- Konu Sahibi xsxehrazat35
benımde burun amelıyatı olmam lazım ama tanpondan korkuyorum kuzenım amelıyat olmuştu baya oldu eskıdendı çok ağrı çektıqını söyledı qerçekten hala öylemıdır 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben daha 14 gün önce oldum hem estetik hemde kemik problemim vardı bendede kulaklarda inanılmaz basınç oluyordu yokuş falan çıkarken
burda tampon yerine silikon kullanan doktorlar olduğunu arkadaşlardan öğrendim bende tampon vardı 12 saat kaldı ama sorun tamponun olması yada olmaması değilki :uhm:
zaten tampon alınsada 1 saat içinde nefes problemlerin tekrar başlıyor yani içinde işlem yapılıyor ve ameliyat sonrası içindeki kalıntılar yeniden burnunu nefes alamaz hale getiriyor ancak 1 hafta sonunda biraz biraz nefes almaya başlıyorsun mirmirmirmir
ama insan çabuk alışıyor sonuçta artık nefesini rahat alabiliceksin ve önceden yaşadıkların biticek bence biraz sabretmeye değer yerimseniben
olmadan düşünmek inan daha kötü gözünde büyüdükçe büyüyor sen eşini ameliyatı yapacak doktorla görüştürürsen biraz rahatlıcaktır şimdiden geçmiş olsun a.s.
Merhabalar.Eşim burun kemiği eğriliği ve et büyümesi yüzünden nefes alamadığı gibi kulaklarda aşırı basınç da cabası.Öyle stres yaratıyor ki,panik atak resmen.Ameliyat olması gerekiyor,acı değil tampon varken nefes alamamak korkusu var,aynı zamanda yutkunma problemi.Boğulurum endişesi çok.Onun için tamponsuz ameliyat yapan doktor arayışına girdik.Aranızda tamponsuz ameliyat olan varsa ameliyat sonrasını yazın lütfen!
:a015:
merhabalar, walla ben geçen ay ameliyat oldum ama yukarıda bahsettiğiniz hiç bir sıkıntıyı yaşamadım... ne şişlik, ne morluk, ne nefesle ilgili bir problem ... ya doktorum iiydi ( ki o konuda hiç şüphem yok, hem ilgisi falan bu kadar olur yani) yada benim ağrı eşiğim düşük. sadece ilk gün biraz sıkıntı çektim. uyanmak zor gelmişti yani....[/Q
doktorunuzun adı neydi?
tamponsiz ameliyat oluyormuki acaba?? simdi arkadasiminda yazdigi gibi tampon degil silikon tamponlari var ve azda olsa nefes alabiliyorsun... gün gectikce daha iyi aliyorsun... ayrica korkulacak birsey degil silikon tamponlar, doktor cikarirken bile aci hissetmiyorsun fazla, gayet rahat...a.s