Tamponsuz burun ameliyatı olan var mı?

benımde burun amelıyatı olmam lazım ama tanpondan korkuyorum kuzenım amelıyat olmuştu baya oldu eskıdendı çok ağrı çektıqını söyledı qerçekten hala öylemıdır

herkeze tampon koymuyorlar benim hem estetik hem kemik vardı tampon koymamış doktorum.ayrıca eskisi gibi acı veren bişey değilmiş için rahat olsun tampona çok takılı kalma cnm
:9

Slikon tamponlar süper... Ben tampon çıkarmaya gittiğimde tir tir titriyordum. Öyle şeyler anlattılar ki kesin acıdan bayılırım diye düşünüyordum.. Ama hiç birşey hissetmedim. Hatta bitti dediğinde şok oldum... Kesinlikle bez tampon yerine bunları tercih edin...

ya bende amelyat oldum 6.gunum benım burnumda da tampon yok yanı slıkon tamponda yok sadece alçı var.bu slıkon tamponlar burunda gözüküyormu yanı bellı oluyormu hissedılıyormu ben krem suruyorum acı harıcınde hiçbişey hissetmiyorum hayla nefes alamıyorum. ya tampon yok dıye burnum çökme yaparsa cok korkuyorum ya :18:

Bende tamponsuz ameliyat oldum, ama tamponsuz bile olsa inanın nefes alamıyorsunuz çünkü kan oturuyor tıkıyor.. Şuan 4. günüm ve baya şiştim, gerçi doktorum 3. gün şişme olabilir demişti ve gerçekten şiştim.. Ama o kadar kemik kırdılar şişme olması normal diye düşünüyorm..

ben de tamponsuz ameliyat oldum doktorum jel koyucaz demişti burnuna.İlk 4 gün biraz akıntm oldu zamanla o jel eriyor zaten ama tam olarak erimesi ne kadar sürede olur bilmiyorum.Bir ay oldu daha elimi burnumun üst tarafına değdirince zaman geçtikçe inen bir şişkil hissediyorum sanırım o jelle ilgili.

tamponlar alinirken aciyormu aceba?

Merhaba eşinizin korkusunu anlayabiliyorum. Aynı sebebpten ötürü ben de senelerdir ameliyatı erteledim. Siz mesajı yazdığınızdan bu tarafa eşiniz ameliyat olabildi mi? Korktuğu başına geldi mi, bilgi verirseniz çok mutlu olurum...

arkadaşlar iki defa ameliyat oldum normal tamponu cıkartırkn cigerimide söktüler sanki ama silikon tamponu duymadım bile

merhabalar, walla ben geçen ay ameliyat oldum ama yukarıda bahsettiğiniz hiç bir sıkıntıyı yaşamadım... ne şişlik, ne morluk, ne nefesle ilgili bir problem ... ya doktorum iiydi ( ki o konuda hiç şüphem yok, hem ilgisi falan bu kadar olur yani) yada benim ağrı eşiğim düşük. sadece ilk gün biraz sıkıntı çektim. uyanmak zor gelmişti yani....

Tamponsuz burun ameliyatını ilk kez burada okudum valla.

Ben de 4 ay önce septum deviasyon ameliyatı oldum ve silikon tampon kullandı doktorum,ona rağmen tamponun burnumda durduğu 5 gün boyunca doğru düzgün uyuyamadım,yemek yiyemedim ve zar zor konuştum.

Silikon tamponları çıkarırlarken başım dönmeye başlamıştı doktoruma söyledim "bayılsam da siz çıkartın ikisini de,ayılmamı beklemeyin yoksa siz çıkarırken yine bayılırım"diye.

Bende ayrıca hematofobi var,kan aldırırken falan bu yüzden hep bayılıyorum belki de ondandır.

Tamponları çıkarırken çok fazla acı hissetmedim fakat sızı hissettim,hani soğukta burnunuz sızlar ya hah öyle bir şey,doktorum da "e kırdık burun kemiğini o kadar,sızlayacak elbet"dedi,sonra bayılmışım zaten.Ayıldığımda çıkmıştı tamponlarım ve burnumdan nefes aldığımda,aldığım oksijen başımı döndürdü resmen.Meğer yıllar yılı tıkalı burunla ne işkence çekmişim dedim.

İyi ki olmuşum ameliyatı.

Benimde tamponsuzdu 1ay oldu ameliyat olali tamponum yoktu rahat uyudum yedim ictim cok rahat gecti.

sen kimde ameliyat oldun sorabilirmiyim?

Ben tamponsuz burun ameliyatı oldum. Hemen hemen ilk 2 gün hariç hiç nefes alma problemi yaşamadım. Hiç kanamam olmadı. yüzüm şişmedi ve morarma da olmadı. bana mı böyle denk geldi bilmiyorum ama doktoruma ameliyat olan herkes aynı şeyi soyluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…