- 17 Şubat 2016
- 281
- 221
-
- Konu Sahibi TospaAnnesi
Sonunda AdaNamm neresinde oturuyorsunMrb canım 23 yaşındayım Adana da oturuyorum 4 yıllık evliyim adım Nilay iki çocuğum var bir erkek bir kız isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah.
Canimmm hosss geldiinnnMrb canım 23 yaşındayım Adana da oturuyorum 4 yıllık evliyim adım Nilay iki çocuğum var bir erkek bir kız isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah.
Allahimmm rezilliklan biz herseyi soluyomuyuz hem bi kere haberli deildi bi anda oldu sana puuuuu herseyi sole sen
AynenCanimmm hosss geldiinnnAhh neguzell allah bagislasin bak iki tane adanali oldu yaaa sakaryadan kimse yokmuuuuu
Seyhan merkez sen neresindensin:)Sonunda AdaNamm neresinde oturuyorsun
Saol cnm bnmde cigerim yanmasaydı belki anlamzdım bu kadar ama zaten cok duygusalım üzülürüm hemen ve rabbimin kudretine inanırım bizler onun kullarıyız rabbim tüm yarattıklarını sever ne olursan ol bana gel der inşllah sabır ediyoruz edecez rabbim kudretini gösterecek
Hepimizi kız eşim arada cok üzüyor beni bir bilsen onada rabbime sığın namazını kul diyorum ders verme bana diyor git aşımdan diyorOyyy gönlün ne de güzel senin Maşallah Rabbim gönlünü kirdirtmasin inşallah canım benim :-*
Bak hemşon geldi bizim daha siftahimiz bile yok :)))
Yüreğir cnmSeyhan merkez sen neresindensin:)
Hepimizi kız eşim arada cok üzüyor beni bir bilsen onada rabbime sığın namazını kul diyorum ders verme bana diyor git aşımdan diyor
Çok yakın bi akrabam var 9 sene olmadı ,aşılama 2 kez oldu tutmadı ,aşırı kiloluydu ve doktorlar zayıflamadan ne hamile kalabileceğini ne de aşılamanın tutacağını söylediler , herkes ümidini kesmişti ,kendisi bile ,ben ona moral verip duâ ettiğim zaman " Yenge yorma kendini yok ,olmayacak ,benim ömrüm böyle geçecek " diyordu, tam 9. Senesi dolduğunda bir gün rahatsızlandı ve acile götürdüler , sonrasını siz tahmin edin , şimdi iki çocuğu var Rabbim peş peşe verdi ,hamdolsun .Ablacım ben inanıyorum ki vakti var ve İNŞALLAH olucak tevekkül et ablacımAblaaaa içine eski ben kaçmış :))) ben de oyleydim taaaaa iki uç aya kadar birden sakinlesmeye başladım tek sorunum evlatsizlik onun dışında Rabbim herkese çok sukur dedirtecek evlilikler nasip eylesin benim de öyle :) çok sukur
Haftada iki gün ordayım ben de kayinvalidemler ordaHepimizi kız eşim arada cok üzüyor beni bir bilsen onada rabbime sığın namazını kul diyorum ders verme bana diyor git aşımdan diyor
Ya burda ürün satmayı pek yakistiramiyorum kendime cnm ya cnk sadece dostluk ve dertleşmek için giriyorum o yüzden böyle sohbetler daha güzel sizin gibi dostlar ediniyorum daha ne olsunCanimm benim o senin renkli gözlerinden görünen güzellik :-* ♥ senin Kuafor olduğunu bilmiyordum ya da unutmusum belli ama makyajını cok beğendim :) butik isletiyon o daaa guzeeel :) burdan urun satabilirsin
O süpersiniz ya gerçekten kızlar keşke komşu olaydık ya birbirimizden çıkmazdik artık bütün gün bebis muhabbeti yapar dururduk hehehe (Gel gel kooss koosscanimm
Biz burda sevdigimm yazan arkadasla tanistk bize geldi gorustk seninlede gorusurz
Bende olacagına inanıyorum gecen sene günümüz gecti aynı anda test aldık iki tane ben yaptım çıkmadı onunkide diğer ay iki aylık hamile oldugumu ögrendim rabbim o üzülmesin die benimkide gözükmedi o anÇok yakın bi akrabam var 9 sene olmadı ,aşılama 2 kez oldu tutmadı ,aşırı kiloluydu ve doktorlar zayıflamadan ne hamile kalabileceğini ne de aşılamanın tutacağını söylediler , herkes ümidini kesmişti ,kendisi bile ,ben ona moral verip duâ ettiğim zaman " Yenge yorma kendini yok ,olmayacak ,benim ömrüm böyle geçecek " diyordu, tam 9. Senesi dolduğunda bir gün rahatsızlandı ve acile götürdüler , sonrasını siz tahmin edin , şimdi iki çocuğu var Rabbim peş peşe verdi ,hamdolsun .Ablacım ben inanıyorum ki vakti var ve İNŞALLAH olucak tevekkül et ablacım
Çok yakın bi akrabam var 9 sene olmadı ,aşılama 2 kez oldu tutmadı ,aşırı kiloluydu ve doktorlar zayıflamadan ne hamile kalabileceğini ne de aşılamanın tutacağını söylediler , herkes ümidini kesmişti ,kendisi bile ,ben ona moral verip duâ ettiğim zaman " Yenge yorma kendini yok ,olmayacak ,benim ömrüm böyle geçecek " diyordu, tam 9. Senesi dolduğunda bir gün rahatsızlandı ve acile götürdüler , sonrasını siz tahmin edin , şimdi iki çocuğu var Rabbim peş peşe verdi ,hamdolsun .Ablacım ben inanıyorum ki vakti var ve İNŞALLAH olucak tevekkül et ablacım
Hehhe ay öldürdün beniS sevdigimmm sana geldi de ne oldu ne pasta ne borek bir salata bile vermedin kıza sıfır hizmet sifirrrr sifirrr puuuuuu :))))sezenorhan gitme sedrike gitmee :))))
Cidden neresinde oturuyorlar koz bnmde annemler barajyolundalarHaftada iki gün ordayım ben de kayinvalidemler orda
Sen bana gel cnm
Ya burda ürün satmayı pek yakistiramiyorum kendime cnm ya cnk sadece dostluk ve dertleşmek için giriyorum o yüzden böyle sohbetler daha güzel sizin gibi dostlar ediniyorum daha ne olsun