- 12 Ağustos 2015
- 1.392
- 1.775
- Konu Sahibi TospaAnnesi
Hhahaysedosss bak hosgeldin mesajimi 10 dkk icinde yazmassan topigini topa tutarim benden soylemesii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hhahaysedosss bak hosgeldin mesajimi 10 dkk icinde yazmassan topigini topa tutarim benden soylemesii
Insallah ayseemmm hosgeldin kuzzuuuMRB KIZLAR BIR BEN EKSIGIM GALIBA
topik hizli akmis sedos hayirlisi olsun insallah guzel arkadasliklar ediniriz.
Hosgeldin canm benm yaa neguzelll herkes bole bi topikkk beklemisss topikkk guzelll olduuAslen Niğde doğumluyum. 24 yaşındayım. İsmim Nilay. İstanbul'da oturuyoruz dört yaşından beridir. Sevgiler herkese
HELE SUKUR DUYDUN SESIMIInsallah ayseemmm hosgeldin kuzzuuu
Tatlimmmm siradannn yaziom ask olsun seni unuturmuyummmlannnnn sen herkese yaziyon bi beni es geciyon kizimmm heyyy burdayimm hoppp
AYSEEEMMMMMM HOOOOSSSSGELDIIINNNNNNsedosss bak hosgeldin mesajimi 10 dkk icinde yazmassan topigini topa tutarim benden soylemesii
hosbulduk efendimmAYSEEEMMMMMM HOOOOSSSSGELDIIINNNNNN
Olsun duzenli yazisinca hatrlarz genelde hemseriler birbieini hatrlar aKafam karisti yaa 20 sayfayi okudum.kim nereli, nerden gelme derkennn
ilk gun normaldir alismamiz zaman alicak galiba
yookkk cnmm seni unuturmuyuz heeccOlsun duzenli yazisinca hatrlarz genelde hemseriler birbieini hatrlar
ama beniii hccc unutmayiiinn ben topik sahibisi
Hosgeldin canm benm yaa neguzelll herkes bole bi topikkk beklemisss topikkk guzelll olduu
Ayyhhh suannn yupppiiiii demewkkk istiuoruuummmm
yok pamukovadım ben canım evlenip geldim buraya eşimde erenler tarafından işi burda o yüzden buraya yerleştik allahım en kısa zamanda size de nasip etsin bebek inşallah :)
Amin cnmAmiiinnn canim hosgeldiinnn guzelll yureginw saglikkk allahim bagislasin minigini
Ben torbali sen nereşi izmir şimdi nerdesin gurbetteselam bayanlar izmirin neresindensiniz?
bende dogma buyume izmirdeydimm .taaa kii gurbet ele dusene kadar
cok ozledim. konak denizi vapur offff heleki boyoz pogaca simit offfff offf
Bekarken bizde erenlerde
Oturmustuk bi ara ayy ne sevindiiimmmm amiin canm aminnn bide tanidik cikarmisiz