Tanisma!! Kim Nereli Nerede Yasiyor :))

Oyyy gönlün ne de güzel senin Maşallah Rabbim gönlünü kirdirtmasin inşallah canım benim :-*

Bak hemşon geldi bizim daha siftahimiz bile yok :)))

Oyyy gönlün ne de güzel senin Maşallah Rabbim gönlünü kirdirtmasin inşallah canım benim :-*

Bak hemşon geldi bizim daha siftahimiz bile yok :)))
Hepimizi kız eşim arada cok üzüyor beni bir bilsen onada rabbime sığın namazını kul diyorum ders verme bana diyor git aşımdan diyor

Çok yakın bi akrabam var 9 sene olmadı ,aşılama 2 kez oldu tutmadı ,aşırı kiloluydu ve doktorlar zayıflamadan ne hamile kalabileceğini ne de aşılamanın tutacağını söylediler , herkes ümidini kesmişti ,kendisi bile ,ben ona moral verip duâ ettiğim zaman " Yenge yorma kendini yok ,olmayacak ,benim ömrüm böyle geçecek " diyordu, tam 9. Senesi dolduğunda bir gün rahatsızlandı ve acile götürdüler , sonrasını siz tahmin edin , şimdi iki çocuğu var Rabbim peş peşe verdi ,hamdolsun .Ablacım ben inanıyorum ki vakti var ve İNŞALLAH olucak tevekkül et ablacım

Canimm benim o senin renkli gözlerinden görünen güzellik :-* ♥ senin Kuafor olduğunu bilmiyordum ya da unutmusum belli ama makyajını cok beğendim :) butik isletiyon o daaa guzeeel :) burdan urun satabilirsin
Ya burda ürün satmayı pek yakistiramiyorum kendime cnm ya cnk sadece dostluk ve dertleşmek için giriyorum o yüzden böyle sohbetler daha güzel sizin gibi dostlar ediniyorum daha ne olsun

Bende olacagına inanıyorum gecen sene günümüz gecti aynı anda test aldık iki tane ben yaptım çıkmadı onunkide diğer ay iki aylık hamile oldugumu ögrendim rabbim o üzülmesin die benimkide gözükmedi o an

Ayy ablaa çevremde çok var boyleso Rabbim hayirlisini versin inşallah cooook saol ablam moral depooom :-* ♥♥♥ cocuklar nasıl peki abla :)

Ya burda ürün satmayı pek yakistiramiyorum kendime cnm ya cnk sadece dostluk ve dertleşmek için giriyorum o yüzden böyle sohbetler daha güzel sizin gibi dostlar ediniyorum daha ne olsun

Haklisin kuzum vallah :) canım benim çok saol evet keşke komşu olsaydık burda yapayanlizim :'( gerçi bir arkadaş edindim burda ama yetmiiiiirr :) bana beni anlicak sizin gibi dostlar lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…