- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Kesinlikle katiliyorum o dusuncedeki anneler sonra cok uzulebiliyr benim kuzenim bana en iyi ornek halama anlatamaz bile ki o yuzden cok yalan soyler ve geercekten onaylicaklari biriyle birlikte degl halam bilse belki boyle olmaz kizin disari cikarken sen nasl rahat olabiliceksin anne olarak nasil bi kisilikle beraber oldugunu anlyabilrcrksin gercekten hala boyle dusunceler varmi
Flört yasamayi ailede tabu olarak göstirilmesi gerçekten çok yalnis. Benim etrafimdada bunun örnekleri var. Böyle yaparak aslinda evlatlarin "yalnis yola" girmelerini sagliyorsun, zaten bide yasak meyve insani daha çok heycanlandirir, yani daha bir heves ile flört dönemine baslanir ve sagliksiz kararlar alinir.
Benim babam bile diyordu, belli bir yastan sonra 18-20 yaslarinda bir genç kizin flört etmesi çok normal birsey, elbette arkadasi olacak. Ondan dolayi ailem konusunda çok rahattim. Ve inanirmisin, esim benim ilk flörtümdü. Baska kizlara bakiyorum, ailelerinden gizli sakli bir sekilde kaç sevgili edindiler. Ki onlara birsey demiyorum, elbette herkez ilk sevgilisi ile evlenmek zorunda degil fakat yasaklamak ile hiç bir yere varilmiyor, onu demek istedim.