- 5 Ocak 2016
- 59
- 17
- 18
- 39
- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
5 ocakta amilyat oldum suan alçı var burnumda ve harika asla tampon kulkanmadi çok rahat ve guz l bir yöntem cnki tamponun ne olduğunu çok.iyi bikiyorum
Evet cnm 3 gün bboğaz aağrısı cektim fena oluyor hortumdan zedelebiliyor boğaz o yuzdenmis_aysenurcgb .!.:Ayyy yaa herkes bisey soyluo korktum agizdan hortummu koyuyor ameliayat sirasinda arkadas yazmis 2 yun nogaz agrisi cektim dio...tamponsuzda tamponlu kadar zormuuu yoksaaaa
Cnm tamponsuz super direk açık burun sadece ilk dört beş saat gazlı bez BANTLAMİSLARDİ BURUN UCUNA AKAN KANİ TOPLADİ AMA.NEFES ALİODUMAyyy yaa herkes bisey soyluo korktum agizdan hortummu koyuyor ameliayat sirasinda arkadas yazmis 2 yun nogaz agrisi cektim dio...tamponsuzda tamponlu kadar zormuuu yoksaaaa
Cnm kemik yapımcçoksertmis ertesi ggünmorarma oldu yyüzünde ödem yaptıhemen iki ggün içinggeçti odem morluk ta bir haftadır var fakat baya küçüldüCvp icin sagol..ameliyat sonrasi nasil gectii nefes problemi yasadinmi peki...sisme morarma nasil cokmu az mi oluo...
Sagol cnm cevaplarin icin yq olmqk istiyorum dayqn qysenur 2 gun diyorumCnm kemik yapımcçoksertmis ertesi ggünmorarma oldu yyüzünde ödem yaptıhemen iki ggün içinggeçti odem morluk ta bir haftadır var fakat baya küçüldü
merhaba ameliyat oldunuzmuSagol cnm cevaplarin icin yq olmqk istiyorum dayqn qysenur 2 gun diyorum
Cnm yok olmadim dahaa cocuklar hasta annem hastaa fisat olmadi olunca yazarim zatennnmerhaba ameliyat oldunuzmu
Gecmis olsun .benimde burnumda proplem var internrtten tamponsuz ameliyat i arastirinca serdar unlunun yorumlarini gordum.korkularim var sizden haber bekliyorum.Cnm yok olmadim dahaa cocuklar hasta annem hastaa fisat olmadi olunca yazarim zatennn
Sen mi ben mi korkuyorum sorma..ama tamponsuz duyunca yaptirma karari aldim degilee imkan yokk yanii yapamazdimm..tmm haber ederimmm cnm.Gecmis olsun .benimde burnumda proplem var internrtten tamponsuz ameliyat i arastirinca serdar unlunun yorumlarini gordum.korkularim var sizden haber bekliyorum.
Ben oldum ve çokkkkkk rahattıKızlar ameliyat Olan var mı
Doktorunuz KimdiBurun estetiği+deviasyon+et büyümesi vardı 6 saat sürdü ameliyatım.çıktıgımda tampon koymadım dedi doktor.cok sevindim.korkuyordum tampondan ne 1 damla kanama oldu ne bir gram agrım oldu müthiş gecti ameliyatın.hemşireler geldi gitti agrın varmı iğne vuralımmı dediler yok dedim. Tampon olanlarda illa agrı agırlık ve kanama oluyor. Arastırın tamponsuz yaptırın kesinlikle müthiş .Ameliyatlı gibi hissetmedim kendimi hiç cok hafifti burnum
Balıkesir'de oldum canımDoktorunuz Kimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?