- 17 Şubat 2016
- 281
- 221
- Konu Sahibi TospaAnnesi
Benim olmadığı kesinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evliyim , çocukluyum ,bazen mutluyum çbazen hüzünlü,duygusalım ,neşeliyim ,sorunlara sorun eklemek yerine daha çok çözümler aramayı severim ,cana yakınım insanları severim
Ablacom biz ozeldende konusuoz avucdolusudua ve sevdigimmle ozelden konustuklarini yaziyolar hepimiz kardes deilmiyiz bu arafa bende cookk sewerm insanlari cana yakin ve bayaa dobrayimKim kimin kardeşi bi de anlasaydım
Ayyy rezil oldum berfik bunu yapmamalydn
Eevet o bnm cigerim en kıymetlim biricik ablam zoruma cok gidiyorAmaannnn benn kiyamam ki allahim yar ve yardimcisi olsn insaallahhh insallahhh cok zordur eminim hem onin hem sizin icin
Yavru kuşum senin güzelliğine ne demeli nur yüzlümBen hep demisimdir coook guzeeeelsiiinnn
Aamiinnnnn Allahim eski seni tez vakitte gtrsinAblaaaa içine eski ben kaçmış :))) ben de oyleydim taaaaa iki uç aya kadar birden sakinlesmeye başladım tek sorunum evlatsizlik onun dışında Rabbim herkese çok sukur dedirtecek evlilikler nasip eylesin benim de öyle :) çok sukur
Bu sene cok alıngan olmuş diyorum ki abla sen böyle değildin ne oldu sen değiştin zaman akıp gidiyor bende yavaş yavaş yaşlanıyorum yaşlandığımda bi tas su verinim bile olmayacak diyp diyip ağlıyor
Valla benim kafaya eserse her an gezmeye gelebilirim cnm hiç belli olmaz banaAyhhh Ama bennn cokkk sevindimkiii Insallah nasib olur canimmm benimmm bende beklerim Sakarya merkez kafasina gore herkezzz
Aynen rabbime sığındık inşallah onun da isteyenlerinde yüzünü güldürsünİnan çok iyi anlıyorum alanı Rabbim gönlünü rahatlatacak Salih-saliha hayırlı sağlıklı evlatlar bagislasin inşallah ne desem bilmiyorum sen de çaresiz kaliyosun tabi ne yapicagina nasıl davranicagina
Gitmezmi ya ne demeliki insan elinden geleni yaptigi halde olmuyosa vardr rabbimin bir bildigi diyoruz. Ama insaniz olsun istyoruz insaalah allahim dualrinizi duysn ablacigininda gonlune ferahlik versinEevet o bnm cigerim en kıymetlim biricik ablam zoruma cok gidiyor
Yavru kuşum senin güzelliğine ne demeli nur yüzlüm
Biz burda sevdigimm yazan arkadasla tanistk bize geldi gorustk seninlede gorusurzValla benim kafaya eserse her an gezmeye gelebilirim cnm hiç belli olmaz bana
Aynen rabbime sığındık inşallah onun da isteyenlerinde yüzünü güldürsün
Saol allah bin kere razı olsun cnm bnm tez zamanda sanada nasip etsin sizlerede diyim tüm isteyenlere rabbim 7 yıl bekletmesin sizleri onunlide son bulsn inşllhGitmezmi ya ne demeliki insan elinden geleni yaptigi halde olmuyosa vardr rabbimin bir bildigi diyoruz. Ama insaniz olsun istyoruz insaalah allahim dualrinizi duysn ablacigininda gonlune ferahlik versin
Gel gel kooss kooss canimm
Biz burda sevdigimm yazan arkadasla tanistk bize geldi gorustk seninlede gorusurz
Allahimmm rezillik lan biz herseyi soluyomuyuz hem bi kere haberli deildi bi anda oldu sana puuuuu herseyi sole senS sevdigimmm sana geldi de ne oldu ne pasta ne borek bir salata bile vermedin kıza sıfır hizmet sifirrrr sifirrr puuuuuu :)))) sezenorhan gitme sedrike gitmee :))))
Saol cnm bnmde cigerim yanmasaydı belki anlamzdım bu kadar ama zaten cok duygusalım üzülürüm hemen ve rabbimin kudretine inanırım bizler onun kullarıyız rabbim tüm yarattıklarını sever ne olursan ol bana gel der inşllah sabır ediyoruz edecez rabbim kudretini gösterecekAmin canım benim :-*
♥ama ne güzel herkes senin kadar anlayışlı değil gerçekten sağ duyulusun hassas olduğunu anliyabildim
Mrb canım 23 yaşındayım Adana da oturuyorum 4 yıllık evliyim adım Nilay iki çocuğum var bir erkek bir kız isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah.