Tampon? 🙄

Ponciksi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
1.604
2.554
Kızlar merhabalar bugün bir sosyal medya sitesinde tamponun kızlık zarına zarar vermediği yazılmış ne kadarı doğru acaba merak ettim. (Kardeşim için soruyorum ben evliyim zaten.) Bunun haricinde kullananlar rahat mı acaba içinizde rahatsızlık veriyor mu denemek için hangisinden başlamalıyım yardımcı olur musunuz?

Kızlık zarıyla alakasını bilemiyorum diğer kısmına geçeyim sorunun.
Düzgün yerleştirirsen rahatsızlık vermez hatta hissetmezsin bile. Ped kullanımına kıyaslarsan inanılmaz rahat bir şey.
Bazen tamponum bittiğinde ped takıyorum o kadar zor ve rahatsız edici geliyor ki. O ıslaklık hissi, koku, tuvalete gittiğindeki keşmekeş. Tamponda ise ipi kenara alıyorsun oldu bitti.
Mini boylar var onları alıp deneyebilirsin.

Vermediğini duydum ama kendim kullanmadım. Bir de kızlık zarı çok da anlaşılmaz. İlişki sırasında zorlarsanız tahrişten dolayı kanama olabilir. Tam tersi rahat olursa esner hiç kanamayabilir. Kişinin lafına kalmış bir şey bakirelik.

Kızlık zarı dikimi gibi olaylarda da oraya kan pıhtısı koyuyorlar. Penis girince onu patlatıp kanatıyor. Kanayınca aa kızlık zarı kanadı diyorlar.

Tampon kullananlardan da bazen sızdırdığını duydum ama pede göre daha rahat diyorlar.

Kizlik zarina zarar verir diye dusunuyorum ama yine de emin degilim doktora sormak lazim.ben kullaniyorum cok rahat gercekten ozellikle yazin rahat ediyorum.ama bana bir sure sonra rahatsizlik hissi vermeye basliyor.fiziki bir aci agri soz konusu degil sadece huzursuz oluyorum neden bilmiyorum.gece yatarken asla kullanmam ped koyarim devamli.
ben rossmandan aliyorum hep pakette cok fazla var fiyati da uygun.

Mini boylar zarar vermez. Ama tamponu dikkatli kullanmak, sık değiştirmek gerekir. Ciddi yan etkileri olabiliyor. Üstelik çok fazla kimyasal içeriyor.

Sizin için de kardeşiniz için de menstural cup öneririm. Tamponla rahat eden cup’a aşık olur

Evt süresi 2-3 saat miydi? Çok az. Değiştirilmezse zehirlenmelere yol açıyor. Hatta kullananlar gece alarm kurup değiştiriyormuş. Menstrual cup 10-12 saat diye biliyorum.

Evet fazla kalınca zararı oluyormuş gece önermiyorlar

Vajinusmuslu gibiyim bende stres oluyorum nasıl yerleştireceğim diye tek korkum o

Kızlık zarı dedikleri şey perde gibi kapalı degil orada hali hazırda bir delik var. Zarar verecegini sanmıyorum

Gayet memnunum. Tedirgin olacak bişey değil.
Bu arada konudan sapmamak adına ben araştırdım kızlık zarını bozmaz diyorlar cup için bana saçma geldi çünkü takıp çıkarma videoları izlemiştim yani gerçek videolarda izledim mümkün değil bozmaması.
zaten takarken görüp korktum çok büyük sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…