• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamponsuz burun ameliyatı olan var mı?

Tamponsuz burun ameliyatını ilk kez burada okudum valla.

Ben de 4 ay önce septum deviasyon ameliyatı oldum ve silikon tampon kullandı doktorum,ona rağmen tamponun burnumda durduğu 5 gün boyunca doğru düzgün uyuyamadım,yemek yiyemedim ve zar zor konuştum.

Silikon tamponları çıkarırlarken başım dönmeye başlamıştı doktoruma söyledim "bayılsam da siz çıkartın ikisini de,ayılmamı beklemeyin yoksa siz çıkarırken yine bayılırım"diye.

Bende ayrıca hematofobi var,kan aldırırken falan bu yüzden hep bayılıyorum belki de ondandır.

Tamponları çıkarırken çok fazla acı hissetmedim fakat sızı hissettim,hani soğukta burnunuz sızlar ya hah öyle bir şey,doktorum da "e kırdık burun kemiğini o kadar,sızlayacak elbet"dedi,sonra bayılmışım zaten.Ayıldığımda çıkmıştı tamponlarım ve burnumdan nefes aldığımda,aldığım oksijen başımı döndürdü resmen.Meğer yıllar yılı tıkalı burunla ne işkence çekmişim dedim.

İyi ki olmuşum ameliyatı.

Kusura bakmazsanız bi soru soracaktım burun ameliyatınızı kim yaptı ve hangi sehirde.memnun kaldinizmi ve ücreti toplam ne kadara mal oldu

Canım bende de silikon vardı ve silikon varken çok daha rahat nefes aldım. Silikon alındıktan sonra daha çok tıknadım ama şimdi çok iyi nefes alıyorum. Ben 20. günümdeyim :) ... Hem estetik oldum hem de içinden kemik aldırdım. Çok güzel oldu burnum :)))):1:

Resim ekledinizmi hic,albümünüz gorunmuyo arkadas olarak eklesem gorebilirmiyim

bende 1 ay önce oldum rinoplasti. doktoruma tamponsuz mümkün mü dedim , ben kullanmayı tercih ederim sonuçtaki septum um düzeltildiği için burnun desteğe ihtiyaç duyduğundan bahsetti. silikon kullandı çıkarırken biraz acıdı ama abim sen nazlandın bende acımadı hiç dedi. silikonda delik oluyorda zaten ilk hafta delikte olsa burundan nefes alınmıyor. 1 hafta sonra sinus clean ile temizledikçe pıhtılar filan döküldükçe açıldı ve şuan çıok rahatım ve memnunum. doktorum kayseri acıbadem hast. tuna bey. öneririm

Son düzenleme:
benim doktorum tampon değil de küçük silikon takmış, haberim bile yoktu. çıkarırken de hissetmedim neredeyse, kontrol ediyo zannettim başta :)

Ben ankarada osman latifogluna tamponsuz ameliyat oldm.silikon tampon flnda yoktu yani hic tampon yoktu.ilk 1,5 hafta bende nefes alamadim ama tamponsuz ve eriyen dikis olmasi benim ameliyat sonrasi surecimi cok rahatlatti

Ben ankarada osman latifogluna tamponsuz ameliyat oldm.silikon tampon flnda yoktu yani hic tampon yoktu.ilk 1,5 hafta bende nefes alamadim ama tamponsuz ve eriyen dikis olmasi benim ameliyat sonrasi surecimi cok rahatlatti

canım burnun zamanla nasıl değişti bende tamponsuz oldum bugün 10. gün domuz gibi bi görüntü var mıydı başta ilk gördüğünde neler hissettin lütfen yazar mısın çok ihtiyacım var tamponsuz olanı bulmak pek kolay olmuyor

Valla benimkide tamponsuz. Hava giriyo hafif hafif sigara bile içtim bugün :)
Öneririm. Tampon çıkartma derdi yok

Yakin zamanda yaptiran var mi?izmir istanbulda kim yapiyor?siddetli alerjik rinitim var.o yuzden tampon istemiyorum

bunu cidden merak ediyorum ben sadece kemik eğriliği ameliyatı oldum estetik için çok çekiniyorum:S

5 ocağa ameliyat tarihi verdi Dr ve tampon kullanmadığını söyledi tamponsuz olucam bende bursada ümit cakir

Slm Bende 20 ocak dusunuyorum tomponsuz ama morarma sisme nefes alamama oluyormu kizlar cvp verirmisininzz...antalyada serdar unlu yu dusunuyorum...

Back
X