tanismaya geliyor :))

lindse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
493
90
43
34
Merhaba kizlar bugün sevdiğim akşamüstü bize geliyor ailemle tanismaya yani annem ve kiz kardeşim tanismisti zaten ama babam ablam ve erkek kardeşlerimle tanisacak bir yandan heyecanliyim bir yandan stresli yani korku da oluyor acaba ne olacak diye aksama kendimi düşünemiyorum :)) hayirlisi artik:)

Eee noldu anlatsana kız.

Eee noldu anlatsana kız.
Biz ne alalum diye gezdik karar veremedik en son tatli çiçek aldik Ewe geçtik . çok stresliydim aynen o da öyleydi sonra eve girerken bi tanecik öptüm destek olsun diye :)) evde annem ve kiz kardeşlerim vardi babam iste daha girdik annemle önceden tanistiklari için daha rahatti . sonra cay ictik pasta yapmistim yedik beğendi. Sonra evi gezdirddim.aksam babam ve erkek kardeşlerim geldi yemek yedik heyecandan yiyemedim sonra tatli cay ve en son meyve ikram ettik babamla konuştular hep günlük hayattan falan arada bi kisa sessiLikler oldu tabi. Sonra babam bi ara başka odaya geçti kizkardesime iyi birisiymiş bak sizde boyle efendi insanlar getirin karisma demiş :)) saat 11 gibi kalkti biz onu otel e biraktik gün boyle bitti. Ama sinirlendigim nokta oldu o da amcamlarla biz çok yakiniz ama bu başka bi durum ailecek olayim istedim ama onlar bana alinmiş arayip sitem etti amcam sonra da gelin dedim 3 kez aradim gelmediler. Anneme de sordum babam ne dedi beğenmiş demiş simdi ne olacak demiş annem de kizin okulu bitsin yazim sonuna doğru ailesiyle gelckler demiş . pürüzler olsa da çok iyi geçti. Baya uzun yazdim kusra bakmayin :))

ohhhh süper olmuş bundan iyisi şamda kayısı derler ya :))
zaten bu tanışmayı atlattıysanız geride bişey kalmıyor herşey hallolur bi şekilde su akıyo kendi yolunu buluyo canım. amcanlarda böyle zamanda aileler alınmak için yer arar ama ailede oluyo işte canım ne yapıcaksın aslında yakının alınmaması lazımken herkes kendini bişey sanıyo boşver sen şimdiden böyle şeylere takılırsan ilerde zorluk çekersin canım keyfine bak :) hayırlı olsun tekrar

Aynen dediğin gibi takilmamaya calisiyorum :)) tesekkur ederim ilerisini de anlatmak nasip olur inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…