• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Tanışma + Kız İsteme + Söz = Her Konuda Bana Acil Yardım..!

2che_55

:)
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
138
6
116
Kızlar erkek arkadaşımla 6 yıldır birlikteyiz. Ben onun annesiyle ve ablasıyla falan tanıştım. O da benim annem babam neredeyse tüm sülalemle tanıştı. Hatta yazın anneside geldi annemle tanıştı. Erkek arkadaşım subay olduğu için aralıkta izinli ve aralığın henüz kararlaştıramadığımız bir tarihinde gelip hem tam olarak tanışılacak hemde istenilip yüzük takılacak. Şimdi sorularım şunlar;
* nasıl giyinmeliyim ?
* ne ikram etmeliyiz ? yemek mi hazırlamalıyız? yoksa pasta börek tarzımı ?
* bide söz bohçası falan oluyor mu ya o işleri hiç bilmiyorum :14:

Bilgi İçin Not : Aynı şehirdeyiz farklı şehirlerde falan değiliz yani o konuda sıkıntı yok.. :9:

hayırlısı olsunn :))
alsında bunlar hepsi sana bağlı yanı aynı şehirdeyseniz söz ile nişanı nedne aynı gün yapıorsunuz en azından arada bırkac gun bıraksanız?
birde evde olacak sanırım..ben nişanda cok abartılı şeyler giyilmesindne yana değilim yada benım tarzım öyle ben nişanımda sade tüllü bir elbise giymiştim nar çiçeği renginde(bakırkoyden uyguna almıstık) daha sonrada gıyebılcegın şık bir elbise daha ıyı olur sankı ona uygun takın+ayakkabın hazırlarsın.
ikram olarak biz farklı şehirlerde oldugumuz içn önce yemek vermiştik ama sizde gerek yok bence bırkac çeşit hamurişi yapsanız olur. suböreği+kurabıye+kek+poğaça gibi tatlı olarak zaten pastanız olacak.
sen nişan içn minik bir hediyeleik hazırltabılrısın lavanta kesesi,nazar boncukları veya güne uygun şu kalpli renkli kurabıyelerden hatıra olarak kalır elinizde :)
bohça oluyor genelde ama tercıh sizin bırazda maddı durumunuza göre..biz sadece nişanda yaptık söz ve çekirdek aileyi kapsadık minik güzel bir bohça oldu sizde öyle yapabilirsiniz.teyzeye dayıya fılan dagılmak gereksız masraf oluyor bence.
tekrar hayırlıı olsun mutluluklar dilerim.

canım ama bunu belirleyecek olan sen değil aile büyükleri
önce tanışmaya gelirler sen rahat giyin yanii rahat derken bir günlük elbise olabilir normal misafir gibi pasta börek yapın ikram edin ya ben sana kendimden örnek vereyim bizde de daha önce tanışmışlardı
bir akşam oturmaya geldiler benim isteme nişan bir arada olmuştu evde bunun için gün kararlaştırıldı 29/10/2011 demiştik
bohça konusu açıldı ben istemiyorum dedim damada da yapılmasın dedim çünkü zevk meselesi bu
sadece nişan alışverişinde ayrı olarak iç çamaşırı aldırmıştım
nişan günü pasta börek tatlı yapılmıştı aile büyükleri ve akrabalar vardı istenildi yüzükler takıldı

hayırlısı olsunn :))
alsında bunlar hepsi sana bağlı yanı aynı şehirdeyseniz söz ile nişanı nedne aynı gün yapıorsunuz en azından arada bırkac gun bıraksanız?
birde evde olacak sanırım..ben nişanda cok abartılı şeyler giyilmesindne yana değilim yada benım tarzım öyle ben nişanımda sade tüllü bir elbise giymiştim nar çiçeği renginde(bakırkoyden uyguna almıstık) daha sonrada gıyebılcegın şık bir elbise daha ıyı olur sankı ona uygun takın+ayakkabın hazırlarsın.
ikram olarak biz farklı şehirlerde oldugumuz içn önce yemek vermiştik ama sizde gerek yok bence bırkac çeşit hamurişi yapsanız olur. suböreği+kurabıye+kek+poğaça gibi tatlı olarak zaten pastanız olacak.
sen nişan içn minik bir hediyeleik hazırltabılrısın lavanta kesesi,nazar boncukları veya güne uygun şu kalpli renkli kurabıyelerden hatıra olarak kalır elinizde :)
bohça oluyor genelde ama tercıh sizin bırazda maddı durumunuza göre..biz sadece nişanda yaptık söz ve çekirdek aileyi kapsadık minik güzel bir bohça oldu sizde öyle yapabilirsiniz.teyzeye dayıya fılan dagılmak gereksız masraf oluyor bence.
tekrar hayırlıı olsun mutluluklar dilerim.

canım yorumların için çok teşekkür ederimde bi yanlış anlaşılma olmuş isteme ile söz aynı gün nişanı daha şahşalı bişiler yapmak istiyorum. :9:nasip ise o yaza inşallah.. bende pasta börek diye düşünmüştüm zaten bohça olayıda karşılıklı konusma ile olacak işler anladıgım kadarıyla çokk saoll.. :16:

canım ama bunu belirleyecek olan sen değil aile büyükleri
önce tanışmaya gelirler sen rahat giyin yanii rahat derken bir günlük elbise olabilir normal misafir gibi pasta börek yapın ikram edin ya ben sana kendimden örnek vereyim bizde de daha önce tanışmışlardı
bir akşam oturmaya geldiler benim isteme nişan bir arada olmuştu evde bunun için gün kararlaştırıldı 29/10/2011 demiştik
bohça konusu açıldı ben istemiyorum dedim damada da yapılmasın dedim çünkü zevk meselesi bu
sadece nişan alışverişinde ayrı olarak iç çamaşırı aldırmıştım
nişan günü pasta börek tatlı yapılmıştı aile büyükleri ve akrabalar vardı istenildi yüzükler takıldı

Benimkide böyle bişiler olacak galiba 1 ay var ve bende tık yok son dakıkada elim ayağıma girecek kesin offf sonra yetiştirebilene aşk olsun :14: bu arada yardımcı oldugun için ve örneğin için teşekkür ederim :16:

Back