Tanımadığınız Erkeğe Yılbaşı Hediyesi Ne Alınır ?

lavantakesesi35

Zor işler bu işler
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
386
153
63
Merhaba arkadaşlar şirketçe yılbaşı çekilişi yapıldı.Bir bayan çıksa işim daha kolaydı fakat. Farklı birimde tanımadığım bir erkek arkadaş çıktı bana Ne alınır sizce 20-25 yaşlarında bi arkadaş.

Parfüm,atkı-bere ve eldiven takımı,gömlek,kazak yada tuttuğu takımın formasını alabilirsiniz.

gömlek ve parfüm biraz özel olabilir gibi geldi bana.

atkı-bere-eldiven takımı
eğer işyerinde takılıyorsa kravat
sweat shirt tarzı bir şey olabilir.

Gömlek, kravat en rahat alınacak hediyelerdir bir erkeğe. Ama ben olsam tanınmış mağazaların birinden hediye çeki alırdım. Beğenmeme ihtimeli yok.

gömlek tişört tarzı birşey alman için adamın ölçülerini bilmen gerekir
bu yüzden cüzdan ,saat, atkı daha iyi bir seçenek

Bu erkeklere hediye seçme olayı bile sorun ya Hediye setlerine bir bakın isterseniz. D's Damat'ta var.

Fiyat aralığın da çok önemli. Ama atkı bere sanırım herkesin kullanabileceği bir şey. İyi bir yerden alırsan hem değiştirme şansı olur.

ayy sırf bu yüzden çekilişe katılmadım , kim çıkıcagı belli değil böyle zorlanıyor insan bence etrafınızdaki erkeklere sorun ne alınır diye onlar daha iyi bilir kendilerini.

kravat veya atkı ,kaşkol gibi şeyler alın bunda beden gibi şeylere ihtiyacınız yok standart olduğu için ancak gömlek ,kazak alımlarında bedeni bilmeniz gerekir, tutturamama gibi sorununuz olabilir.

ben d&r dan bir oyun almıştım tabu gibi bişey. içine de değiştirme kartı koydum ne istiyosa yapsın onla diye

erkeğe alınabilecek yılbaşı hediyeleri yazım size yardımcı olabilir belki

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…