Tanışmak istiyorum ama bu mümkün mü?

Çok Adil Yıldırım izlemişsiniz. Adamın niyeti cinsellikse bu adamı niye sırtlan yapsın? Sizin niyetiniz aşk diye kimse size Kukumav Kuşu diyor mu? En baştan konuşmuşsunuz olmamış. Tamam deyip yolunuza devam edin.

Çok Adil Yıldırım izlemişsiniz. Adamın niyeti cinsellikse bu adamı niye sırtlan yapsın? Sizin niyetiniz aşk diye kimse size Kukumav Kuşu diyor mu? En baştan konuşmuşsunuz olmamış. Tamam deyip yolunuza devam edin.
Bende izliyorum adil yıldırım ve birçok ilişki danışmanı ama şöyle bir şey var. İlişki danışmanları bize birebir danışmanlık vermediği için kabataslak olarak bir davranış önerisinde bulunuyor. Onu alıp kendimize göre yorumlamamız gerekiyor. Kopyala yapıştır değil 😃 İnceisler kanalı bu konuda iyi direk cümle değil davranışa yönelik yapıyor 😂

Saat geçti oldu ben sakın kafayla detaylari yazarım konunun kapanmasına gerek yok. Sizlere saygısızlık yapmak istemem. Hata bende hislerimi samimi bir şekilde açıkladım. Hemen buluşmak istedi. Benim ciddi olduğumu yatak arkadaşı aramadigimi anlayınca görüşmek istemedi. Canı sağolsun kırgın değilim. Ben de hata halen saf gibi aşka falan inaniyorum...
hadiiii detayları yaz bekliyoruz.
her şeyden önce en başından neyin ne olduğunu görmen iyi bişey bence buna sevin.

Bende izliyorum adil yıldırım ve birçok ilişki danışmanı ama şöyle bir şey var. İlişki danışmanları bize birebir danışmanlık vermediği için kabataslak olarak bir davranış önerisinde bulunuyor. Onu alıp kendimize göre yorumlamamız gerekiyor. Kopyala yapıştır değil 😃 İnceisler kanalı bu konuda iyi direk cümle değil davranışa yönelik yapıyor 😂
İlişki danışmanlarını asla sevmediğim için bilmiyorum gereksiz geliyor bana. Şu anki durumda adam neden sırtlan mesela ben anlamadım. MissCherryBlossom MissCherryBlossom da anlatır belki.

İlişki danışmanlarını asla sevmediğim için bilmiyorum gereksiz geliyor bana. Şu anki durumda adam neden sırtlan mesela ben anlamadım. MissCherryBlossom MissCherryBlossom da anlatır belki.
Sırtlan diye bu tiplere değil süreçte seviyor hoşlanıyor gibi yapıp aslında tek amacı cinsellik olan tiplere diyoruz

Sırtlan diye bu tiplere değil süreçte seviyor hoşlanıyor gibi yapıp aslında tek amacı cinsellik olan tiplere diyoruz
Adam seviyor gibi yapmadı ama. Eksik mi okudum soruyu. Adam sadece mağazaya gelip giden biri.

Yapmamış işte açık açık durumu söylemiş beklentiler uyusmamış bu onu kötü biri yapmaz
Kahve içme teklifimi ilk başta sevgilim var diyerek reddedebilirdi. Hemen telefon numaramı istedi falan.. gece 12 olmuş buluşalım diyor. Benim ciddi olduğumu yatak arkadaşı aramadigimi anlayınca görüşmek istemedi... Bana zorla hislerimi açıklattırıp egosunu tatmin etti...

Bilmiyorum belki kendine göre haklıdır. Benimle bulusursa bana şans verdigini dusunurmusum falan...

Üzüldüm ama yapacak bir şey yok. Ex'e karakteri de benziyormuş. Hesabı da aynı zaten bir sürü teşhirci hesaplar like'lamis aynı şekilde takip de ediyor. Hayatında birisi varmış ama bir tane fotoğrafı yok.

Dün çok kotuydum ama bugün daha iyiyim. Sağolun yorumlarınız için bu da bana hayat tecrübesi oldu... İnsan bazen inandığı şeylerden vazgeçip gerçekçi olmaliymis. İlk adım erkekten gelmeli her zaman. Kadına düşen görev sadece sinyal vermek.

Benim gibi salak olup platonik takılmayın. Saçma sapan bir insanım ya... Herhalde duygusal boşluk falan yaşıyorum.

Back
X