Şarkısını bile yapmışlar demeyin öyleSırf eski sevgiliye benziyor diye birine de yürünmez ama ya.
Hatırlıyor musun geçen sene biri migros kasasında numara verince bana yürüdüğünü sanarak kocama yürümüştüŞarkısını bile yapmışlar demeyin öyle
‘Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe
Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim’
Şaka bir yana, S Sis_ Adamda etkilendiğiniz şey bir başkasına benzemesi ise uzak durun.
Öyle olmasa bile zaten iletişim kurmak için atacağınız adımlar genelde rahatsız edici geliyor kulağa.
Şahsen alışveriş yaptığım mağaza görevlisi bu niyetle iletişime geçse rahatsız olurum.
Hatırlıyor musun geçen sene biri migros kasasında numara verince bana yürüdüğünü sanarak kocama yürümüştü
Soruyorum ben de, polis mi asker mi bekçi mi güvenlikçi mi diye.Polis, asker, bekçi dışında kim üniforma giyiyor ki?
Medeni halimi sosyal medyadan öğrenemez kiPeki bir adım atmadan nasıl öğrenecekti medeni halini vs?
Ben bu tarz şeylerde ilk adıma kızmıyorum. Çok normal bence hoşlanıp eklemesi. Eğer sende onu beğenmiş olsaydın rahatsız olmazdın bence
Tam olarak öyle olduMigros kart için, eşin telefon numarasını verince mi yaşandı bu durum. Ne olur öyle olmasın.
Ya işte bir daha görmeme riskine karşı ekler, karşı tarafın tavrına göre anlaşılır zaten. İsteği kabul etsen mesaj atar o şekilde öğrenir vs vs. İlk adımda bir sorun yok bence. Sapık gibi ısrarcı olursa o sıkıntı.Medeni halimi sosyal medyadan öğrenemez kiben normal karşılamıyorum, hiç muhabbet olmadan ekleme işlerini. Belki çok kıskanç bir sevgilim var ve eklemesi aramızda soruna, huzursuzluğa sebep oldu?? Olamaz mı yani.
Tam olarak öyle oldu
Yabancıya gitmemiş kısmetHatırlıyor musun geçen sene biri migros kasasında numara verince bana yürüdüğünü sanarak kocama yürümüştü
Bunu sorrma gereğini neden duydunuz ? Yani biri üniversite biri lise mezunu yada ortaokul mezunu olsa ne oluyor?Ne üniforması giyiyor? Yani mesleği ne?
Senin mezuniyetin nedir?
Denklik olmuyor.Bunu sorrma gereğini neden duydunuz ? Yani biri üniversite biri lise mezunu yada ortaokul mezunu olsa ne oluyor?
İlgimi belli etmek beni kötü hissettiyor. Sonuçta müşteri belki rahatsız olacak... Kendisini her zaman göremiyorum. Dışarıda geliş saatini bekleyip kendisiyle konuşsam çok mu absürt olur?Ben bilmem eşim bilir programında anlatılan tanışma hikayelerinin çoğu böyleydi. İnsanlar böyle böyle tanışıp sevgili oluyorlar, evleniyorlar. Ben olsam ilk adımı atmak yerine ilgimi belli eder, sonra ondan adım atmasini beklerdim.
Buradaki insanlar muhalefet olmayı çok seviyor anladığım kadarıylaArkadaşlar ben bir mağazada çalışıyorum, ara sıra gelen bir müşteri var kendisinden çok hoşlandım. Eski görüştüğüm kişiyi anımsatıyor. Bu çocukla tanışmak istiyorum ama küçük duruma düşmek istemem. Kendisine nasıl yaklasmaliyim? Prensip gereği müşteriye ilgi göstermeyi doğru bulmuyorum. Ama içimde kalsın istemem bir adım atayım olmazsa olmaz ileride pişmanlik duymak istemem. Siz ne tavsiye edersiniz?
Siz neden durup dururken ondan hoşlandınız? Demek ki bi şey hissetmişsiniz. O da hissedebilir. .Durup dururken benden niye hoslansin ki
Adam ilgilense zaten başka kasaya yönelmezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?