Belki bir şey aldı da şahıs hesabına havale yaptıYani merak ettim.
Nasıl bulabilirim.
Esimde mesaj atmış yani beş on lira atmış ve açıklama kısmından sormus
Ama geri bildirim geldi hesap kapandı diye
Tamam ama neden kayıt etsin ki.Belki bir şey aldı da şahıs hesabına havale yaptı
Evet son iki yıldır işlem yokBen de birini kaydetmişim şimdi hatırlamıyorum, son iki yılda para göndermemişse sıkıntı yoktur diye düşünüyorum.
Ben bir kere kardeşimin öğrenci evi için kirayı göndermiştim ev sahibine hızlıca işlem yapayım derken kaydetmişim kayıtlı duruyor mesela . Aynı şekilde airbnb de kalacaktı günlük kirasını göndermiştim onu da kaydetmişimTamam ama neden kayıt etsin ki.
Her havale yaptığımızı kayıt ediyor muyuz.
KAyitli islemlerime kayit etmiş
Ben silmeye çalıştım silinmedi de, silinme yöntemi varsa bana da söyleyin.Evet son iki yıldır işlem yok
Üzerine tıklayinca silinsin mi diye soruyorBen silmeye çalıştım silinmedi de, silinme yöntemi varsa bana da söyleyin.
HaklisinzSon 2 yıldır hiç islem yoksa şüpheli birsey de yoktur. Anlik birsey olmuştur para gondermistir o anda kaydetmiştir unutmuştur. Büyütmeyin artık bence
Ya aslında ben ortalığı velveleye vermedim sadece gördüm ve sordum bilmiyorum dedi.buncacık şeyden ortalığı velveleye vermek ne bileyim. rahatlık battı mı noldu? bende de çok var kayıtlı işlemde isim soy isim. eşim baksa bunlar ne dese mantıklı mı? kim bilir ne zaman ne aldım sattım da kaydettim kolaylık olsun diye. sonra da silmedim kalmış. ne var şimdi eşimi mi aldattım? yapacak adam yapar. ruhun duymaz.
Eee attığınız başlık yersem diyor ama ?Ya aslında ben ortalığı velveleye vermedim sadece gördüm ve sordum bilmiyorum dedi.
Sonra tutturdu aklına bir şey gelmesin bulcam ne olduğunu diye.
Ben hatta ya tamam dedikçe o kurcaladi
Evet doğru ama eşimin yakın zamanda büyük bir yalanını yakaladım boşanma dan döndük ve ona karşı güvenim çok kırıldı .Eee attığınız başlık yersem diyor ama ?
Evet yakın zamanda büyük bir yalanını yakaladım başka konu ile alakalıEşinizin daha önce bir falsosu mu var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?