- 21 Kasım 2017
- 28.504
- 123.594
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonra da sosyal medyadan aratıp evli olup olmadığını öğrenir mantıklıMağazanın indirim kartı falan yok mu, kendisine indirim kartı vermeyi teklif edin .
Numarasını da almış olursunuz böylece![]()
Sonra da sosyal medyadan aratıp evli olup olmadığını öğrenir mantıklı![]()
Sonra da kvkk’dan dava edilir. Şahane fikirMağazanın indirim kartı falan yok mu, kendisine indirim kartı vermeyi teklif edin .
Numarasını da almış olursunuz böylece![]()
Tanışacak olduğun kimseninkini bilmiyeceksin.sanki söylemek çok zor.33 yaşında kadınsınız, ayaklarınız yer bassın biraz. Eski flörte benziyor diye bir adamla görüşmek istemek çok saçma. Ve adamın medeni durumunu bile bilmiyorsunuz.![]()
İşime geldiğinde prensipliyim diye konuyu güncelleyebilirsinArkadaşlar ben bir mağazada çalışıyorum, ara sıra gelen bir müşteri var kendisinden çok hoşlandım. Eski görüştüğüm kişiyi anımsatıyor. Bu çocukla tanışmak istiyorum ama küçük duruma düşmek istemem. Kendisine nasıl yaklasmaliyim? Prensip gereği müşteriye ilgi göstermeyi doğru bulmuyorum. Ama içimde kalsın istemem bir adım atayım olmazsa olmaz ileride pişmanlik duymak istemem. Siz ne tavsiye edersiniz?
Açılınacak bir ortam yok.Buna siz karar veremezsiniz ki iş yeri ve etik kurallar bellidir bunun kadını erkeği yok. Zaten sizden hoşlanıyor olsa ya da dikkatini çekmiş olsanız zaten çoktan açılmıştı.
Günde yuzlerce insan görüyorum hiçbir erkek en ufak bir şekilde dikkatimi ilgimi çekmedi.Müşterinin kimdir necidir tanıyor musunuz ? Öyle damdan düşer gibi olmaz yahu. Hahaha Allah affetsin prensip deyip göze hitap eden kişiyle konuşma fikrine güldüm.![]()
Peki bir adım atmadan nasıl öğrenecekti medeni halini vs?eğer karşı tarafın ilgisi yoksa bu aşırı çirkin ve küçük düşürücü bişey olur. bir keresinde turkcell mağazasından geçmişe yönelik fatura talebim oldu. gittim konuştum, numaranızı verin gün içinde whatsapptan ulaştıralım dediler olur dedim iyi niyetimle. o gün onu hallettik, konu kapandı. iki gün sonra instagramdan biri takip isteği yolladı, yüzü aşırı tanıdık. iki gün düşündüm acaba kim bu, nerden tanıdık geliyor vs derken turkcelldeki çocuk olduğunu anladım ve isteği reddettim. insanın alelade bir müşteriyi eklemesinin tek sebebi beğenmesi ve tanışmak istemesidir bunu bilmeyen yok. aramda bi diyalog geçmemiş, neciyim, kimim, evli miyim bilmeden etmeden böyle bir hamle yapması çok itici gelmişti.
Bugün geldi ama başka kasaya gitti.![]()
Polis, asker, bekçi dışında kim üniforma giyiyor ki?Ne üniforması giyiyor? Yani mesleği ne?
Senin mezuniyetin nedir?