- 11 Aralık 2018
- 39.652
- 245.699
İnternet üzerinden satın aldım ben.Nereden alabilirim eczane dısında? Deneyeyim yakındır gelmekte olan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnternet üzerinden satın aldım ben.Nereden alabilirim eczane dısında? Deneyeyim yakındır gelmekte olan
Siz bana yazdığınız mesajınızı atsanız belki faydalı olabilir .Ben de menstrual kap övmeye geldim:)
Zamanında Afrika'ya, regl dönemi eğitim haklarına engel olmasın diye genç kizlara gönderilirdi. Yani buradan anladığım genç kizlarin da kullanabileceği yönünde.
Ama 'kizlik zari' tanımını kullanıyorsa belli ki bu konuya önem veriyordur. O yüzden bence takıntı yapabilir,hiç kullanmasa daha iyi.
Ben daha ergenliğimin baharındayken de onemseyip dert etmezdim kızlık zarını, otuz yaşındayım,hala umrumda olmayan bir şey. Benim gibiyse tabii ki kullanabilir. Ama önem veriyorsa, beklesin ilişkiye griene kadar
Tamamiyle iceride mi oluyor cup?Çünkü vajina içi hissiz. Ayrıca kanal hep düz duruyor. Yani oturunca kıvrılmıyor.
Taktığın an farkına bile varmiyorsun ki, hissedebilecegin bir şey değil.Cup dendiginde profil resmimdeki huni gibi birşeyin nasıl orada rahatsız etmeden duracagi sorusu istemsizce dolanıyor slfjkdkf..lutfen aydinlatinn benii.
evet. Altyazısı var.Burdan bakabilirsiniz.Tamamiyle iceride mi oluyor cup?
Tampondan memnundum ama cup kafama daha da yattı .Tlc de izlediğim bir programda tamponu iceride unutup uzerine ikinciyi takan bir kadin vardı. Enfeksiyon kaynagi cok gec tespit edilmis filan.
Benim izlediğim yerde kızın arkadan bakınca ucundaki tutamacı bile dışarda kalmıştı. Nasıl oturup kalkacak bu demiştimTamamiyle iceride mi oluyor cup?
ucunu kesiyorsunuz kendi vajinanızın uzunluğuna göre.Benim izlediğim yerde kızın arkadan bakınca ucundaki tutamacı bile dışarda kalmıştı. Nasıl oturup kalkacak bu demiştim
Hahahahahahaah ya slfjkdfkkfkfgamma uğraştım ya sanırsınız cup üreticisiyim. Hırs yaptım kusura bakmayın
Bu arada tamponun süresine 4-6 saat demişler .Yanlış olmasın düzeltiyim.
evet. Altyazısı var.Burdan bakabilirsiniz.
Tampon dediğim gibi 2-3 saatte bir değiştirilmesi gerekiyor. Daha fazla kalırsa sizi zehirler.
Tovbe ya alfkdkfkfBenim izlediğim yerde kızın arkadan bakınca ucundaki tutamacı bile dışarda kalmıştı. Nasıl oturup kalkacak bu demiştim
Tampon hiç ilişki yaşamamışlar için uygun değil yani bakireler için rahatlık bakımından da kötü bence ama rahat olan da vardır belkiKızlar merhabalar bugün bir sosyal medya sitesinde tamponun kızlık zarına zarar vermediği yazılmış ne kadarı doğru acaba merak ettim. (Kardeşim için soruyorum ben evliyim zaten.) Bunun haricinde kullananlar rahat mı acaba içinizde rahatsızlık veriyor mu denemek için hangisinden başlamalıyım yardımcı olur musunuz?
Arkadaşın cup u çekmeye cesaret edebilir miHahahahahahaah ya slfjkdfkkfkfg
Tamponu ben gece takıyorum sabah cıkarıyorum.
Simdi ögrendim zehirleme kısmını birşey olabilir artik güvenligim yok
Videoyu izledim de cıkarma kısmı tedirgin etti
Tamponu da ilk taktigimda arkadasim cekmisti ipinden kajfkdjfjf
İlklerde biraz endişeli tipim ama cupu sevdim alacagim :))
Kızlık zarına zarar vermiyor muymuş o da?Mini boylar zarar vermez. Ama tamponu dikkatli kullanmak, sık değiştirmek gerekir. Ciddi yan etkileri olabiliyor. Üstelik çok fazla kimyasal içeriyor.
Sizin için de kardeşiniz için de menstural cup öneririm. Tamponla rahat eden cup’a aşık olur
Doktora giderim ancakk..Arkadaşın cup u çekmeye cesaret edebilir mi
Direk al dene benim gibi araştırmaya kalkma cesaret edemezsin sonraTovbe ya alfkdkfkf
Deneyeyim hele analizleri bende
Nasıl yani cup içerdeyken seks mi yapılıyormuş? Ben de bakmıştım bir ara, doğaya zarar vermek istemem ama hiç benlik bir şey değilDirek al dene benim gibi araştırmaya kalkma cesaret edemezsin sonra
Bu takılıyken sex yapıldığını falan öğrenme hiç
25 yas üzeriysen yada doğum yaptıysan b kullanmak gerekiyomuşDoktora giderim ancakk..
O da pandemi sartlarinda sıkıntı.
Netten baktim da organicup markasinin a ve b kupları varmıs secim nasil olacak ki acaba yenGEnC
Bir kaysa kan gövdeyi götürecekDirek al dene benim gibi araştırmaya kalkma cesaret edemezsin sonra
Bu takılıyken sex yapıldığını falan öğrenme hiç
Bunu bu KKda ikinci duyuşum. Böyle bir sebepten doktora giden olmuş mudur acaba???Doktora giderim ancakk..
O da pandemi sartlarinda sıkıntı.
Netten baktim da organicup markasinin a ve b kupları varmıs secim nasil olacak ki acaba yenGEnC