- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 32
-
- Konu Sahibi TospaAnnesi
İnşallah bir gün nasip olur cnm çok isterim gerçekten sizlerle tanismak ama çoook uzağız birbirimize yahuSen bana gel cnm
Yavuzlarda benim De babamın barajyolunda dükkanı vardı kapattı annemler kiyiboyundaCidden neresinde oturuyorlar koz bnmde annemler barajyolundalar
Aynenn yolun düşerse beklerim cnmİnşallah bir gün nasip olur cnm çok isterim gerçekten sizlerle tanismak ama çoook uzağız birbirimize yahu
Bursa pahalı canım istanbul bursa dan da pahalıAy hiç sormaa :))))))) sedrik ah sedrikkk bayiliyom yaa vallah :))))) evet haa cooook uzagimmm bu gün burasa oturan kuzenim geldi buraya bize değil de teyzemlere hava çok sogukmus ordaki evler çok pahaliymis yiyecekler sebzeler falan çok pahaliymis
Ben serinevlerde oturuyorum cnmYavuzlarda benim De babamın barajyolunda dükkanı vardı kapattı annemler kiyiboyunda
Bende beklerim cnm gezmek konusunda çok basariliyimdir bol bol gezdiririm deAynenn yolun düşerse beklerim cnm
Sen istanbulda mi adana damı oturuyorsun cnm ?Ben serinevlerde oturuyorum cnm
Adana cnmSen istanbulda mi adana damı oturuyorsun cnm ?
Ay bendeeBende beklerim cnm gezmek konusunda çok basariliyimdir bol bol gezdiririm de
Adana cnm
Şirinevler deyince istanbuL mu acaba dedim cnmAy bendee
Askm bn serinevler de oturuyorum şirin değilŞirinevler deyince istanbuL mu acaba dedim cnmadanadada var demekki
Hosgeldiinn ismi sakli ablammi deswm arkadasmmi desemHayırlı olsun canlar topiğiniz
İki çocuk annesi Erzurumlu ismim bende saklıesnaf hanımı istanbul avrupa yakasında yaşıyorum çalışmiyorum burda ki arkadaşları hep düşünüyorum aslında bi watsap gurubu kursak daha iyi olur
Allahım nasıl da istediğim gibi okumuşumAskm bn serinevler de oturuyorum şirin değil
Olur ben gelirimHosgeldiinn ismi sakli ablammi deswm arkadasmmi desembiz bi kac arkadasla grup kurduk guzel olur aslnda isteyenlerle yapsakmi