Tanisma!! Kim Nereli Nerede Yasiyor :))

O senin güzelliğin canım benim hepimizin bebişleri pes pese gelecek inş inanıyorum ben bursaya yolun düşer ise gerçekten tanismak da isterim cnm
Ayhhh Ama bennn cokkk sevindimkiii Insallah nasib olur canimmm benimmm bende beklerim Sakarya merkez kafasina gore herkezzz

7 sene mi Allahım daha aratmasin erkenden nasip eylesin ablana olmayana bize de inşallah
Saol allah razı olsun onun için için aglayışlarına dayanamıyorum inşallah rabbim sınıyor inşllh bu acılar anı olarak kalır mutluluga kavuşuruz

Gercektenmi allahim aratmasin daha fazla nasil ici yaniyodr pufff ALLAHIM meleklerimizi tez vakitte yollasin
Bu sene cok alıngan olmuş diyorum ki abla sen böyle değildin ne oldu sen değiştin zaman akıp gidiyor bende yavaş yavaş yaşlanıyorum yaşlandığımda bi tas su verinim bile olmayacak diyp diyip ağlıyor

Bu sene cok alıngan olmuş diyorum ki abla sen böyle değildin ne oldu sen değiştin zaman akıp gidiyor bende yavaş yavaş yaşlanıyorum yaşlandığımda bi tas su verinim bile olmayacak diyp diyip ağlıyor
Amaannnn benn kiyamam ki allahim yar ve yardimcisi olsn insaallahhh insallahhh cok zordur eminim hem onin hem sizin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…