- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
Benim tampon değil minik silikonlar konmuştu. Çıkarılırken de hiçbir sıkıntı yaratmadı..
Tamponsuz burun ameliyatını ilk kez burada okudum valla.
Ben de 4 ay önce septum deviasyon ameliyatı oldum ve silikon tampon kullandı doktorum,ona rağmen tamponun burnumda durduğu 5 gün boyunca doğru düzgün uyuyamadım,yemek yiyemedim ve zar zor konuştum.
Silikon tamponları çıkarırlarken başım dönmeye başlamıştı doktoruma söyledim "bayılsam da siz çıkartın ikisini de,ayılmamı beklemeyin yoksa siz çıkarırken yine bayılırım"diye.
Bende ayrıca hematofobi var,kan aldırırken falan bu yüzden hep bayılıyorum belki de ondandır.
Tamponları çıkarırken çok fazla acı hissetmedim fakat sızı hissettim,hani soğukta burnunuz sızlar ya hah öyle bir şey,doktorum da "e kırdık burun kemiğini o kadar,sızlayacak elbet"dedi,sonra bayılmışım zaten.Ayıldığımda çıkmıştı tamponlarım ve burnumdan nefes aldığımda,aldığım oksijen başımı döndürdü resmen.Meğer yıllar yılı tıkalı burunla ne işkence çekmişim dedim.
İyi ki olmuşum ameliyatı.
Canım bende de silikon vardı ve silikon varken çok daha rahat nefes aldım. Silikon alındıktan sonra daha çok tıknadım ama şimdi çok iyi nefes alıyorum. Ben 20. günümdeyim :) ... Hem estetik oldum hem de içinden kemik aldırdım. Çok güzel oldu burnum :))))
Bende tamponsuz oldum. Ama ödem oluştu burun içimde 10 gün nefes alamadım.
Ben ankarada osman latifogluna tamponsuz ameliyat oldm.silikon tampon flnda yoktu yani hic tampon yoktu.ilk 1,5 hafta bende nefes alamadim ama tamponsuz ve eriyen dikis olmasi benim ameliyat sonrasi surecimi cok rahatlatti
Murat erdoğan var silikon tampon kullanıyo sadece bir gün duruyo taburcu olurken çıkartıyoYakin zamanda yaptiran var mi?izmir istanbulda kim yapiyor?siddetli alerjik rinitim var.o yuzden tampon istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?