- 11 Aralık 2018
- 39.661
- 245.737
Hee ben kullanıyorsunuz gibi okumuşum. Bakire değilseniz orta boy doğum yaptıysanız büyük boy kullanacaksınız. İlk etapta aparatı olanlardan alırsanız daha rahat yerleştirirsiniz belki. Düzgün yerleştirilse acıtmaz. Ama 3 en fazla 4 saatte çıkartmanız lazım.Yok canım kullanmadım hiç ondan sordum zaten soruyuhangisinden başlasam diye
Mesane deliğinden gelmiyor regl kanı vajinadan geliyor. Vajinaya koyuyorsunuz tamponu daYani banada saçma geldi mesane deliği ayrı yerden geliyor biliyorum ama böyle bir şeyi ilk defa duydum
Küçük boylar sanmıyorum ki zara kadar gitsin. Ama bu konuda hassasiyeti olanlar risk almasın tabi ki. Sporcu, dansçı genç kızlar kullanır hep tampon ya da cup.Bu arada konudan sapmamak adına ben araştırdım kızlık zarını bozmaz diyorlar cup için bana saçma geldi çünkü takıp çıkarma videoları izlemiştim yani gerçek videolarda izledim mümkün değil bozmaması.
zaten takarken görüp korktum çok büyük sanki :)
Ama cervixe yerleşiyor cup zar hemen girişte oluyor yanlışınız var benceKüçük boylar sanmıyorum ki zara kadar gitsin. Ama bu konuda hassasiyeti olanlar risk almasın tabi ki. Sporcu, dansçı genç kızlar kullanır hep tampon ya da cup.
Cup nasıl birşeydir cok merak ettim..dısarıda kalmıyor mu kanın sızdıgı kısım?Küçük boylar sanmıyorum ki zara kadar gitsin. Ama bu konuda hassasiyeti olanlar risk almasın tabi ki. Sporcu, dansçı genç kızlar kullanır hep tampon ya da cup.
Ne diyeyim bakireyseniz ve bu sizin için önemliyse kullanmayın. Ben otorite değilim bu konuda kesin bir yorum yapamam.Ama cervixe yerleşiyor cup zar hemen girişte oluyor yanlışınız var bence
Yok onu biliyorumMesane deliğinden gelmiyor regl kanı vajinadan geliyor. Vajinaya koyuyorsunuz tamponu da
Pardon da bozulsa bile yani anlıyorsanız bozulduğunu. Eşinize dersiniz menstrual cup kullandım diye. Sözünüze itibar etmeyecek mi ?Ama cervixe yerleşiyor cup zar hemen girişte oluyor yanlışınız var bence
Cup dendiginde profil resmimdeki huni gibi birşeyin nasıl orada rahatsız etmeden duracagi sorusu istemsizce dolanıyor slfjkdkf..lutfen aydinlatinn benii.Ben de menstrual kap övmeye geldim:)
Zamanında Afrika'ya, regl dönemi eğitim haklarına engel olmasın diye genç kizlara gönderilirdi. Yani buradan anladığım genç kizlarin da kullanabileceği yönünde.
Ama 'kizlik zari' tanımını kullanıyorsa belli ki bu konuya önem veriyordur. O yüzden bence takıntı yapabilir,hiç kullanmasa daha iyi.
Ben daha ergenliğimin baharındayken de onemseyip dert etmezdim kızlık zarını, otuz yaşındayım,hala umrumda olmayan bir şey. Benim gibiyse tabii ki kullanabilir. Ama önem veriyorsa, beklesin ilişkiye griene kadar
o zaman kızlık zarını mı idrar deliğinde sanıyorsunuz ?Yok onu biliyorumbozulma konusundan dolayı dedim
Kan içine doluyor. Huni gibi bişey içeri yerleşiyor dolunca çıkarıp yıkayıp geri takılıyor.Cup nasıl birşeydir cok merak ettim..dısarıda kalmıyor mu kanın sızdıgı kısım?
Tampondansa cup daha mantıklı geldi trandyolda baktım yorumlarda herkes senin gibi memnun 2 3 dönemde alışılıyormuş hem daha sağlıklı görünüyorHee ben kullanıyorsunuz gibi okumuşum. Bakire değilseniz orta boy doğum yaptıysanız büyük boy kullanacaksınız. İlk etapta aparatı olanlardan alırsanız daha rahat yerleştirirsiniz belki. Düzgün yerleştirilse acıtmaz. Ama 3 en fazla 4 saatte çıkartmanız lazım.
Ne diyeyim bakireyseniz ve bu sizin için önemliyse kullanmayın. Ben otorite değilim bu konuda kesin bir yorum yapamam.
Pardon da bozulsa bile yani anlıyorsanız bozulduğunu. Eşinize dersiniz menstrual cup kullandım diye. Sözünüze itibar etmeyecek mi ?
Yok ironi yaptım başka delik mi var gibisinden nasıl bozulma olmuyor diye aparatlılar var sonuçta ne kadar güvenli olabiliro zaman kızlık zarını mı idrar deliğinde sanıyorsunuz ?
Çünkü vajina içi hissiz. Ayrıca kanal hep düz duruyor. Yani oturunca kıvrılmıyor.Cup dendiginde profil resmimdeki huni gibi birşeyin nasıl orada rahatsız etmeden duracagi sorusu istemsizce dolanıyor slfjkdkf..lutfen aydinlatinn benii.
Kesinlikle daha sağlıklı. Ve doğayı kirletmemiş oluyoruz.Tampondansa cup daha mantıklı geldi trandyolda baktım yorumlarda herkes senin gibi memnun 2 3 dönemde alışılıyormuş hem daha sağlıklı görünüyor
Nereden alabilirim eczane dısında? Deneyeyim yakındır gelmekte olanKan içine doluyor. Huni gibi bişey içeri yerleşiyor dolunca çıkarıp yıkayıp geri takılıyor.
Yoo bir sorun yok zaten genel konuşuyoruz üstünüze alınmayın.:) Evet kullanması biraz zor alışmak gerekiyormuş. Bir de kanla temas edilecek mecbur bir miktar.sakin olun hanımlar ben kendim için değil konu sahibi için yazdım bekaret ile ilgili kısmı
Ben zaten evliyim ama kullanmaya cesaret edemiyorum