Tanıdık aracılığıyla tanışma ve sıkıntılarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ayrı şehırlerde yasayıpda bu kadar kısa surede hangı ara

tartısmaya vakıt buldunuz ! bence yol yakınken yolları ayırmak .

kac yasındasınız bılmıyorum ama ,daha baslangıcta bu kadar

siddetlı kavga edıyor olmanız hıc normal degıl .

her ıkı taraftada suc var .sen bu kadar erken olan ılıskıde

onun sıfrelerını ıstemen cok yanlıs .onunda bu kadar suphelı

davranıslar sergılemesıde pek hayırlı degıl .

kısacası bıtırın en dogrusu olur .gelecek yok cunku.

Ya sen var ya ciddi ciddi aranmışsın ha... Daha baştan "Kimse vazgeçilmez değil, beni arama sorma" bıdı bıdılarından sonra eşelememen gerekiyormuş mevzuyu... Sen konunun üstüne gidip devam etmişsin akıl almaz bir şekilde... Ortada ilişki falan da yok ha :) Bu sevgililik falan değil.

Ayrıca

Demişsin. Incelik edip çiçek göndermiş, ele güne karşı modunda saçma sabuk trip atmışsın... Yatacak yerin yok valla :))

Daha da bir şey yapma... Geçmiş olsun sana.

bu aracıyla tanışma işleri hep sıkıntı ya hiç girmemek lazım böyle şeylere bir anda sevemiyorsunki kimseyi adam da diretmiş hemen olsun diye.

ben tanıştırma olayına hiç girmemiştim hiç tanımadığım birini helede başka bir şehirde tanıma işine hiç girişmedimki... hem aceleci olup hemde böyle sorunlar yaşayacağımı nerden bilebilirimki bazıları ger.ekten işi bilio ama ben bilmiorum ki

canım benım uzme kendını bazı erkekler boyle sorunlar yapıyor kendını kanıtlamaya calısıyorlar. mesleğiyle alakalı olabılırmı? benımde polis bir cıktığım vardı aynı boyleydı. Bir erkek sana vazgecılmez degılsın dıyorsa o vazgecmeden sen vazgec bence

son gelişmede bugün telefonunm bir süre kapalıydı o arada bana 5 tane msj attmış bayağı uzun destan gibi konuşmak istediğini bana ihtiyacı old flan anlatıyor bende ne yapcağım bilemiyorum ama konuşmakta içimden gelmiyorum seviyorum özlüyorum demiş sana ihtiyacım var milyon kez özür diliyorum affet demiş ve 1 hafta doldu nerdeyse 1 haftanın sonunda ilkkez özür dilemiş aramadım zannetme kafanı dinlemeni istedim demiş birde nerden herkes bizim mutluluğumuzu göremsin falan demiş söylenenler bunlar bugün öğlen 2 kez aaramış akşamda msjlardan sonra 2 kez yine msj atmış özür dilemek için..

kendilerine çok güveniyorlar böyle insanlar yol ver gitsin...
içi boş senin bekledigin gibi biri degildir..
ilişki başlamış kavgada başlamış...hayır yok bu işte boş geç....

tekrar barışırsan aynı şeyleri yaşayacagına eminimm...
benim fikrim hiç cevap verme olmadı yapamadınız diyip yol vermek en doğrusu...

Böldüm biraz uzun ama çok doldum lütfen ben napmalıyım uzaktaki birini nasıl tanıycam

neden üsteliyorsunuz ki tanımak için?

çok mu aşık oldunuz?

yani şöyle bir bakınca, adamın üstüne fena düşmüş gibi izlenim verdiniz bana.

ben eşimin ne şifresini istedim ne hattına karıştım flört ederken bile. siz ona güvenmediğinizi belli etmişsiniz, bu erkeğin en sevmediği şeydir.

zaten bu kadar herşeyi sorgulama gereği duyduysanız demek ki ya adamda yada sizde sorun var. kısacası ilşkide sorun var. bence uzatmayın daha da..
daha ilk aylardan böyle kavga olursa ohoooo :26:

ayrıca bu hemen seviyorum, ölüyorum modunda ki erkekler bana çok yapay geliyor.

üstüne düşmek değilde uzakta olan birisine duyulabilcek azda olsa bir şüphe sonuçta birarada değilsin aynı şehirlerde değilsin ve haliyle merak ediyosun belki bu yoksa üstelemek istemzdim şimdi bakınca oldu bi kere diyorum bir düşünsenize güvenip o insanı hayatınıza alıyorsunuz bilemedim kaç zaman geçiyo ve bunun gibi birisi diyoki kusura bakma anlaşamıyoruz ayrılalım sebeb belkide yok bile bir anda ama sen tabi bağlanıyorsun zmanla bu bir hayalkırılklığı olurdu doğrusu ve çevremde bunun örenkelrini yaşayanlar var anlatabliyormuyum ..

bu iş olmaz oğlanın başına taş düşüpte aşk böcegıen dönusecegını snaıyorsan yanılısın... zamn kaybı ...

başta neyse bır ılşkı odur .

bugünde yine 4 kez aradı msj attı bu seferde çok kötüyüm hastayım seni çok özldim sana çok ihtiyacım var diye facesinden msjlar atmış bir resim yollamış üzerinede yazılar böyle onu yollamış birde geceyi sana yazdım diye onur akının şarkısını yollamı yollar yollamaz aradı arayıp açılmayınca msj atmış
gerçekten çok kötüyüm kendimi hiç iyi hissetmiyorum okadar kötüyüm ki napıcağımı biilmiyorum mmmm sesini duyabilir miyimmmmmm...allahım bana yardım ett çok kötüyüm msjbu ne yapmalı :SSSSSSSSSS
üstelikte bende hastayım kaç gündürrr ve yapayalnızımmmm

Birşey yapmamalısınız.
Nedeni nedir bilmiyorum ama anlaşamıyorsunuz belli ki,
karşı tarafın tavırları da hiç hoş değil.
Zaman harcayıp üzülmeyin bence, şu noktaya geldikten sonra kaldığı yerde kalsın.

Sen kimsin ki lafından sonra bitmeliydi ilişki..

taviz tavizi doğurmuş.

okurken benim bile içim bunaldı..

1000 kişi okumuş ama yorum yapılmıyor ben merak ediyorum fikirlerinizide genele bakılınca olumsuz gibi...

ikinizden birbirinize yar olmaz. anlaşamıyorsunuz bi kere. sen feysbuka hattına çok takılmışsın, onun da sinirleri bozulunca ağzından ne çıktığı belli değil.
oluru yok bence bu işin.

her paragrafta en az bir tartışma var. daha siz tanışma aşamasında böyleyseniz ilerde ne olur düşünemiyorum..

okurken bile gerildim. bence birbirinize uygun değilsiniz, hepsi bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…