Tanışmak istiyorum ama bu mümkün mü?

Mağazalarda numara ve isim aliyorlar. Üye yapıyorlar. İndirim için. Öyle bir şey deneyin. Ben üni de iken bir genç beğenmiştim. Onu bir hayr çarşısında görmüştüm. Peşinden gidip tanışmayı düşündüm. Keşke tanissaydim diyorum. Sanki ne olacak. Öğrenci idi. Ama sizin durumunuz biraz daha caba gerektiriyor

Arkadaşlar ben bir mağazada çalışıyorum, ara sıra gelen bir müşteri var kendisinden çok hoşlandım. Eski görüştüğüm kişiyi anımsatıyor. Bu çocukla tanışmak istiyorum ama küçük duruma düşmek istemem.
Yani eskini anımsatan/benzeyen her müşteriye yuruyebilme ihtimalin var ?
İlginç bir dusunce..

Genel cevap yazıyorum.

İş üniformasıdan çalıştığı yeri biliyorum.
Ben ilgimi biraz belli etmiş olabilirim bilmem anladı mı...

Durup dururken benden niye hoslansin ki?

Sanırım servisle geliyor geliş saatini biliyorum onu mesaim olmadığı zaman dışarıda bekleyip tanışmak istedigimi söylesem saplantılı gibi mi olur. Diğer türlü kendisini rahatsız etmek istemiyorum.
Sigara ve ekmek dışında bir şey almıyor. Ben onla sohbet açmaya çalışsam anlayacak ilgimi geçen gelişinde kendi kasama yonelttim adamı bu gelişinde yapmadım.

Eskiye olan hislerim azaldı... Sırf ona benzettigim için ilgi duyduğumu dusunmuyorum.

Hiç adım atmadan acı cekecegime, adım atıp acı çekmek daha mantıklı geliyor. Sizce ne yapmalıyım? Vardiyam tutmadığı için krndisini her zaman göremiyorum o da her zaman gelmiyor...

Adam bu kadar zamandır sadece ekmek ve sigara alıyorsa ; evinde kendisini bekleyen biri ve hazır pişmiş yemeği de vardır diye düşünüyorum.

Arkadaşlar ben bir mağazada çalışıyorum, ara sıra gelen bir müşteri var kendisinden çok hoşlandım. Eski görüştüğüm kişiyi anımsatıyor. Bu çocukla tanışmak istiyorum ama küçük duruma düşmek istemem. Kendisine nasıl yaklasmaliyim? Prensip gereği müşteriye ilgi göstermeyi doğru bulmuyorum. Ama içimde kalsın istemem bir adım atayım olmazsa olmaz ileride pişmanlik duymak istemem. Siz ne tavsiye edersiniz?
Eski sevgilinize benzediği için hoslanmissiniz, belki bu daha da ilerleyip evliliğe gidecek tanisirsaniz. Kendimi o kişinin yerine koyduğumda sırf bu yüzden benden hoşlanan biriyle görüşmeyi asla istemem

İlişki durumunu bilmeden yaklaşmayın yorumları umarım konu sahibi ilişkisi olduğunu öğrenirse kötü duruma düşer diyedir. Yoksa kimsenin alnında yazmıyor ilişkisi, kocalarınıza, sevgilinize biri yürür diye bu kadar korkmayın, hayır der geçerler.

“Prensip” gereği ben de hizmet aldığım bir yerden çalışanın bana yürümesini istemezdim, özellikle iş konumunu kullanarak numarama, ismime vs ulaşması rahatsız ederdi. Exinizi hatırlatıyor diye yaklaşmak da pek sağlıklı değil ama illa tanışmak istiyorum derseniz bunu mağaza dışında yapın. Medeni hali uygun değilse, adamın ilgisi yoksa zaten devam etmezsiniz.

İlgimi belli etmek beni kötü hissettiyor. Sonuçta müşteri belki rahatsız olacak... Kendisini her zaman göremiyorum. Dışarıda geliş saatini bekleyip kendisiyle konuşsam çok mu absürt olur?
Hiç absürt olmaz. Keşke yapsaydım diye hayiflanacagina, denedim ama olmadı demek daha iyidir ☺️ ki inşallah gönlüne göre olur her şey ☺️

Tanıştın mi kanki😃

Guncelleme

Ben bu kişiyle tanışmaktan vazgeçmiştim. Çünkü psikolojik olarak buna hazır değilim.

Uzun zamandır kendisini görmedim. İlk defa bugün gördüm. Bir önceki gelişinde kendisine ilgimi biraz belli etmiştim....

Bu gelişinde kasayla ilgili bir problem vardı hem müşteriyle ilgileniyordum. Benim karşı kapsama geçti. Bana bakıp durduğunu hissettim oralı olmadım hiç ilgi göstermedim zaten müşteriyle ilgileniyordum. Kendimi çok kötü hissediyorum bence benden yine ilgi alaka görmeyi bekledi yoksa bakıp durmazdi... Benim kasamda sigara yok bu yüzden gelmemiş olabilir. Burası yoğun bir şube konuşmaya fırsat bulmak zor..

Sizce bana bakıp durması ne anlama geliyor benden işaret mi bekledi yoksa egosunumu tatmin etmek istiyor bilmiyorum. Beni sonradan farketmis olabilir belki benim kasama gelecekti..Benim onu görmezden gelmemle artık hiç şansım kalmadı sanırım... Tekrar onu ne zaman gorurum bilmem...

Eskisine benziyor dediginize gore adama hic bulasmayin benzedigi icin ilgi duymussunuz sonra pisman olursunuz.
Tanisma bahanesine gelince de telefonuniz elinizde olsun instadan biseye bakiyormus gb acik birakin biseylerle ugrasirken telinizi farkinda olmadan gosterin, adamin ilgisini cektiyseniz ekler filan. Siz adim atmayin bence belki evlidir, sevgilisi filan vardir ayiptir

Evet meslek konusu açabilirim. Çünkü iş çıkışı geliyor belli ki, üzerinde üniforma var.
Mevzu üniformaymis 😃
Belki evlidir belki nisanlidir yorumlarına anlam veremedim zaten tanışmak denen şey bunun için var. Siz adama biraz özel ilgi gösterin o olayı anlar zaten.

Bu kişinin Instagram hesabını buldum. Attigi story yi çok merak ediyorum baksam sıkıntı olur mu? Kendisini eklemedim, mesaj atmadım. Bu hoş olmaz. Geldiği zaman sohbet şansı bulamıyorum belki sosyal medyadan iletişim kurmayı ilerde düşünebilirim.

Arkadaşlar ben bu kişiye instagramdan mesaj atmaya karar verdim. Nasıl bir mesaj göndermemi tavsiye edersiniz?

Bir iki zarf at bakalımm
Eğer onda da ışık görürüsen neden olmasın

Arkadaşlar ben bu kişiye instagramdan mesaj atmaya karar verdim. Nasıl bir mesaj göndermemi tavsiye edersiniz?
en son güncellemenizde adamında size baktığından bahsetmişsiniz bence birazda bakışarak devam edin yani sizde karşılık verin bakışlarına ama yazmayın benim fikrim bu yönde şimdi okudum konunuzu valla gidişatı çok merak ettim sonucu yazabilir misiniz

en son güncellemenizde adamında size baktığından bahsetmişsiniz bence birazda bakışarak devam edin yani sizde karşılık verin bakışlarına ama yazmayın benim fikrim bu yönde şimdi okudum konunuzu valla gidişatı çok merak ettim sonucu yazabilir misiniz
Her zaman gelmiyor maalesef, bu yüzden yazmak istemiştim.

Back
X