Tanışmak istiyorum ama bu mümkün mü?

Müşterinin kimdir necidir tanıyor musunuz ? Öyle damdan düşer gibi olmaz yahu. Hahaha Allah affetsin prensip deyip göze hitap eden kişiyle konuşma fikrine güldüm. 😂

Etik olarak bilmiyorum ama eski sevgilinizi andırıyor diye hoşlantı duyduğunuzu sanıyorsunuz, ne gerek var eskiyi revize edip yeniden hayatınıza almaya?

Ne üniforması giyiyor? Yani mesleği ne?
Senin mezuniyetin nedir?

Onunla çıkmaya başlarsan, eski görüştüğün kişiye daha çok benzeyen birisini görünce de "ona nasıl yürürüm" diye konu açmazsın umarım.

Arkadaşlar ben bir mağazada çalışıyorum, ara sıra gelen bir müşteri var kendisinden çok hoşlandım. Eski görüştüğüm kişiyi anımsatıyor. Bu çocukla tanışmak istiyorum ama küçük duruma düşmek istemem. Kendisine nasıl yaklasmaliyim? Prensip gereği müşteriye ilgi göstermeyi doğru bulmuyorum. Ama içimde kalsın istemem bir adım atayım olmazsa olmaz ileride pişmanlik duymak istemem. Siz ne tavsiye edersiniz?
İşime geldiğinde prensipliyim diye konuyu güncelleyebilirsin :D
Bu arada önce küçük bir araştırma yapıp ona göre prensiplerinizi çiğneyin.

eğer karşı tarafın ilgisi yoksa bu aşırı çirkin ve küçük düşürücü bişey olur. bir keresinde turkcell mağazasından geçmişe yönelik fatura talebim oldu. gittim konuştum, numaranızı verin gün içinde whatsapptan ulaştıralım dediler olur dedim iyi niyetimle. o gün onu hallettik, konu kapandı. iki gün sonra instagramdan biri takip isteği yolladı, yüzü aşırı tanıdık. iki gün düşündüm acaba kim bu, nerden tanıdık geliyor vs derken turkcelldeki çocuk olduğunu anladım ve isteği reddettim. insanın alelade bir müşteriyi eklemesinin tek sebebi beğenmesi ve tanışmak istemesidir bunu bilmeyen yok. aramda bi diyalog geçmemiş, neciyim, kimim, evli miyim bilmeden etmeden böyle bir hamle yapması çok itici gelmişti.

Buna siz karar veremezsiniz ki iş yeri ve etik kurallar bellidir bunun kadını erkeği yok. Zaten sizden hoşlanıyor olsa ya da dikkatini çekmiş olsanız zaten çoktan açılmıştı.
Açılınacak bir ortam yok.
Müşterinin kimdir necidir tanıyor musunuz ? Öyle damdan düşer gibi olmaz yahu. Hahaha Allah affetsin prensip deyip göze hitap eden kişiyle konuşma fikrine güldüm. 😂
Günde yuzlerce insan görüyorum hiçbir erkek en ufak bir şekilde dikkatimi ilgimi çekmedi.

eğer karşı tarafın ilgisi yoksa bu aşırı çirkin ve küçük düşürücü bişey olur. bir keresinde turkcell mağazasından geçmişe yönelik fatura talebim oldu. gittim konuştum, numaranızı verin gün içinde whatsapptan ulaştıralım dediler olur dedim iyi niyetimle. o gün onu hallettik, konu kapandı. iki gün sonra instagramdan biri takip isteği yolladı, yüzü aşırı tanıdık. iki gün düşündüm acaba kim bu, nerden tanıdık geliyor vs derken turkcelldeki çocuk olduğunu anladım ve isteği reddettim. insanın alelade bir müşteriyi eklemesinin tek sebebi beğenmesi ve tanışmak istemesidir bunu bilmeyen yok. aramda bi diyalog geçmemiş, neciyim, kimim, evli miyim bilmeden etmeden böyle bir hamle yapması çok itici gelmişti.
Peki bir adım atmadan nasıl öğrenecekti medeni halini vs?
Ben bu tarz şeylerde ilk adıma kızmıyorum. Çok normal bence hoşlanıp eklemesi. Eğer sende onu beğenmiş olsaydın rahatsız olmazdın bence 😄

Bugün geldi ama başka kasaya gitti. 😭

Markette çalışıyormuşsunuz. Gıda ve temizlik ürünleri vb satışı yapılan bir market sanırım.

Adam da iş çıkışı alışveriş yapmaya geliyor anlaşılan.

Size karşı bir ilgisi olsa bir adım atabilir , sizinle konuşmak istiyorsa; mesainizin bitmesini , işten çıkmanızı bekleyebilirdi.

Adam evli mi,nişanlı mı, sevgilisi mi var bilmiyorsunuz bile. Bunlardan biri varsa ne olacak hoş bir durum değil.

Back
X