- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
Merhabalar.Eşim burun kemiği eğriliği ve et büyümesi yüzünden nefes alamadığı gibi kulaklarda aşırı basınç da cabası.Öyle stres yaratıyor ki,panik atak resmen.Ameliyat olması gerekiyor,acı değil tampon varken nefes alamamak korkusu var,aynı zamanda yutkunma problemi.Boğulurum endişesi çok.Onun için tamponsuz ameliyat yapan doktor arayışına girdik.Aranızda tamponsuz ameliyat olan varsa ameliyat sonrasını yazın lütfen!
:a015:
tamponsiz ameliyat oluyormuki acaba?? simdi arkadasiminda yazdigi gibi tampon degil silikon tamponlari var ve azda olsa nefes alabiliyorsun... gün gectikce daha iyi aliyorsun... ayrica korkulacak birsey degil silikon tamponlar, doktor cikarirken bile aci hissetmiyorsun fazla, gayet rahat...a.s
doktorum bana tarif etmişti ben kendim çıkarmıştım delikafadulden
ayyy bacim nasil cikarttin ya ben hayatta yapamzdim kafamçokkarıştı
bende 1 hafta evvel tamponsuz ameliyat oldum,et büyümesi ve kemik eğriliği vardı..Doktorum Amerikan hastanesinden dxxxxxxxxO kadar sorunsuz ve rahat bir ameliyat geçirdim ki herkese tavsiye ederim ameliyat sonrasıda hiç problem yaşamadım..
tamponsiz ameliyat oluyormuki acaba?? simdi arkadasiminda yazdigi gibi tampon degil silikon tamponlari var ve azda olsa nefes alabiliyorsun... gün gectikce daha iyi aliyorsun... ayrica korkulacak birsey degil silikon tamponlar, doktor cikarirken bile aci hissetmiyorsun fazla, gayet rahat...a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?