Yani eskini anımsatan/benzeyen her müşteriye yuruyebilme ihtimalin var ?Arkadaşlar ben bir mağazada çalışıyorum, ara sıra gelen bir müşteri var kendisinden çok hoşlandım. Eski görüştüğüm kişiyi anımsatıyor. Bu çocukla tanışmak istiyorum ama küçük duruma düşmek istemem.
Genel cevap yazıyorum.
İş üniformasıdan çalıştığı yeri biliyorum.
Ben ilgimi biraz belli etmiş olabilirim bilmem anladı mı...
Durup dururken benden niye hoslansin ki?
Sanırım servisle geliyor geliş saatini biliyorum onu mesaim olmadığı zaman dışarıda bekleyip tanışmak istedigimi söylesem saplantılı gibi mi olur. Diğer türlü kendisini rahatsız etmek istemiyorum.
Sigara ve ekmek dışında bir şey almıyor. Ben onla sohbet açmaya çalışsam anlayacak ilgimi geçen gelişinde kendi kasama yonelttim adamı bu gelişinde yapmadım.
Eskiye olan hislerim azaldı... Sırf ona benzettigim için ilgi duyduğumu dusunmuyorum.
Hiç adım atmadan acı cekecegime, adım atıp acı çekmek daha mantıklı geliyor. Sizce ne yapmalıyım? Vardiyam tutmadığı için krndisini her zaman göremiyorum o da her zaman gelmiyor...
Sırf benziyor diye değil, diğerini unutmasam başka biriyle tanışmak istemem yoksa bu zamana kadar başka birileriyle tanışırdım.Sirf eski görüştüğünüze benziyor diye tabi ki böyle bir sey yapmayın.
Ailesiyle yaşıyordur.Adam bu kadar zamandır sadece ekmek ve sigara alıyorsa ; evinde kendisini bekleyen biri ve hazır pişmiş yemeği de vardır diye düşünüyorum.
Ailesiyle yaşıyordur.
Eski sevgilinize benzediği için hoslanmissiniz, belki bu daha da ilerleyip evliliğe gidecek tanisirsaniz. Kendimi o kişinin yerine koyduğumda sırf bu yüzden benden hoşlanan biriyle görüşmeyi asla istememArkadaşlar ben bir mağazada çalışıyorum, ara sıra gelen bir müşteri var kendisinden çok hoşlandım. Eski görüştüğüm kişiyi anımsatıyor. Bu çocukla tanışmak istiyorum ama küçük duruma düşmek istemem. Kendisine nasıl yaklasmaliyim? Prensip gereği müşteriye ilgi göstermeyi doğru bulmuyorum. Ama içimde kalsın istemem bir adım atayım olmazsa olmaz ileride pişmanlik duymak istemem. Siz ne tavsiye edersiniz?
Hiç absürt olmaz. Keşke yapsaydım diye hayiflanacagina, denedim ama olmadı demek daha iyidirİlgimi belli etmek beni kötü hissettiyor. Sonuçta müşteri belki rahatsız olacak... Kendisini her zaman göremiyorum. Dışarıda geliş saatini bekleyip kendisiyle konuşsam çok mu absürt olur?
Daha değilTanıştın mi kanki
Mevzu üniformaymisEvet meslek konusu açabilirim. Çünkü iş çıkışı geliyor belli ki, üzerinde üniforma var.
en son güncellemenizde adamında size baktığından bahsetmişsiniz bence birazda bakışarak devam edin yani sizde karşılık verin bakışlarına ama yazmayın benim fikrim bu yönde şimdi okudum konunuzu valla gidişatı çok merak ettim sonucu yazabilir misinizArkadaşlar ben bu kişiye instagramdan mesaj atmaya karar verdim. Nasıl bir mesaj göndermemi tavsiye edersiniz?
Her zaman gelmiyor maalesef, bu yüzden yazmak istemiştim.en son güncellemenizde adamında size baktığından bahsetmişsiniz bence birazda bakışarak devam edin yani sizde karşılık verin bakışlarına ama yazmayın benim fikrim bu yönde şimdi okudum konunuzu valla gidişatı çok merak ettim sonucu yazabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?