Tampon? 🙄

Siz bana yazdığınız mesajınızı atsanız belki faydalı olabilir .

Çünkü vajina içi hissiz. Ayrıca kanal hep düz duruyor. Yani oturunca kıvrılmıyor.
Tamamiyle iceride mi oluyor cup?
Tampondan memnundum ama cup kafama daha da yattı .Tlc de izlediğim bir programda tamponu iceride unutup uzerine ikinciyi takan bir kadin vardı. Enfeksiyon kaynagi cok gec tespit edilmis filan.

Cup dendiginde profil resmimdeki huni gibi birşeyin nasıl orada rahatsız etmeden duracagi sorusu istemsizce dolanıyor slfjkdkf..lutfen aydinlatinn benii.
Taktığın an farkına bile varmiyorsun ki, hissedebilecegin bir şey değil.
O içindeyken 12 saat rahatsin.
Tek kötü tarafı akintin azken ve haliyle kuruyken takmak çok zor. Şahsen ben öyle zamanlarda tercih etmiyorum. Ama özellikle ilk iki gün için inanılmaz güzel bir şey. Herkese tavsiye ederim

Tamamiyle iceride mi oluyor cup?
Tampondan memnundum ama cup kafama daha da yattı .Tlc de izlediğim bir programda tamponu iceride unutup uzerine ikinciyi takan bir kadin vardı. Enfeksiyon kaynagi cok gec tespit edilmis filan.
evet. Altyazısı var.Burdan bakabilirsiniz.

Tampon dediğim gibi 2-3 saatte bir değiştirilmesi gerekiyor. Daha fazla kalırsa sizi zehirler.

amma uğraştım ya sanırsınız cup üreticisiyim. Hırs yaptım kusura bakmayın

Bu arada tamponun süresine 4-6 saat demişler .Yanlış olmasın düzeltiyim.
Hahahahahahaah ya slfjkdfkkfkfg
Tamponu ben gece takıyorum sabah cıkarıyorum.
Simdi ögrendim zehirleme kısmını birşey olabilir artik güvenligim yok
Videoyu izledim de cıkarma kısmı tedirgin etti
Tamponu da ilk taktigimda arkadasim cekmisti ipinden kajfkdjfjf
İlklerde biraz endişeli tipim ama cupu sevdim alacagim :))

evet. Altyazısı var.Burdan bakabilirsiniz.

Tampon dediğim gibi 2-3 saatte bir değiştirilmesi gerekiyor. Daha fazla kalırsa sizi zehirler.
Teşekkürler yaa sorularıma cevap olmuş. Ben de merak ettiklerimi yazıyordum tam kullanan arkadaşlara.
Pek benlik değilmiş çıkardıgım gibi kusarım kesin ben kanı görünce

Tampon hiç ilişki yaşamamışlar için uygun değil yani bakireler için rahatlık bakımından da kötü bence ama rahat olan da vardır belki

Arkadaşın cup u çekmeye cesaret edebilir mi

Kızlık zarına zarar vermiyor muymuş o da?

Direk al dene benim gibi araştırmaya kalkma cesaret edemezsin sonra
Bu takılıyken sex yapıldığını falan öğrenme hiç
Nasıl yani cup içerdeyken seks mi yapılıyormuş? Ben de bakmıştım bir ara, doğaya zarar vermek istemem ama hiç benlik bir şey değil

Doktora giderim ancakk..
O da pandemi sartlarinda sıkıntı.
Netten baktim da organicup markasinin a ve b kupları varmıs secim nasil olacak ki acaba yenGEnC
Bunu bu KKda ikinci duyuşum. Böyle bir sebepten doktora giden olmuş mudur acaba???
Çıkartma konusunda zorluk yasanabilir,ben de akşam taktigim cupu sabah cikaramamistim. Çünkü uyudugun için o biraz yukarıya çıkmış olabilirmis. Bu nedenle biraz yürüyüs yapmak, hoplamak zıplamak falan iyi gelirmiş.
Eğer çıkartamazsan sakinleşip biraz ikin, yine çıkmazsa dolaş dur... Birkaç saat sonra tekrar lavaboya git,tekrar ikin, dokunabilecegin bir yere gelmesini sagla, pozisyon değiştir (mesela takarken comelmek - çıkartırken ayakta durmak benim için daha kolay) , yine mi çıkmadı? Panik yapma, biraz daha dolaş, et, sonra tekrar dene.
Yani o cup elbette ki çıkacak,öyle ya da böyle
Bu düşünce beni rahatlatmıştı ,inşallah sizi de rahatlatır:)
Cup meselesine gelince , a b ve mini olarak 3 cup var.
Mini zaten genç kızlar için
A beden vajinal doğum yapmamış kadınlar için
B beden vajinal doğum yapmış kadınlar için .
Bedenine uyan bir tanesini al, tavsiye ederim ben.
Hatta iki alana bir hediye kampanyası oluyor onun. Bir arkadaşını kafala,beraber alin. Daha ucuz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…