Vermediğini duydum ama kendim kullanmadım. Bir de kızlık zarı çok da anlaşılmaz. İlişki sırasında zorlarsanız tahrişten dolayı kanama olabilir. Tam tersi rahat olursa esner hiç kanamayabilir. Kişinin lafına kalmış bir şey bakirelik.Kızlar merhabalar bugün bir sosyal medya sitesinde tamponun kızlık zarına zarar vermediği yazılmış ne kadarı doğru acaba merak ettim. (Kardeşim için soruyorum ben evliyim zaten.) Bunun haricinde kullananlar rahat mı acaba içinizde rahatsızlık veriyor mu denemek için hangisinden başlamalıyım yardımcı olur musunuz?
Evt süresi 2-3 saat miydi? Çok az. Değiştirilmezse zehirlenmelere yol açıyor. Hatta kullananlar gece alarm kurup değiştiriyormuş. Menstrual cup 10-12 saat diye biliyorum.Mini boylar zarar vermez. Ama tamponu dikkatli kullanmak, sık değiştirmek gerekir. Ciddi yan etkileri olabiliyor. Üstelik çok fazla kimyasal içeriyor.
Sizin için de kardeşiniz için de menstural cup öneririm. Tamponla rahat eden cup’a aşık olur
12 saatte bir çıkartıyorum ben.Evt süresi 2-3 saat miydi? Çok az. Değiştirilmezse zehirlenmelere yol açıyor. Hatta kullananlar gece alarm kurup değiştiriyormuş. Menstrual cup 10-12 saat diye biliyorum.
Yani banada saçma geldi mesane deliği ayrı yerden geliyor biliyorum ama böyle bir şeyi ilk defa duydumKızlık zarına tabi ki zarar verir.
Menstural cup mu kullanıyorsunuz?12 saatte bir çıkartıyorum ben.
Evet fazla kalınca zararı oluyormuş gece önermiyorlarKizlik zarina zarar verir diye dusunuyorum ama yine de emin degilim doktora sormak lazim.ben kullaniyorum cok rahat gercekten ozellikle yazin rahat ediyorum.ama bana bir sure sonra rahatsizlik hissi vermeye basliyor.fiziki bir aci agri soz konusu degil sadece huzursuz oluyorum neden bilmiyorum.gece yatarken asla kullanmam ped koyarim devamli.
ben rossmandan aliyorum hep pakette cok fazla var fiyati da uygun.
Vajinusmuslu gibiyim bende stres oluyorum nasıl yerleştireceğim diyeMini boylar zarar vermez. Ama tamponu dikkatli kullanmak, sık değiştirmek gerekir. Ciddi yan etkileri olabiliyor. Üstelik çok fazla kimyasal içeriyor.
Sizin için de kardeşiniz için de menstural cup öneririm. Tamponla rahat eden cup’a aşık olur
E tampon kullanıyormuşsunuz.Vajinusmuslu gibiyim bende stres oluyorum nasıl yerleştireceğim diyetek korkum o
EvetMenstural cup mu kullanıyorsunuz?
Beni tedirgin ediyor ya o :) memnun musunuz?
Gayet memnunum. Tedirgin olacak bişey değil.Beni tedirgin ediyor ya o :) memnun musunuz?
Yok canım kullanmadım hiç ondan sordum zaten soruyuE tampon kullanıyormuşsunuz.
Bu arada konudan sapmamak adına ben araştırdım kızlık zarını bozmaz diyorlar cup için bana saçma geldi çünkü takıp çıkarma videoları izlemiştim yani gerçek videolarda izledim mümkün değil bozmaması.Gayet memnunum. Tedirgin olacak bişey değil.