- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 29
-
- Konu Sahibi TospaAnnesi
Aleykum SelaamSelam olsun kızlaaaaar
Kimligimi sakli tutmak istyrm
sizleri cocgum oldugu halde anlıyorum ablamın cocugu olmuyo 7 senedir eşinden dolayı inşllah rabbim büyükAmiiin canım aminnn biz de çocuk istiyenlerdeniz Rabbim olanları sbagislasin olmayanlara versin gönlü güzelim :-*
Saol cnm hoş buldum rabbim herkese tüm isteyenlere nasip etsin inşllh
Yappmaa o senn kardesnHahaha seni ifşa ederm baaak :)))))
AyhhhO senin güzelliğin canım benim hepimizin bebişleri pes pese gelecek inş inanıyorum benbursaya yolun düşer ise gerçekten tanismak da isterim cnm
sizleri cocgum oldugu halde anlıyorum ablamın cocugu olmuyo 7 senedir eşinden dolayı inşllah rabbim büyük
Tanımıyorum ama 3 gün önce felan bana yardımcı olmuştu site hakkında hiçbişe bilmiyordum yardımcı oldu cok saolsunAleykum Selaamhosgeldiniz sefalar getirdiniz nerelisinz ewli mutlu cocuklumsnz ? hannaz ablamiz kimdir ?.
Yappmaa o senn kardesn
Saol allah razı olsun onun için için aglayışlarına dayanamıyorum inşallah rabbim sınıyor inşllh bu acılar anı olarak kalır mutluluga kavuşuruz7 sene miAllahım daha aratmasin erkenden nasip eylesin ablana olmayana bize de inşallah
Gercektenmisizleri cocgum oldugu halde anlıyorum ablamın cocugu olmuyo 7 senedir eşinden dolayı inşllah rabbim büyük
AdaNa Merkez PatLıyoR HerkesAyhhhAma bennn cokkk sevindimkiii Insallah nasib olur canimmm benimmm bende beklerim Sakarya merkez kafasina gore herkezzz
Evet tüp bebekte denedi olmadı bu aylarda tüp bebek deniyecek dua edin inşllh tutar inşallhGercektenmiallahim aratmasin daha fazla nasil ici yaniyodr pufff ALLAHIM meleklerimizi tez vakitte yollasin
Ayyy rezil oldum berfik bunu yapmamalydnEeveeet o benim kardeşim hemi de neti bitmek üzere olup bulduğu Wi-Fi yı çekmesi için kanepe üzerinde şekilden şekile giren bir kardeşim :)))))))
Bu sene cok alıngan olmuş diyorum ki abla sen böyle değildin ne oldu sen değiştin zaman akıp gidiyor bende yavaş yavaş yaşlanıyorum yaşlandığımda bi tas su verinim bile olmayacak diyp diyip ağlıyorGercektenmiallahim aratmasin daha fazla nasil ici yaniyodr pufff ALLAHIM meleklerimizi tez vakitte yollasin
Amaannnn benn kiyamam kiBu sene cok alıngan olmuş diyorum ki abla sen böyle değildin ne oldu sen değiştin zaman akıp gidiyor bende yavaş yavaş yaşlanıyorum yaşlandığımda bi tas su verinim bile olmayacak diyp diyip ağlıyor