Tanisma!! Kim Nereli Nerede Yasiyor :))

Hehhe ay öldürdün beni Berf0o0o kız sanà geleyim o zaman diycem de pek uzaksın anam

Ay hiç sormaa :))))))) sedrik ah sedrikkk bayiliyom yaa vallah :))))) evet haa cooook uzagimmm bu gün burasa oturan kuzenim geldi buraya bize değil de teyzemlere hava çok sogukmus ordaki evler çok pahaliymis yiyecekler sebzeler falan çok pahaliymis

Çocuklar iyi ablacım ,biri çocukluktan çıkalı çoook oldu ,kaynana olurum bugün yarın , ufaklıkta tam boyum kadar , ayak numarası bile benimkini geçti ,büyüdüler hamdolsun ,Senin de olucak ablacım ,ben gerçekten can-ı gönülden olmasını istiyorum ,hayırlı sağlıklı uzun ömürlü , elleri yumuk yumuk, mis kokulu, tam sofraya oturduğunda viyaklamaya başlıyacak bi nurtopun olsun İNŞALLAH canım benim

Bursa pahalı canım istanbul bursa dan da pahalı ama hava pek soğuk olmaz buralarda hele bu sene hiç kış olmadı desem yeridir gerçi benim işime geldi yazı çok severim ben kışı hiç sevmem

Hosgeldiinn ismi sakli ablammi deswm arkadasmmi desem biz bi kac arkadasla grup kurduk guzel olur aslnda isteyenlerle yapsakmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…