hayırlısı olsunn :))
alsında bunlar hepsi sana bağlı yanı aynı şehirdeyseniz söz ile nişanı nedne aynı gün yapıorsunuz en azından arada bırkac gun bıraksanız?
birde evde olacak sanırım..ben nişanda cok abartılı şeyler giyilmesindne yana değilim yada benım tarzım öyle ben nişanımda sade tüllü bir elbise giymiştim nar çiçeği renginde(bakırkoyden uyguna almıstık) daha sonrada gıyebılcegın şık bir elbise daha ıyı olur sankı ona uygun takın+ayakkabın hazırlarsın.
ikram olarak biz farklı şehirlerde oldugumuz içn önce yemek vermiştik ama sizde gerek yok bence bırkac çeşit hamurişi yapsanız olur. suböreği+kurabıye+kek+poğaça gibi tatlı olarak zaten pastanız olacak.
sen nişan içn minik bir hediyeleik hazırltabılrısın lavanta kesesi,nazar boncukları veya güne uygun şu kalpli renkli kurabıyelerden hatıra olarak kalır elinizde :)
bohça oluyor genelde ama tercıh sizin bırazda maddı durumunuza göre..biz sadece nişanda yaptık söz ve çekirdek aileyi kapsadık minik güzel bir bohça oldu sizde öyle yapabilirsiniz.teyzeye dayıya fılan dagılmak gereksız masraf oluyor bence.
tekrar hayırlıı olsun mutluluklar dilerim.