Tanışmak istiyorum ama bu mümkün mü?

Sırf eski sevgiliye benziyor diye birine de yürünmez ama ya. :olamaz:
Şarkısını bile yapmışlar demeyin öyle 😂

‘Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe
Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim’ 🙃

Şaka bir yana, S Sis_ Adamda etkilendiğiniz şey bir başkasına benzemesi ise uzak durun.
Öyle olmasa bile zaten iletişim kurmak için atacağınız adımlar genelde rahatsız edici geliyor kulağa.
Şahsen alışveriş yaptığım mağaza görevlisi bu niyetle iletişime geçse rahatsız olurum.

Şarkısını bile yapmışlar demeyin öyle 😂

‘Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe
Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim’ 🙃

Şaka bir yana, S Sis_ Adamda etkilendiğiniz şey bir başkasına benzemesi ise uzak durun.
Öyle olmasa bile zaten iletişim kurmak için atacağınız adımlar genelde rahatsız edici geliyor kulağa.
Şahsen alışveriş yaptığım mağaza görevlisi bu niyetle iletişime geçse rahatsız olurum.
Hatırlıyor musun geçen sene biri migros kasasında numara verince bana yürüdüğünü sanarak kocama yürümüştü 😂

Peki bir adım atmadan nasıl öğrenecekti medeni halini vs?
Ben bu tarz şeylerde ilk adıma kızmıyorum. Çok normal bence hoşlanıp eklemesi. Eğer sende onu beğenmiş olsaydın rahatsız olmazdın bence 😄
Medeni halimi sosyal medyadan öğrenemez ki 😂 ben normal karşılamıyorum, hiç muhabbet olmadan ekleme işlerini. Belki çok kıskanç bir sevgilim var ve eklemesi aramızda soruna, huzursuzluğa sebep oldu?? Olamaz mı yani.

Medeni halimi sosyal medyadan öğrenemez ki 😂 ben normal karşılamıyorum, hiç muhabbet olmadan ekleme işlerini. Belki çok kıskanç bir sevgilim var ve eklemesi aramızda soruna, huzursuzluğa sebep oldu?? Olamaz mı yani.
Ya işte bir daha görmeme riskine karşı ekler, karşı tarafın tavrına göre anlaşılır zaten. İsteği kabul etsen mesaj atar o şekilde öğrenir vs vs. İlk adımda bir sorun yok bence. Sapık gibi ısrarcı olursa o sıkıntı.
Bi eklemede sıkıntı çıkaracak bir erkeği hayatında tutmazsın diye düşünüyorum. Yani seni tanımıyorum ama buradan çözebildiğim kadar işte. 😁 Başkası adına düşünecek olursak, o mağazadaki eklemese bile bi başkası ekler. Sosyal medya olduğu sürece bunun önüne geçilmez ki 🤷🏻‍♀️

Bi bankada işlem yaparken numaramdan bana yürüyen personeli şikayet edecektim işinden filan olur diye etmedim ayıp valla dümdüz sizi çok beğendim filan yazmıştı belki evliyim

Genel cevap yazıyorum.

İş üniformasıdan çalıştığı yeri biliyorum.
Ben ilgimi biraz belli etmiş olabilirim bilmem anladı mı...

Durup dururken benden niye hoslansin ki?

Sanırım servisle geliyor geliş saatini biliyorum onu mesaim olmadığı zaman dışarıda bekleyip tanışmak istedigimi söylesem saplantılı gibi mi olur. Diğer türlü kendisini rahatsız etmek istemiyorum.
Sigara ve ekmek dışında bir şey almıyor. Ben onla sohbet açmaya çalışsam anlayacak ilgimi geçen gelişinde kendi kasama yonelttim adamı bu gelişinde yapmadım.

Eskiye olan hislerim azaldı... Sırf ona benzettigim için ilgi duyduğumu dusunmuyorum.

Hiç adım atmadan acı cekecegime, adım atıp acı çekmek daha mantıklı geliyor. Sizce ne yapmalıyım? Vardiyam tutmadığı için krndisini her zaman göremiyorum o da her zaman gelmiyor...

Ben erkek beğenmiyorum ki yuruyeyim... Eskiden ayrıldıktan nerdeyse 1 yıl sonra birine ilgim oldu...

Ben bilmem eşim bilir programında anlatılan tanışma hikayelerinin çoğu böyleydi. İnsanlar böyle böyle tanışıp sevgili oluyorlar, evleniyorlar. Ben olsam ilk adımı atmak yerine ilgimi belli eder, sonra ondan adım atmasini beklerdim.
İlgimi belli etmek beni kötü hissettiyor. Sonuçta müşteri belki rahatsız olacak... Kendisini her zaman göremiyorum. Dışarıda geliş saatini bekleyip kendisiyle konuşsam çok mu absürt olur?

Arkadaşlar ben bir mağazada çalışıyorum, ara sıra gelen bir müşteri var kendisinden çok hoşlandım. Eski görüştüğüm kişiyi anımsatıyor. Bu çocukla tanışmak istiyorum ama küçük duruma düşmek istemem. Kendisine nasıl yaklasmaliyim? Prensip gereği müşteriye ilgi göstermeyi doğru bulmuyorum. Ama içimde kalsın istemem bir adım atayım olmazsa olmaz ileride pişmanlik duymak istemem. Siz ne tavsiye edersiniz?
Buradaki insanlar muhalefet olmayı çok seviyor anladığım kadarıyla 😄 ama önce bir sevgilisi nişanlısı olup olmadığını öğrenmek lazim sonra bence konuş derim beşli sevgiline benziyor diye konusmucaksin sonuçta hoslandigin için konusucaksin

Durup dururken benden niye hoslansin ki
Siz neden durup dururken ondan hoşlandınız? Demek ki bi şey hissetmişsiniz. O da hissedebilir. .

Ben hala eski sevgilinizi hatırlatıyor diye ona yürümenizi doğru bulmuyorum. Ama illa tanışmak istiyorsanız herhangi bi konuda bi espriyle bile başlayabilirsiniz. Zaten ilgisi varsa karşılık verir yoksa ya da düzgün evli/ilişkisi olanlardansa çok da size yanlamaz. Tavrınızı ona göre alırsınız

Back
X