummm hic suphem yokkk nasil mutlu etti beni yaaa.. gercekten superdiii Allahim bizi ayirmasinnn hep mutlu olalim insallahhh
Ben heyecandan duygu yogunlugundan olecem sandm bacmm...Darisi basina Nilum benm yaaa yorumuna bittim benimle beraber her duyguma ortak oldn var ya yerim yaaa sagol varol Nilummm

Guzel gecti cok şükür Pekozzz darisi basiniza tabi ki deee.. guzel yorumun icin cokk sagoll

hiloşuummm çok sevindim canm ya bak sen zafer enişteye ne planlar yapmış aferin Allah daha da mutlu etsin canm nazar değmesin inşallah herşey çok güsel geçer canm kolaylıkla hadi bakalım sıra nişanda

aminn Deryacim çok sagoll..canli canli anlatma firsati da buldm bugn sana heyecanima ortak oldun cok sagolll

ne demek canım benım ben senden fazla heyacanlandım valla resmı gorunce sızın oturacagınız evde falan olması cok guzel ortak olabıldıysem ne mutlu bana canım yıne beklerımmm hiloşummm :-* :-* :-*

Ayyyy hiloşşşşş ne desem ne desem inan okurken suratımda bi tebessüm oldu ki Çok mutlu oldum kuzuummm
Sonunda gönlünce oldu bak herşey yüzükte, ortamda yakıyo anacım
Zafer enişteee yaktı yıktı ortalığı, kızımızın gönlünü gene feth ettiii
Ciddi ciddi çok sevindim kuzum, artık isteme gününü bekliyoruz
Rabbim nazarlardan korusun aşkınızı

hiloşuummm çok sevindim canm ya bak sen zafer enişteye ne planlar yapmış aferin Allah daha da mutlu etsin canm nazar değmesin inşallah herşey çok güsel geçer canm kolaylıkla hadi bakalım sıra nişanda

Sağol Fatoşumm beni de çok şaşırttı, çok şükür mutluyum Amin canım işanı da güzelce atlatalım inşallahhh ağız tadıylaa

ne demek canım benım ben senden fazla heyacanlandım valla resmı gorunce sızın oturacagınız evde falan olması cok guzel ortak olabıldıysem ne mutlu bana canım yıne beklerımmm hiloşummm :-* :-* :-*

Çok sağol Deryacımm oldun tabi kii..ben de beklerimm

Esintoşummm çok sğaol canım benm yaaa...benle beraber mutlu olduğunuzu çok güzel hissediyorum süper bir duygu çok sağol bacımm
Sağolsun çok şaşırttı beniii, bir daha aşık oldum bir dahaa
Ben de bekliyorum canım inşallah her şey ağız tadıyla olurrr
Senle de detaylı konuşacaz Esincimm meraklardayımm...

O zaman en kısa zaman da detaylı olarak görüşmek üzere diyorum ve ben kaçıyorum bebeğğiimmmm

Hilalcimmm çok çok sevindim canım senin adına
koca bir maşallah size Allah bir daha ayrılık vermez inşallah
her şey çok çok güzel görünüyor.. mutluluğunuz daim olsun

Canım çok sevindim Allah mutluluğunuzu daim etsinnn Allah tamamına erdirsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…