- 14 Eylül 2014
- 4.050
- 12.748
- 36
- Konu Sahibi elvanelvan88
bence sevgilinizle bu durumu acıkca konusun.
o almayıp siz alırsanız (hele ki gelecek kisiler onlar... ) bu sefer sevgilinizi düsüncesiz biri gibi gostermis olursunuz.
belki o da ailesinin yanında annenize hediye vermeye cekindigi icin size boyle birsey dedi?
yerinizde olsam once sevgilimle konusurdum,
sonra da annemle konusurdum, sonucta siz kayınvalide olarak degil anne olan bir kadının gununu kutluyor gibi de sunabilirsiniz, hatta annenizle beraber taktim etmek de mumkun.
yani her turlu sizin aranızdaki ilişkiye bakıyor olay.
fakat kendi durumuma bakacak olursam... kimse bana kazak ormediginden ve ormeyeceginin yanısıra zaten soguk ve isim konulana kadar da mesafe koymakta ısrarcı biri oldugumdan arayarak bile kutlamazdım.
Çok teşekkürler uzun uzun ve mantıklı yorumun için. Benim takıldığım yerlere takılmışsınız sizde.
Ben çok sıcakkanlı değilim aslında sorun burada başlıyor. Kadıncağız fazla sıcakkanlı bende o kazak olayını duyduğumda şok oldum açıkçası bende örmezdim. Sevgilime bile öyle kazak örmüş insan değilim annesinin bana örmesi de ondan şok edici geldi.
Sevgilimde benim gibi çekingen bu konularda. O iki yıldır annemi bilir çok da sık gördü ondan gelip kutlaması normal geliyor geçen sene. Neticede evde iki kişiyiz biz annemle. Kardeş yok baba yok çekinceği biri de yok. Şartlar böyle olmasa o da benim gibi hediye falan veremezdi eminim.
O ortamda o kalabalıkta bende hediye veremem o da veremez gibi geliyor ondan çok konuşup gündeme de almak istemiyorum ondan. Şu durumda zaten kasılıyorum bir de o hadi alalım dese hepten gerim gerim gerileceğim ben biliyorum. E o da en az benim kadar utanacak sıkılacak gerilecek. O gün zaten kendinden gerilimli bir de kibarlık edelim derken iyice gerilmek istemiyorum ondan.
En iyisi o gün anneler günü olduğunu unutmak sanırım yaa