- 28 Mart 2013
- 12.834
- 17.392
- 498
Bence hikayesine bakın sadece hiç beğeni, ekleme vs yapmayın. Onun gönlü varsa ekler illaki.Her zaman gelmiyor maalesef, bu yüzden yazmak istemiştim.
Ne iş yapıyor bu bey? Yaşı size uygun mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hikayesine bakın sadece hiç beğeni, ekleme vs yapmayın. Onun gönlü varsa ekler illaki.Her zaman gelmiyor maalesef, bu yüzden yazmak istemiştim.
Benim hesabım aktif bir hesap değil. Sadece profil resmim var. Daha yeni bir tane foto paylaştım.Bence hikayesine bakın sadece hiç beğeni, ekleme vs yapmayın. Onun gönlü varsa ekler illaki.
Ne iş yapıyor bu bey? Yaşı size uygun mu?
Dediğim gibi hikayeye baktığınızı görür zaten eğer gönlü varsa sizi begendiyse ekler. Profilinize sizi net olarak tanıyacağı bir fotoğraf koyun ve bekleyin derimBenim hesabım aktif bir hesap değil. Sadece profil resmim var. Daha yeni bir tane foto paylaştım.
Sürekli gelmiyor, geldiği zaman da iletişim kurma şansım olmuyor. Mecburen Instagramdan mesaj atmam gerekecek. Başka bir seçeneğim yok. Mesaj atmamı tavsiye etmiyorsunuz ama başka ne yapabilirim ki?
Ayy bunun sonucunu öyle merak ediyorum ki. Sakın ınstagramdan mesaj atma. Hikayesine bakman yeterli. Hoşuna giden hikayelerini de beğenirsin. Zaten onun sana yazacağı varsa da yazar. Neden yazma diyoruz? Cepte olma diye. Onun isteğiyle başlasın ki işler daha güzel ilerlesin diye. Yoksa aa gurur onur meselesi canım falan değil yani.
Hikayesine bak ve beğeni at bence. Öküz değilse anlar. İlgisi varsa mesaj atar en kötü ihtimal tanışıyor muyuz kimsiniz falan der yani. Oradan bişeyler yürürsün mesleği hakkında falan bişeyler sorabilirsin.
Prensiplerinize olan sadakatiniz gözlerimi yaşarttıArkadaşlar ben bir mağazada çalışıyorum, ara sıra gelen bir müşteri var kendisinden çok hoşlandım. Eski görüştüğüm kişiyi anımsatıyor. Bu çocukla tanışmak istiyorum ama küçük duruma düşmek istemem. Kendisine nasıl yaklasmaliyim? Prensip gereği müşteriye ilgi göstermeyi doğru bulmuyorum. Ama içimde kalsın istemem bir adım atayım olmazsa olmaz ileride pişmanlik duymak istemem. Siz ne tavsiye edersiniz?
Noldu? Bu kadar yazdın en çok merak edenlerden biri de bendim. Evli falan mıymış? Ne sırtlanı? Sen ne yazdın o ne dedi? Belki de sen yanlış anladın?O iş olmadı. İyi ki mesaj atıp tanıdım aşk acım son buldu.
Kk kadınları yine haklı çıktınız. Bu devirde düzgün bir erkek çok zor... Çoğu sırtlan olmuş.
Konunun kapanmasını rica ediyorum.Mune
O iş olmadı. İyi ki mesaj atıp tanıdım aşk acım son buldu.
Kk kadınları yine haklı çıktınız. Bu devirde düzgün bir erkek çok zor... Çoğu sırtlan olmuş.
Konunun kapanmasını rica ediyorum.Mune
Zaten ilk mesajımda buraya yazsın istedim ama konu kapansın istediği için o yazana kadar konunun yönetim tarafından kapanma ihtimali var sonuçta muneyi etiketlemiş. O yüzden özelden de yazabileceğini belirtmek istedim dinlerim diyerek destek olmak, moral vermek amaçlı. Konu kapanmadan buradan yazarsa iyi olur kaç kişi meraktayız zira.Anonim forum , konusuna ne olduğunu yazabilir.
Saat geçti oldu ben sakın kafayla detaylari yazarım konunun kapanmasına gerek yok. Sizlere saygısızlık yapmak istemem. Hata bende hislerimi samimi bir şekilde açıkladım. Hemen buluşmak istedi. Benim ciddi olduğumu yatak arkadaşı aramadigimi anlayınca görüşmek istemedi. Canı sağolsun kırgın değilim. Ben de hata halen saf gibi aşka falan inaniyorum...