- 17 Kasım 2021
- 500
- 2.319
- Konu Sahibi mavisaclikiz35
Hayır haklısın. Bu davranışlar daha sonra olabilir yemem bölüşülebilir ama Allah aşkına tanışmada pizza bölüşüp kemirmek nedir! Bunu gördükten sonra simit parasını falan ödemezdim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimliği falan ne yapıyorsunuz??Cüzdan konusunda bilgilendirme yapayim sanırım pek dijital dünya ile ilişkili değilsiniz.Artik cüzdana ihtiyaç yok ben nakit para almicaksam cüzdan taşımam çünkü telefona indirilen mobil bankacılık ile ödeme yapılabiliyor her yerde.bim a101 şokta bile telefon ile ödeme yapıyorum artık.dun mesela bimden bisiklet aldım telefonum ile ödedim.
Ayy bir üye konu açmıştı. Sevgilim fantezi iç çamaşırları istiyor ama hiç ben alayım demiyor. Çamaşırlar da pahalı, yetişemiyorum diye.Ben de böyle düşünüyorum işin aslı. Erkekler nasıl ki bakımlı kadın istiyorum dediğinde normal geliyorsa kadın da bonkör erkekle birlikte olmak isteyebilir. Ben kadınların hala çok daha fazla harcama yaptıklarını düşünüyorum toplum standartında özenli kabul edilmeleri için.
Örneğin iş görüşmesi diyelim saçı makyajı tırnakları yapılıysa topuklu giymişse doğal haliyle gidenden daha profesyonel bulunuyor.
Hiç içselleştirmedim valla her harcama eşit olacak mentalitesini
Hep beraber tanışın o zaman kaynanayla. Al bak guzel mi oldu. Yedirdiler tiramisuyuAnnem ve babamla tanışmadığını nereden biliyorsunuz?
Dijital dünya ile oldukça yakın ilişki içerisindeyim :) Burada anlatılmak istenen ana fikri tam algılayamadığınızı düşünüyorum, konuya nereden çamur atsam acaba çabası sanırım sizinki.
Konu sahibi neden bu kadar gerginsin? Herkes konuna bir şekilde yorum atmış, insanları emek harcadığına neden pişman ediyorsunuz ki?Annem ve babamla tanışmadığını nereden biliyorsunuz?
Araba da bırakıyorum cüzdanımı.Uzak yer ise alıyorum tabiki.Birde erkek cüzdanı kullanıyorum daha küçük boyutta diye fazla yer kaplamiyor ama genelde kullanmıyorum cepte arkada boş boş kalıyor.cunku dışarısının fiyatları malum bir düzgün menü en az nekadar odeyebilirsinki.Kimliği falan ne yapıyorsunuz??
Bilmiyorum konu sahibinin erkek arkadaşı biraz şey gibi geldi yine de. Özellikle cüzdanı almayayım demiş gibi sen ödersin iması var. İyi niyetli bulmadım.Araba da bırakıyorum cüzdanımı.Uzak yer ise alıyorum tabiki.Birde erkek cüzdanı kullanıyorum daha küçük boyutta diye fazla yer kapsamıyor.
tanıştırdıysanız ciddi düşünüyorsunuz, erkek arkadaşınızın cimri olduğunu zaten biliyormuşsunuz, 3 kişi bir tiramusuyu kaşıklamanın da çok garip olduğunun farkındasınız... ee bu konunun manası neAnnem ve babamla tanışmadığını nereden biliyorsunuz?
O değil de elin kadınının tükürüklediği tatlı kaşığıyla daldığı tiramisuyu yediniz mi sahiden?
Bir tek sevgilimin ısırdığını yerim, başka da kimsenin ağzının değdiğini yemem.
O masada ben olsam pizzayı çok yedim, şiştim valla tatlıya yer kalmadı derdim.
Peki erkek arkadaşınız annesi olmadan da böyle şeyler yapıyor mu? Ama bana öyle geliyor ki tiramisu krizinden belli, annesinin yanında özüne dönüyor adam.
Kısacası cimri adamla olmaz. Tanışma yemeğinde de üç kişi orta boy pizza yemezsin yani.
Benimki de seksi çamaşır giymemi istediğini söylediğinde “yeni bir takım al bana ” diyorum alayım diye atlıyor hemen. Aslında evde var çeşit çeşit ama arada o da alsın . Doğum kontrol hapıyla korunuyoruz, ağdası, çamaşırı, hapı seks bana masraf resmen .Ayy bir üye konu açmıştı. Sevgilim fantezi iç çamaşırları istiyor ama hiç ben alayım demiyor. Çamaşırlar da pahalı, yetişemiyorum diye.
İstemeyi biliyorlar harbiden, arka planını kimse görmüyor. Geçen manitayla buluşacağız, 3 saat evvelden hazırlandım. Beş tane bluz değiştirdim, aklım hala kargoda olan bluzdaydı. Sevdiği parfümden süründüm, o vicdansız marka da zam yapmış zaten. Her şey para anacığım, her şey paraaaaaaa