Tanıma aşamadında şunu görürseniz kaçın dediğiniz konular nelerdir

Merhabalar. Hem muhabbet olsun hemde merak ettiğim için soru sormak istedim. Flört vaya nişanlılık döneminde nasıl tepkiler verildiğinde neler sezildiğinde karşı taraftan uzak durmak gerekir sizce. Mesela evli hanımefendiler eşimin şu özelliğini gördüm uzak durmam gerekirdi dediği konular nelerdir bizler içinde tecrübe olmuş olur.
"Annecim"cililerden kaçın.
Etrafına küfür/hakaret rahat rahat edenden kaçın.
Sizin yanınızda kadın kötüleyenden kaçın ("Bunun da yatmadığı herif kalmadı" "Şuna bak ne biçim giyinmiş" vs vs)

Höt zöt bi tipse,gereksiz kiskanca ,siddete meyilli ise ,cafede restorantta garsona ters davraniyorsa, anamda anamm gadin anam canim anam sen kimsin kopek modundaysa arkana bakma kaç
Ayyy aynı benimki demişti ki benim anam kim sen kimsin senin gibi on tane çıkarır cebinden hajajaka

Merhabalar. Hem muhabbet olsun hemde merak ettiğim için soru sormak istedim. Flört vaya nişanlılık döneminde nasıl tepkiler verildiğinde neler sezildiğinde karşı taraftan uzak durmak gerekir sizce. Mesela evli hanımefendiler eşimin şu özelliğini gördüm uzak durmam gerekirdi dediği konular nelerdir bizler içinde tecrübe olmuş olur.
Annem de annem diyorsa annem.kirmizi cizgim diyorsa kaç! Hep para muhabbeti yapıyorsa kaç! Ya o benim kankim diyor ve mic mic kız kankileri varsa kaç! Eteğine rujuna giydiğin dona kadar laf ediyorsa kaç

Hayvanlara karsi tutumu
Insanlarin arkasindan konusup konusmamasi
Sosyal medyada kufur
Arkadaslariyla olan muhabbetleri
Ailesiyle olan iliskisi
Annesiyle olan iliskisi ozellikle onemli
Herkes bi sekilde hatali ama kendi hep her seyin dogrusunu bilen kafa yapisinda olup olmayisi
Iletisimi yuzeysel mi degil mi
Iliski sirasinda davranislari kullandigi kelimeler

Yazilanlarin disjnda seyler soylemek istedim bunlara dikkat edin

Küsüyorsa kaçın

Öfke , aşırı derecede kıskançlık , önemsememe mesajına geç cevap verme , seninle alay etmesi , kadınlara karşı rahat olması , annesine ailesine abartılı düşkunse uzak durmalisin.

Annem de annem diyorsa annem.kirmizi cizgim diyorsa kaç! Hep para muhabbeti yapıyorsa kaç! Ya o benim kankim diyor ve mic mic kız kankileri varsa kaç! Eteğine rujuna giydiğin dona kadar laf ediyorsa kaç
Erkekler anne muhabbetini ilerleyen dönemde yapıyor.Sevgiliyken anneler pek müdahil olmaz.İs ciddilesince olur.

Erkekler anne muhabbetini ilerleyen dönemde yapıyor.Sevgiliyken anneler pek müdahil olmaz.İs ciddilesince olur.
Yok balım var öyle manyaklar sana denk gelmemiş.. buluşmadasin zurt pırt annemmmm canım anam ne yaptın kurban olurum annem tamam annem yarın da seni yemeğe cikarcam diye önünde geçen bir telefon konuşmasıyla bak ben anama nasıl değer veriyorum mesajı verdiğini sanarken nasıl ana kuzusuyum gördün mü mesajı verdiğini idrak edemeyen hoduklerden çok var

Yok balım var öyle manyaklar sana denk gelmemiş.. buluşmadasin zurt pırt annemmmm canım anam ne yaptın kurban olurum annem tamam annem yarın da seni yemeğe cikarcam diye önünde geçen bir telefon konuşmasıyla bak ben anama nasıl değer veriyorum mesajı verdiğini sanarken nasıl ana kuzusuyum gördün mü mesajı verdiğini idrak edemeyen hoduklerden çok var
Benim ayriligim %90 kv kaynaklı.Parasal konulardan sonra sorunumuz çıktı hep.

Seni önceliği yapmıyorsa
Argo aşırı konuşuyorsa
Ofke hakimiyeti yoksa
Aşırı kıskanç ve kısıtlıyorsa guvenmiyorsa
Çok ilgisizse ve işkolikse
Çok güven vermiyorsa
Çok aileci ve kendi kararlarına hakim değilse
Sınırlarına çevrene ve fikirlerine saygı duymuyorsa.
Bencilse ve alma verme dengesine uymuyorsa
Kötü alışkanlıklara aşırı bağımlı ise.
Çok cimri ise kısıtlı yaşamak istiyorsa
Bunlar çok sıkıntı tipler acil piyasadan toplatılması gereken modeller.
🤒😌🤔

Son düzenleme:
Net söyleyeceğim şey şudur

Kendisini sürekli övmesi, kimse bişey bilmiyordur ama o herşeyi biliyordur, herkes beyinsizdir ıq ları onu anlamaya yetmiyordur

İşte al sana missler gibi narsist erkek
Al sonra ugraş dur 🤣😂🤣

Öfke , aşırı derecede kıskançlık , önemsememe mesajına geç cevap verme , seninle alay etmesi , kadınlara karşı rahat olması , annesine ailesine abartılı düşkunse uzak durmalisin.
Beğendiğiniz şeylere o güzel değil bunu şuraya koyma şunu giyme bakımlı ol vs diyip hevesini kırıp yinede senin dediğin olsun kafasında insanı nasıl yorumlarınız?

X