Tamponsuz burun ameliyatı olan var mı?

xsxehrazat35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
515
7
96
55
İzmir
Merhabalar.Eşim burun kemiği eğriliği ve et büyümesi yüzünden nefes alamadığı gibi kulaklarda aşırı basınç da cabası.Öyle stres yaratıyor ki,panik atak resmen.Ameliyat olması gerekiyor,acı değil tampon varken nefes alamamak korkusu var,aynı zamanda yutkunma problemi.Boğulurum endişesi çok.Onun için tamponsuz ameliyat yapan doktor arayışına girdik.Aranızda tamponsuz ameliyat olan varsa ameliyat sonrasını yazın lütfen!
:a015:

canım ben daha 14 gün önce oldum hem estetik hemde kemik problemim vardı bendede kulaklarda inanılmaz basınç oluyordu yokuş falan çıkarken
burda tampon yerine silikon kullanan doktorlar olduğunu arkadaşlardan öğrendim bende tampon vardı 12 saat kaldı ama sorun tamponun olması yada olmaması değilki :uhm:
zaten tampon alınsada 1 saat içinde nefes problemlerin tekrar başlıyor yani içinde işlem yapılıyor ve ameliyat sonrası içindeki kalıntılar yeniden burnunu nefes alamaz hale getiriyor ancak 1 hafta sonunda biraz biraz nefes almaya başlıyorsun mirmirmirmir
ama insan çabuk alışıyor sonuçta artık nefesini rahat alabiliceksin ve önceden yaşadıkların biticek bence biraz sabretmeye değer yerimseniben
olmadan düşünmek inan daha kötü gözünde büyüdükçe büyüyor sen eşini ameliyatı yapacak doktorla görüştürürsen biraz rahatlıcaktır şimdiden geçmiş olsun a.s.

bende silikon boru vardı tampon yoktu nefes almada hiç sorunum olmadı diyebilirim..Doktorum Sinan Şakrak .. Sen sormadan söyleyeyim dedim şimdiden geçmiş olsun..opuyorumnanaktan

tamponsiz ameliyat oluyormuki acaba?? simdi arkadasiminda yazdigi gibi tampon degil silikon tamponlari var ve azda olsa nefes alabiliyorsun... gün gectikce daha iyi aliyorsun... ayrica korkulacak birsey degil silikon tamponlar, doktor cikarirken bile aci hissetmiyorsun fazla, gayet rahat...a.s

doktorum bana tarif etmişti ben kendim çıkarmıştım delikafadulden

mrb.. benim yoktu tampon.. tamponsuz bir ameliyat geçirdim ben de ve extra sorulu br burun olmasına rağmen..Doktorum Yakup Avşar. ameliyatlarında tampon kullanmıyor canım .ona ameliyat olan diğer arkadaşlarında bu şekilde tamponsuzdu onlarda yazıcaklardır zaten konuyu gördüklerinde :)

bende tamponsuz oldum, doktorum tampon kullanmıyormus, ama sadece nefes alamamaktan dolayı tamponsuz yapan doktor arıyorsanız tampon olmasa da nefes alamıyorsun zaten, burnun kanıyor sonra akıntı oluyor o kanlar kuruyor her halukarda nefes alamıyorsun yanii, benm tamponum yoktu ama bir hafta fln burnum tıkalıydı yanii, fakat ilk gün zor oluyor sonra alısıyorsun. bu arada benm de doktorum reha yavuzer ankarada

bende 1 hafta evvel tamponsuz ameliyat oldum,et büyümesi ve kemik eğriliği vardı..Doktorum Amerikan hastanesinden xxxxxx O kadar sorunsuz ve rahat bir ameliyat geçirdim ki herkese tavsiye ederim ameliyat sonrasıda hiç problem yaşamadım..

Son düzenleyen: Moderatör:

Estetik operasyon yaptı mı Teoman Bey?

Son düzenleyen: Moderatör:

tamponsuz oldum.çiçek gibi burnum oldu.mis gibi de nefes aldım

Kemiğe müdahale edildiğinde tampon koymak burnun düşmemesi açısından çok önemli. Özellikle estetik ve deviasyon ameliyatı olanlara eriyen tampon koymak yerine, silikonlu tampon koyuyorlar.
Eski bez tamponlar çıkarılırken çok acı veriyormuş. Ancak silikonlularda böyle bir problem olmuyormuş.

nefes almanız da bir problem var mı yani iyiki oldum diyormusunuz .Hani benim hiç nefes alma gibi prb yok kocaman burun deliğim var sürekli gülen bir yüzüm olduğu için beni gören gülmenin bana yakıştığını söylüyor.Burnumu kamufle edebildiğimi sanıyordum ama işte kararsızlık allahım nolur bana karar verme basireti ver ve beni affet

Canım bende de silikon vardı ve silikon varken çok daha rahat nefes aldım. Silikon alındıktan sonra daha çok tıknadım ama şimdi çok iyi nefes alıyorum. Ben 20. günümdeyim :) ... Hem estetik oldum hem de içinden kemik aldırdım. Çok güzel oldu burnum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…