- 5 Haziran 2022
- 7
- 12
- Konu Sahibi mavisaclikiz35
Kocaman bir "red flag". Deeeev.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu dışı ama isminiz bir Kore dizisinden mi Jang Bareum diye tanıdığım bir dizi karakteri vardi ama manyakti o gerçi o Jung da olabilirumarim ayip olmasin diye onuda gulucuk atarak yememistir
insanın rengi mengi kaçar o bir kişilik tatlıyı 3 kişilik servisle önünde görünce.umarim ayip olmasin diye onuda gulucuk atarak yememistir
Merakımdan soruyorum , acaba neden böyle düşünmeliyiz ? Ben bu hatayı yapmıştım da neden akıl edemedim kiAnneyle tanisma olayina da bayiliyosunuz. Kendi anne babani tanisana kadar sevgilinizin annesiyle tanisilmaz. Bu akli basinda olan ,kendine saygisi olan her kadının unutmamasi gereken bir kural bence. Adam cok iyi bir halt gibi kosa kosa anasiyla tanis Aferin sana
o aileyi mi beğenmişler?aile tam ölücü.az yiyen maaşı dolgun birikimi olan her kadını istemeye giderler valla.bence artık şu beğen emojilerine kusma da eklenmeli
o aileyi mi beğenmişler?aile tam ölücü.az yiyen maaşı dolgun birikimi olan her kadını istemeye giderler valla.
Siz soylediyseniz iki kasıkta biz sallayiverelimKızlar bu arada canım tiramisu çekti Saray Muhallebicisinin vişneli tiramisusunu tek geçerim. Deneyin pişman olmazsınız
Gelin tüm topikteki üyeler birlikte yiyelimSiz soylediyseniz iki kasıkta biz sallayiverelim
Dibini ben sıyırayim amaGelin tüm topikteki üyeler birlikte yiyelim