Tanisma!! Kim Nereli Nerede Yasiyor :))

:KK37:Evet evliyim , çocukluyum ,bazen mutluyum çbazen hüzünlü,duygusalım ,neşeliyim ,sorunlara sorun eklemek yerine daha çok çözümler aramayı severim ,cana yakınım insanları severim

Ablaaaa içine eski ben kaçmış :))) ben de oyleydim taaaaa iki uç aya kadar birden sakinlesmeye başladım tek sorunum evlatsizlik onun dışında Rabbim herkese çok sukur dedirtecek evlilikler nasip eylesin benim de öyle :) çok sukur

Ablaaaa içine eski ben kaçmış :))) ben de oyleydim taaaaa iki uç aya kadar birden sakinlesmeye başladım tek sorunum evlatsizlik onun dışında Rabbim herkese çok sukur dedirtecek evlilikler nasip eylesin benim de öyle :) çok sukur
Aamiinnnnn Allahim eski seni tez vakitte gtrsin :-)

Bu sene cok alıngan olmuş diyorum ki abla sen böyle değildin ne oldu sen değiştin zaman akıp gidiyor bende yavaş yavaş yaşlanıyorum yaşlandığımda bi tas su verinim bile olmayacak diyp diyip ağlıyor

İnan çok iyi anlıyorum alanı Rabbim gönlünü rahatlatacak Salih-saliha hayırlı sağlıklı evlatlar bagislasin inşallah ne desem bilmiyorum sen de çaresiz kaliyosun tabi ne yapicagina nasıl davranicagina

İnan çok iyi anlıyorum alanı Rabbim gönlünü rahatlatacak Salih-saliha hayırlı sağlıklı evlatlar bagislasin inşallah ne desem bilmiyorum sen de çaresiz kaliyosun tabi ne yapicagina nasıl davranicagina
Aynen rabbime sığındık inşallah onun da isteyenlerinde yüzünü güldürsün

Gitmezmi ya :KK43: ne demeliki insan elinden geleni yaptigi halde olmuyosa vardr rabbimin bir bildigi diyoruz. Ama insaniz olsun istyoruz insaalah allahim dualrinizi duysn ablacigininda gonlune ferahlik versin :-)
Saol allah bin kere razı olsun cnm bnm tez zamanda sanada nasip etsin sizlerede diyim tüm isteyenlere rabbim 7 yıl bekletmesin sizleri onunlide son bulsn inşllh

Amin canım benim :-*
♥ama ne güzel herkes senin kadar anlayışlı değil gerçekten sağ duyulusun hassas olduğunu anliyabildim
Saol cnm bnmde cigerim yanmasaydı belki anlamzdım bu kadar ama zaten cok duygusalım üzülürüm hemen ve rabbimin kudretine inanırım bizler onun kullarıyız rabbim tüm yarattıklarını sever ne olursan ol bana gel der inşllah sabır ediyoruz edecez rabbim kudretini gösterecek

Mrb canım 23 yaşındayım Adana da oturuyorum 4 yıllık evliyim adım Nilay iki çocuğum var bir erkek bir kız isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah.

Hoşgeldinizzz bir Adanalı daha :) çok memnun oldukkk Allahım bagislasin inşallah cocuklairini ♥♥♥♥ ben de 23 yasimdayim haziranda 24 olcam :)

X