tanıklık yapmak istemeyen psikolog ve en iyi(!) arkadaş

• Konu Sahibi Konu Sahibi Den
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben olsam cok yakin arkadassam ve birseyleri biliyorsam taniklik ederdim
Ben de kirilirdim.Psikolog da taniklik edebilirdi ama arkadas degil enazindan.Bir de herkes taniklik istese adam evin yolunu zor bulur.Ben olsam ikisiyle de eskisi gibi olmam.Psikolog neyse de arkadas gozumde biterdi.Gorussem de eski degeri vermezdim.Cunku arkadaslar birbirinin cikarlarini da korur bana gore.

Yaa ben anladım durumunuzu. Üzülerek söylüyorum terapistiniz çok çok kötüymüş. Bir terapist özellikle boyle bir konuda taraflı davranamaz. Gaz verdi telkin verdi falan diyorsunuz ya en ufak bir mimikle bile size hak verdigini, sizden taraf olduğunu belli etmemesi gerekir. Askerdeyken bile bana danışabilirsin de diyemez. Terapi zamanınız dolsun, bir dakika fazla ayıramaz. Çok yanlış yapmış. Paranıza ve vaktinize yazık olmuş. Mahkeme olayı için de yalan söylemesi hiç profesyonel degil. Baştan aslında terapi duvarını korusaymış böyle tatsızlık yaşamazdınız.

Reactions: Den
Aynen öyle haklısın. Arkadaş ile artık gorusmeyecegim, psikologu da bu konuda hiç konusturmayacgim, karışmasın.

Evet bana pat pat mesaj atarken etik kural bilmem ne demiyordu ama, tanık ol deyince niyeyse etik kural (!) der oldu. Ona bakarsak watsapp dan evli kadına da mesaj atması hoş değil.ben dar görüşlü biri değilim, Kötü bir niyeti yoksa ben böyle şeylere takılmam ama şöyle bişey olabilirdi mesela tesadüfen kocam gorebilirdi, o kötü niyetli davranıp psikologla konuşuyor falan diyebilirdi, mahkemeye başka türlü anlatırdı, olurdu da olurdu. Bunlar benim aklıma sonradan geldi.

Kimsenin böyle bi zorunluluğu yok, saygı duymanız lazım.. arkadaş olmak tanık olmayı gerektirmez..ailenizden rica edin

Haddini çok aşmış gerçekten üzüldüm.

Kimsenin böyle bi zorunluluğu yok, saygı duymanız lazım.. arkadaş olmak tanık olmayı gerektirmez..ailenizden rica edin
Onlardan zaten rica ettim.ben zaten onların kararlarına saygısızlık etmedim.sadece gerekeni yapıyorum.

Çok üzülerek ve utanarak söylüyorum ki bende şahitlik yapmam. Çünkü korkarım. Çevresinde çok efendi bilinen adamlar,boşanan karısı acı çeksin diye öz çocuğunu öldürüyor gözünü kırpmadan ki şahit olana neler yapmaz. Bu işler cesaret işi oda bende yok valla

Psikoloğunuz neden böyle bir işe karışsın ki ne kadar konuşursanız konuşun onu bağlamaz.
Arkadaşınızın da eşi izin vermeyebilir belkide arkadaşınız bu yüzden eşi ile tartışmış bile olabilir yada karışmak istemeyebilir siz kendinizi onlara şartlamışsınız o yüzden hayal kırıklığına uğramışsınız.

Gözümle gördüğüm bşy varsa ve ortada gerçek anlamda bir haksızlık varsa tabi ki tanıklık Yaparım . Doğrusu neyse de onu anlatırım .
Yapmak istemeyen insanları da hiç anlamıyorum . Kendilerince taraf olmak istemiyorlar . Hani öbür tarafla da kötü olmayalım diyorlar . Kimse kimse icin kötü olmak istemiyor malum .
Ne diyelim bu dünya böyle olmuş işte . Allah Islah etsin .
Düşenin dostu olmuyor konu sahibi .

Ikiside olaylara birebir sahit mi? Sizn anlattıklarınız mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…