- 16 Haziran 2011
- 15.541
- 66.792
- 798
Bankadan ne öğrenmeyi umuyorsunuz ?Eşimin banka hesap larina bakıyordum.
Kayıtlı alicilılarda bir kadın var .
Surekli gönderdiğimiz birilerini kayıt ederiz ya otomatik işleme orda.
Diğer kayıt li işlemleri tanıyorum.
Kim bu dedim.
Bilmiyorum dedi.
Dekontu bulamadık.
Bankayı aradık .son iki yıllarda ki kayıtlarda yok.
2 yıl öncesinde biz bakamıyoruz dedi.
Bu kim ya diye diye durdu.
Pazartesi şubeye gidip öğrenecek mis yani insan hatırlamaz mi kime ne gönderdiğini kimi nasıl kayıt ettiğini.
Ama işte son iki yıl kayıtlarinda yok
Yalan başka konudaysa :) bu konuyla alakası yoksa ne alaka :)Evet yakın zamanda büyük bir yalanını yakaladım başka konu ile alakalı
Benim bankada olmuyor. Eski eşimin ibanı bile duruyor maalesefÜzerine tıklayinca silinsin mi diye soruyor
Yo hayır başka bir kadınla alakalı değil ama olaylı bir süreç di boşanmanın eşiğinden döndük elimde değil inanmıyorum ona bu açtığım konuda bir şey yok biliyorum ama yinede inanmıyorum ona genel olarakYalan başka konudaysa :) bu konuyla alakası yoksa ne alaka :)
O konudaki yalanı da bi kadınla alakalı mıydı ?
Güven problemi varsa yapılacak olan şey belliYo hayır başka bir kadınla alakalı değil ama olaylı bir süreç di boşanmanın eşiğinden döndük elimde değil inanmıyorum ona bu açtığım konuda bir şey biliyorum ama yinede inanmıyorum ona genel olarak
Evet haklısınız ama kızım küçük şuan bir isim yok.Güven problemi varsa yapılacak olan şey belli
Sürekli doğru mu değil mi die düşünerek kendı psikolojinize zarar verirsiniz
İyi bir baba mi bilmiyorum.Mutsuz bi ailede büyümesinden iyidir . Ayrılında eşler ayrılıyor çocuk neden babasız kalıcak gibi düşünüyorsunuz . İyi bir babaysa zaten çocuğuna eksiklik hissettirmez
O zaman arkasını nie arıyorsunuz ki bu kişinin ?İyi bir baba mi bilmiyorum.
Aslında düşünsem elle tutulur bir yanı yok ama yinede boşanmayı göze alamıyorum
Aslında arkasını aramıyorum o bir çaba içinde.O zaman arkasını nie arıyorsunuz ki bu kişinin ?
Yani yalanlar var boşanmak istiyorsunuz ama tek sebeb çocuk babasız kalmasın mı ? Bu yüzden mi boşanmayı göze alamıyorsunuz
Ama neden işte tek sebeb çocuk muAslında arkasını aramıyorum o bir çaba içinde.
Göze alamıyorum galiba boşanmayı.
Telefondan değil de bilgisayardan yapmayı denedin mi? Benim bankada da kayıtlı hesaplar telefondaki uygulamadan silinmiyor ama bilgisayardan girdiğimde siliniyor.Benim bankada olmuyor. Eski eşimin ibanı bile duruyor maalesef
Tabi çocugumu çok büyük rol oynuyor ama şuan işim yok.Ama neden işte tek sebeb çocuk mu
Yok hep telefondan denedim, bilgisayarım çalışmıyor şu an, çalışınca denerim.Telefondan değil de bilgisayardan yapmayı denedin mi? Benim bankada da kayıtlı hesaplar telefondaki uygulamadan silinmiyor ama bilgisayardan girdiğimde siliniyor.
umarım meslegınızı elinize alır kızınızı ve kendınızı yeni hayata hazırlarsınızTabi çocugumu çok büyük rol oynuyor ama şuan işim yok.
Arayistayim kpss de çalışıyorum.
Ailem gel diyor ama aileme asla güvenmiyorum öteler kusurluymisim gibi davranırlar.
Kızımın standartari çok düşer.
Kavgamız hiç bir zaman 3.kisi yüzünden olmaddi bunca zamandır ama hep yalan var samimiyetsiz lik var herşeyi önüme seriyor ama sevgisine inanmıyorum. Oturmuyor bir şeyler
Kayıtlı işlemlerde olması için devamlı para gönderilecek diye bir durum yok ki. 1 kere para gönderilse bile o kişi kayıtlı kişilere eklendiyse daha sonradan çıkar. Belki bir iş için vs kaydetmiştir, unutmuştur sonra.Eşimin banka hesap larina bakıyordum.
Kayıtlı alicilılarda bir kadın var .
Surekli gönderdiğimiz birilerini kayıt ederiz ya otomatik işleme orda.
Diğer kayıt li işlemleri tanıyorum.
Kim bu dedim.
Bilmiyorum dedi.
Dekontu bulamadık.
Bankayı aradık .son iki yıllarda ki kayıtlarda yok.
2 yıl öncesinde biz bakamıyoruz dedi.
Bu kim ya diye diye durdu.
Pazartesi şubeye gidip öğrenecek mis yani insan hatırlamaz mi kime ne gönderdiğini kimi nasıl kayıt ettiğini.
Ama işte son iki yıl kayıtlarinda yok
Nedenİnsana hayatı zehir eden ağız var sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?