- 14 Eylül 2014
- 4.050
- 12.748
- 36
-
- Konu Sahibi elvanelvan88
Sosyal iletişim konularında pek iyi değilim ama asıl sizin anneniz için o tanışma hoş bir hediye olacak mı, ben daha çok o konuda endişelenirdim herhalde.
merhaba,
tanısm yemegı yenecekse ciddi bir ilişki yaşıyorsunuz demektır kayınvalıde adayıylada tansmıssınız sızı sevmiş değer vermiş ki kazak örüyormuş anneler gununde verecegınız en guzel hediye çiçek olucktır bıldıgınız gıbı firmalar var spariş verin anneler gununun sabahnda teslım edilsin hem kendiniz vermek zrunda kalmazsınız hemde gonul almıs olursunuz .. bence bu sevgilinizinde hoşuna gıder ..
bende tam bu donemdeyken kaynanami cok seviyor ve mutluydum hediyelerede bogdum sonuc ne mi husraaaaan
gozunu korkutmayayim herkesde bir olmaz ama
bence a-l-m-a
Ben kabalik olacagini düsünmüyorum. Aksine hediye alsan hangi ara vereceksin? Öyle bi günde hediye vermek bana biraz abes gelirdi ve cok huzursuz olurdum. Bakarsin, belki sözlü bi "anneler gününüz kutlu olsun" filan olabilir. Fazlasina gerek yok.
Ayrica oglu da hediye almayacagim demis, demek ki öyle cok da önemsenmiyor aile icinde. Bir dahaki anneler gününde telafi edersin. :)
Bende geçen yıl anneler gününde tanışmıştım annesiyle ama onlara gittiğim için tanışmak için elim boş gitmek istemedim anneannesi orda olduğu için ona da aldım hatta... e geçen sene alınca bu yıl da almam gerek diye düşünüyorum.ne zor işmiş bunlar:/
Hediye vermek zor değil aslında,seçip aldıktan sonra bence zor olan kisim bu :))
Çanta almayı düşünüyorum da bakalım madame cocoyu gezince birşey bulurum elbet:)))İşte bana o bile zor geliyor. Yabaniyim biraz sanırımArkadaşlarıma, sevgilime, anneme alabiliyorum da böyle durumlarda almayı aklıma bile getiremiyorum ben nerede kaldı onu bir de vermesi
Sanırım sen bir saksı çiçeği yada şık bir bluz gibi anneler günü klişelerinden birini alabilirsin bence
Yemeğe gelmeden evlerine çikolatalar varya buket tarzında (nedeniyor bilmiyorum) ondan Gönderin evine
Hem yüzyüze vermemiş hem de atlamamış olursunuz
Tek sorun geçen anneler günün de sevgilim anneme bir menekşeyle uğramış kahvesini içmiş gitmişti. Ben gel demeden kendi gelmişti. Şimdi ama ikimizde bir şey almayalım diyen de kendisi...
Yani ilkkez görüşecek olsan neyse ama kadın seni sevmiş sıcak kanlıymış mutlu olsun bence Yaptığın jest ileAynı öneriyi biri daha söylemişti sanırım en mantıklısı bu herhalde. Hem kaba olmam hem de verme durumundan kurtulurum sanırım. Teşekkür ederim :)