Tanımıyormuş bilmiyor mus yersemmm

Eşimin banka hesap larina bakıyordum.
Kayıtlı alicilılarda bir kadın var .
Surekli gönderdiğimiz birilerini kayıt ederiz ya otomatik işleme orda.
Diğer kayıt li işlemleri tanıyorum.
Kim bu dedim.
Bilmiyorum dedi.
Dekontu bulamadık.
Bankayı aradık .son iki yıllarda ki kayıtlarda yok.
2 yıl öncesinde biz bakamıyoruz dedi.
Bu kim ya diye diye durdu.
Pazartesi şubeye gidip öğrenecek mis yani insan hatırlamaz mi kime ne gönderdiğini kimi nasıl kayıt ettiğini.
Ama işte son iki yıl kayıtlarinda yok
Bankadan ne öğrenmeyi umuyorsunuz ?

bu kadar supheci olmayin ya, bilmeden basmistir sanki kayıtlılara kaydetmek ne iş mi? bir butona tiklayinca kaydoluyor. olur öyle şeyler. babamin banka islemlerini ben yapıyorum, birini kaydetmisim kac yil once. adamla isi bitti hala kaydedilenlerde, silmedik bile. niye kaydettik bilmem, muhtemelen yanlışlıkla olmustur

Yalan başka konudaysa :) bu konuyla alakası yoksa ne alaka :)

O konudaki yalanı da bi kadınla alakalı mıydı ?
Yo hayır başka bir kadınla alakalı değil ama olaylı bir süreç di boşanmanın eşiğinden döndük elimde değil inanmıyorum ona bu açtığım konuda bir şey yok biliyorum ama yinede inanmıyorum ona genel olarak
Sadece kanıtlama çabası tuhaf geldi heralde

Yo hayır başka bir kadınla alakalı değil ama olaylı bir süreç di boşanmanın eşiğinden döndük elimde değil inanmıyorum ona bu açtığım konuda bir şey biliyorum ama yinede inanmıyorum ona genel olarak
Güven problemi varsa yapılacak olan şey belli
Sürekli doğru mu değil mi die düşünerek kendı psikolojinize zarar verirsiniz

İyi bir baba mi bilmiyorum.
Aslında düşünsem elle tutulur bir yanı yok ama yinede boşanmayı göze alamıyorum
O zaman arkasını nie arıyorsunuz ki bu kişinin ?
Yani yalanlar var boşanmak istiyorsunuz ama tek sebeb çocuk babasız kalmasın mı ? Bu yüzden mi boşanmayı göze alamıyorsunuz

O zaman arkasını nie arıyorsunuz ki bu kişinin ?
Yani yalanlar var boşanmak istiyorsunuz ama tek sebeb çocuk babasız kalmasın mı ? Bu yüzden mi boşanmayı göze alamıyorsunuz
Aslında arkasını aramıyorum o bir çaba içinde.
Göze alamıyorum galiba boşanmayı.

Ama neden işte tek sebeb çocuk mu
Tabi çocugumu çok büyük rol oynuyor ama şuan işim yok.
Arayistayim kpss de çalışıyorum.
Ailem gel diyor ama aileme asla güvenmiyorum öteler kusurluymisim gibi davranırlar.
Kızımın standartari çok düşer.
Kavgamız hiç bir zaman 3.kisi yüzünden olmaddi bunca zamandır ama hep yalan var samimiyetsiz lik var herşeyi önüme seriyor ama sevgisine inanmıyorum. Oturmuyor bir şeyler

Tabi çocugumu çok büyük rol oynuyor ama şuan işim yok.
Arayistayim kpss de çalışıyorum.
Ailem gel diyor ama aileme asla güvenmiyorum öteler kusurluymisim gibi davranırlar.
Kızımın standartari çok düşer.
Kavgamız hiç bir zaman 3.kisi yüzünden olmaddi bunca zamandır ama hep yalan var samimiyetsiz lik var herşeyi önüme seriyor ama sevgisine inanmıyorum. Oturmuyor bir şeyler
umarım meslegınızı elinize alır kızınızı ve kendınızı yeni hayata hazırlarsınız

Eşimin banka hesap larina bakıyordum.
Kayıtlı alicilılarda bir kadın var .
Surekli gönderdiğimiz birilerini kayıt ederiz ya otomatik işleme orda.
Diğer kayıt li işlemleri tanıyorum.
Kim bu dedim.
Bilmiyorum dedi.
Dekontu bulamadık.
Bankayı aradık .son iki yıllarda ki kayıtlarda yok.
2 yıl öncesinde biz bakamıyoruz dedi.
Bu kim ya diye diye durdu.
Pazartesi şubeye gidip öğrenecek mis yani insan hatırlamaz mi kime ne gönderdiğini kimi nasıl kayıt ettiğini.
Ama işte son iki yıl kayıtlarinda yok
Kayıtlı işlemlerde olması için devamlı para gönderilecek diye bir durum yok ki. 1 kere para gönderilse bile o kişi kayıtlı kişilere eklendiyse daha sonradan çıkar. Belki bir iş için vs kaydetmiştir, unutmuştur sonra.
Daha önce bu tarz durumları oldu mu esinizin? Ya da guveninizi kıracak bir durum?

Back
X