Siz annesinin yaninda mi sevgilinizi elini tutmaya, opmeye mi yeltendiniz? Eger dogru anladiysam ne gerek var ki buna, kendinizi kucultmussunuz...
Bu ara sevgilinizin tavrina ifrit oldum, yok bilmem kimleri ciddiye alip tanistirmamis da, size oyle yapmamis da, yaninda ki hatunlara esya muamelesi yapmayi biraksin, saygi duysun biraz...
O sizi ne kadar ciddiye aliyorsa o kadar alin...
Annesi de size ne kadar adim atiyorsa, o kadar atin, bir tane bile fazla degil...
Erkek arkadaşınız pek bi saldım çayıra modunda.
Birde ciddilikten bahsediyor.. benim sevgilim ben sormadan bile bana anlatıyor annesini nasıl davransam hoşuna gider fln(gerçi benimkide çok abartıyor sanki ben neyin ne olduğunu bilmem) sizinki sorsan bile ben bilmem karışmam diyor.. çok garip geldi bana bu yani ne alaka...bide gülüyor sırf oturmamak için annesi otoparka çağırınca... Anasıda aynı zaten... İkisininde tutumu çok saçma geldi bana
Hayir tabikide yani beni annesiyle tabistirirken belki elimden tutablirdi yada anne merve diyebilirdi ben onun elindende tutmadim opmedimde orayi biraz eksik yazmisim canim haklisin karistirmakta. Anlayamadigim ayak ustu istemsizce tanistirilmia gibiydi hic gerek yoktu
Haklısın bence de gerek yokmuş tanışmaya. Yaşlarınız kaç evlilik fikrine ne kadar yakınsınız bilmiyorum ama şart değil tanışmak zaten.
Burada ne sende suç var ne de annesinde. Tek problem erkek arkadaşının davranışları.
Ya sizi kırmak istemem yanlışta yönlendirmek istemem amaAynen canim bende annemle tanistiricagim zaman bak annem boyle seyden hoslanir falan diyorum sonucta annemi ben taniyorjm dimi ben ona deger veriyorum ki soruyorum neyden hoslanir nasil davraniyim diye cunku benim ilk tanismam bu belki acemi davranabilirim o ise banane diye guluyor cocuk gbi sacma sapan davraniyor. Anneside otaparka cagirinca kesin bi yerde oturalim demiym diye cagiriyor falan dedi guldu ben duymadim sandi sonra cevirdi konuyu ? Cidden yaptigi normal degl dmi bide zaman zaman ilerlicek tanismaniz diyor dalga gecer gbi
Bu yaz yuzuk takmayi dusunuyor ben 21 o 22 yasinda ki sozlenme fikri tamamen onun ama hala cocuk gbi
Ya sizi kırmak istemem yanlışta yönlendirmek istemem ama
sanki resmen sizinle kafa buluyormuş gibi geldi bana:26:
Yani kafa bulmak derken ciddi düşünmüyor diye bir yorum yapamam
ama sanki hiç umursamıyor sizi aileniz sevecek mi sevmeyecek mi nasıl karşılicaklar anlaşıcakmısınız diye..
Normal bir erkek can atar sevgilisini annesine yarandırcak diye ama seninki pek garip geldi bana yaa:44:
Kendisiyle konuş acele etmek istemediğini söyle, hem biraz daha tanırsınız birbirinizi kafanda netleşir bir şeyler hem de ikinizin de yaşı erken bence evlilik için
Yok canim tabikdie daha cok vakit var bu sene yuzuk takalim sonra askere gidicem gelnce nisan yapalm bi suru calisirm sonra evleniri diyo buda en a 3 senemizi alir evlilik icin ben hazir degilim zaten o oda biliyor bunu ama davranislari beni uzaklastiriyor
Canım demek istediğimde buydu. İşi söz,yüzük gibi ciddiye bindirmektense sevgili kalın, hiç girişmeyin o tarz işlere. Askere gitsin gelsin bir o zaman bakın duruma. Çünkü yeterince kafan netleşmeden yüzük takarsan iç huzurun olmaz ki.
Ohooo tatlımm senin bu çocukla çok başın ağrırBugunden sonra bende boyle dusunuyorjm ama bizim iliskimiz cok farkli birbjrimizi cocukluktan taniyoruz ortamlarimiz hep ayni sevdiginden eminim ama simarikgindan yapiyor cocuk gbi davraniyor hic olgun dgil ve biraz anac gbi geliyor bana bazen sacma sapan sorular soruyor evlendik arabada gidiyoruz onde sen mi oturucaksin annem mi diyor bende dalgasina tabikide ben diyorum sonra bozuluyor sonra saka yaptm annen buyugum o varken o oturur diyorm heh diyo yerini bilmemde guzel :s bunlar nasil cumle ben anlayamiyorum gercekten
Ohooo tatlımm senin bu çocukla çok başın ağrır
Neden geri adım atıyosun ki şaka yaptım tabi annen oturur diyosunn..
Daha şimdiden taviz verme gerekiyosa damardan git kadının yeri kocasının yanıdır de olayı kapat
Olmaz böyle birde heh yerini bil mi dedi sana sende sustun tabi
Tepene çıkarma sonra kendini parçalasan inmez valla
evlenmek için bence çok erken daha ayrıca erkek arkadaşın ya çok şımarık yada olgun değil bence ikiside
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?