Tanımıyormuş bilmiyor mus yersemmm

Kayıtlı işlemlerde olması için devamlı para gönderilecek diye bir durum yok ki. 1 kere para gönderilse bile o kişi kayıtlı kişilere eklendiyse daha sonradan çıkar. Belki bir iş için vs kaydetmiştir, unutmuştur sonra.
Daha önce bu tarz durumları oldu mu esinizin? Ya da guveninizi kıracak bir durum?
Evet güvenimi sarsacak çok durum oldu malesef başka başka konularda

Instagramdan filan birşey satın aldıysa yada aldıysanız havale yapmıştır.Yada iş yerinde hediye için para toplanıyor,hesaba havale oluyor, öyle birşey de olabilir.Yada bazen yanımda para olmayınca, satıcınin ibanina atıyordum eskiden,belki öyle bir ödeme yaptı ve kalmıştır.Bendede kayıtlı bir sürü hesap var öylece durur.

Yani benim kayıtlılarda bazı taksici abiler bile var.😂
2 yıldır hareket yok.2 yıl önce onbeş liraya yemek alınırdı bence toplu yemeğin ücreti falan. Allah eşinize yardım etsin valla ne diyim 😂

Tamam ama neden kayıt etsin ki.
Her havale yaptığımızı kayıt ediyor muyuz.
KAyitli islemlerime kayit etmiş
Bazen TLF kendi de kayıt edebiliyor geçen benim de başıma geldi doğal gaz faturasini ödedim 2. Ye girdiğimde kayıtlı olarak cikdi ama ben kaydetmemistim belki öyle bişey olabilir siz yinede yargısız infaz yapmayın

Eşimin banka hesap larina bakıyordum.
Kayıtlı alicilılarda bir kadın var .
Surekli gönderdiğimiz birilerini kayıt ederiz ya otomatik işleme orda.
Diğer kayıt li işlemleri tanıyorum.
Kim bu dedim.
Bilmiyorum dedi.
Dekontu bulamadık.
Bankayı aradık .son iki yıllarda ki kayıtlarda yok.
2 yıl öncesinde biz bakamıyoruz dedi.
Bu kim ya diye diye durdu.
Pazartesi şubeye gidip öğrenecek mis yani insan hatırlamaz mi kime ne gönderdiğini kimi nasıl kayıt ettiğini.
Ama işte son iki yıl kayıtlarinda yok
Ziraat bankasında yıllaaaar önce hesabım vardı. yani 15 yıl önceden filan bahsediyorum. kapattırmıştım. Geçenlerde gene hesap açtım bankadan yıllaaar önceden kaydettiğim kişiler çıktı otomatik. Bende şok olmuştum, tanımadığım hesaplarda vardı. ÖYle bir şey olabilir mi?

Ya aslında ben ortalığı velveleye vermedim sadece gördüm ve sordum bilmiyorum dedi.
Sonra tutturdu aklına bir şey gelmesin bulcam ne olduğunu diye.
Ben hatta ya tamam dedikçe o kurcaladi
E tamam işte bir bit yeniği olsaydı böyle der miydi

Son iki yildir islem yok demissiniz ama belki para gönderdiği hesabi kapadi baska vadesiz hesap acti ? Kapatilan hesaptakileri siz goremezsiniz cagri merkezi vs da göremez şubeden o dökümü alabilirsiniz. Bu arada bankadan yapilan tüm islemleri gorebilirsiniz son iki yil falan olamaz

Eşimin banka hesap larina bakıyordum.
Kayıtlı alicilılarda bir kadın var .
Surekli gönderdiğimiz birilerini kayıt ederiz ya otomatik işleme orda.
Diğer kayıt li işlemleri tanıyorum.
Kim bu dedim.
Bilmiyorum dedi.
Dekontu bulamadık.
Bankayı aradık .son iki yıllarda ki kayıtlarda yok.
2 yıl öncesinde biz bakamıyoruz dedi.
Bu kim ya diye diye durdu.
Pazartesi şubeye gidip öğrenecek mis yani insan hatırlamaz mi kime ne gönderdiğini kimi nasıl kayıt ettiğini.
Ama işte son iki yıl kayıtlarinda yok
Eşin yardım yapmış olabilir mi ?
Benim de kayıtlı çok kişi vardı bir ara yardım amaçlı
İnan bana da sorsalar bu kim diye hatırlamam 2 sene sonra.
Sma lı çocuklara olur ya da bir kişiye
Tabi araştır soruştur ama hemen kötü de düşünme.

Benim de çok kişi var kayıtlı işlemlerde tanımadığım eşimin de öyle, bir çok kişiye para transferi yapıyoruz artık
alışveriş yaparken, yersem mersem abartı olmuş biraz kaldı ki son 2 senedir hareket yok, rahatlayın bence.

Valla haklısınız ben de olsam huylanır soraron. Her gün her dakka birisine havale eft yapmıyoruz ki. Birvde hesabı kayıt etmiş. Günahını almayalım belki masum bir şeydir. İşle alakalı olabilir mi

Sizi bu kadar şüpheye itecek bir durum olması gerekir?
neden bu kadar işkillendiniz?

son 2 yıl bişey olmamasından ziyade ne kadar para alışverişi olduğu önemli.
tek seferlikse pek bişey çıkmaz ama düzenli bir gönderim varsa öğrenmeniz gerek.

Back
X