- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
ardından benim için 3 gün sonra çalıştığım yere çiçek yollamış habersiz,ulaşmadı eve götürdüler ardından birdaha çiçek yolladı bu sefer çalıştığım yere ardındann yılbaşındada yine süslü püslü bişiler yollamış bunuda hem çalıştığım yerdeki kişilerin göreceği şekilde ordaklilere dağıtmam için fazlaca akşamda aradım sen neden böle bişi yptın ben çok mahcup oldum falan deyince buna fırsat vermeden beni suçladı .
son gelişmede bugün telefonunm bir süre kapalıydı o arada bana 5 tane msj attmış bayağı uzun destan gibi konuşmak istediğini bana ihtiyacı old flan anlatıyor bende ne yapcağım bilemiyorum ama konuşmakta içimden gelmiyorum seviyorum özlüyorum demiş sana ihtiyacım var milyon kez özür diliyorum affet demiş ve 1 hafta doldu nerdeyse 1 haftanın sonunda ilkkez özür dilemiş aramadım zannetme kafanı dinlemeni istedim demiş birde nerden herkes bizim mutluluğumuzu göremsin falan demiş söylenenler bunlar bugün öğlen 2 kez aaramış akşamda msjlardan sonra 2 kez yine msj atmış özür dilemek için..
Böldüm biraz uzun ama çok doldum lütfen ben napmalıyım uzaktaki birini nasıl tanıycam
üstüne düşmek değilde uzakta olan birisine duyulabilcek azda olsa bir şüphe sonuçta birarada değilsin aynı şehirlerde değilsin ve haliyle merak ediyosun belki bu yoksa üstelemek istemzdim şimdi bakınca oldu bi kere diyorum bir düşünsenize güvenip o insanı hayatınıza alıyorsunuz bilemedim kaç zaman geçiyo ve bunun gibi birisi diyoki kusura bakma anlaşamıyoruz ayrılalım sebeb belkide yok bile bir anda ama sen tabi bağlanıyorsun zmanla bu bir hayalkırılklığı olurdu doğrusu ve çevremde bunun örenkelrini yaşayanlar var anlatabliyormuyum ..neden üsteliyorsunuz ki tanımak için?
çok mu aşık oldunuz?
yani şöyle bir bakınca, adamın üstüne fena düşmüş gibi izlenim verdiniz bana.
ben eşimin ne şifresini istedim ne hattına karıştım flört ederken bile. siz ona güvenmediğinizi belli etmişsiniz, bu erkeğin en sevmediği şeydir.
zaten bu kadar herşeyi sorgulama gereği duyduysanız demek ki ya adamda yada sizde sorun var. kısacası ilşkide sorun var. bence uzatmayın daha da..
daha ilk aylardan böyle kavga olursa ohoooo :26:
ayrıca bu hemen seviyorum, ölüyorum modunda ki erkekler bana çok yapay geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?