• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tanışmaya sadece babam gelecek?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Onnf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Onnf

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
659
206
23
32
Merhaba kızlar bişey danışmak isityorum benim erkeka arkadaşımın ailesi memlekette. Ve aileme durumu anlttm yakın zamanda tanışmaya gelsinler dediler. Fakat garip bir durum yasadım. Erkek ark. Annesi baban gelsin tanışmak için o ne derse o demiş. Yani erkek arkdşm. Kız kardeşi ve kendisi tanışmaya gelecek sizce böyle bişey varmı bana tuhaf geldide. ( erkek ark. Abisinin düğünü oldu masraflar derken maddi durumları sıkışık sadece yüzük takabilirler sanki gönülsüz gibiler gibime geldi))

sanki mi?
günlerdir sevgilimin annesi beni istemiyor diye konu açan sen değil misin?

Kim kime dedi, kim kimle gelecek bişey anlamadım ben :işsiz: Çok karışık olmuş.
Anladığım kv gelmiyecek onun dışındakiler gelecek öyle mi?
O zaman bencede çok mantıksız. Olurmu öyle şey. Beklesinler müsait bir zamanda gelsinler bence. Ailenize ayıp olur. İşler baştan sarpa sarar :olamaz:

Madem abisi yeni evlendi bir süre erteleyin, sadece tanışma olsun aileler tanışsın karşı tarafta durumlarını biraz toparlayınca yaparsınız isteme, nişan falan filanı

Aynı ülkedeyseniz saçma...
Millet kız istemeye Kore'den geliyor , hanımefendi şehirler arası otobüse binememiş

Merhaba kızlar bişey danışmak isityorum benim erkeka arkadaşımın ailesi memlekette. Ve aileme durumu anlttm yakın zamanda tanışmaya gelsinler dediler. Fakat garip bir durum yasadım. Erkek ark. Annesi baban gelsin tanışmak için o ne derse o demiş. Yani erkek arkdşm. Kız kardeşi ve kendisi tanışmaya gelecek sizce böyle bişey varmı bana tuhaf geldide. ( erkek ark. Abisinin düğünü oldu masraflar derken maddi durumları sıkışık sadece yüzük takabilirler sanki gönülsüz gibiler gibime geldi))

İlk etapta tanışma olacak işte daha yüzük işi yok. Babası kız kardeşi ve erkk arkadaşım gelecek. Annesi gelininin yanında bide kücük bi kızı var kadının yani evi bırakamz. 13 saatlik mesafe buraya gelmesi

Müstakbel kayınvalide soğuk savaşı başlatmış bile ..

istenmediği yere gidip de huzurlu olanını görmedim . Ya kayınvalideyle hiç gorusmeyeceksin yada herşey kitabına uygun olacak .. Kadın gelmeyerek büyük hakaret ediyor ..

İlk etapta tanışma olacak işte daha yüzük işi yok. Babası kız kardeşi ve erkk arkadaşım gelecek. Annesi gelininin yanında bide kücük bi kızı var kadının yani evi bırakamz. 13 saatlik mesafe buraya gelmesi
Hayirlisi.
Kiz kardesi gelecegine annesi geleydi iyiydi.
Siz taniyor musunuz annesini?
Tanisma firsatiniz olmadiysa KV adayi sizi merak etmiyor anlasilan:KK57:

Back