• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamda yarım saat önce aldatıldığımı öğrendim. Dağıldım.

maalesef doğru eğer turkiyede uyuşturucu ile uğraşıyorsanız tanıdığınız mercilerin başında kanun adamları geliyor rüşvet için herşeyi yapabilcek durumdalar
normalde gaylar askere alınmaz fakat ankaraya kadar şikayet etmeme rağmen olay örtbas edildi.skerdeyken boşanmadım gerekcesi vardı askerim mağdurum ayağına gidiyordu biraz daha delil toplamaya ihtiyacım vardı.hatta geliri belli olmayan para akışınıda tespit ettim.
çocuk kısmına gelince allah ında bir bildiği vardır diye düşünüyorum.
hiç birimiz cocuk kısmını tahmin etmiyorduk 30 mayıs ta falcıma gittim :) bebek görünüyor dedi güldüm imkansız dedim 20 gün sonra hamile olduğumu öğrendim :)

neden hala evli kaldığıma gelince ben uyuşturucu üzerinde durmuştum kimsem yoktu bana da bişi yapma niyetinde olabilirlermi diye düşündük falcı m biraz daha sabret cok şey öğreniceksin demişti cok şeyde öğrendim :)

aids testi yaptırdınız mı kendinize ? Allah korusun size ve bebeğinize geçebilecek bir hastalık eğer onda d varsa veya taşıyıcysa hepatit b hepatit c vs. bu testleri yaptırdınız mı ? adamın kimlerle düşüp kalktığı belli değil biseksüel ayrıca

gay kocayı bilemem de.....konu sahibinin hikayesinin garipsenecek bir durumu yok....ha belki de fake dir bizi aptal yerine koyuyordur hiçbirine şaşırmam......
tepkiler bağırma çağırma şeklinde olmuyor......bende bir şok hali mevcut olmuştu....kesinlikle kabullenememe durumu yani........aylarca ona bana söylediklerinin ne demek olduğunu sordum ve bence çok büyük bir travmaydı....allahtan çoluk çocuğa karışmamışız.....benim annem babam sıkıntılı insanlar
ben şunu farkettim...erkekler bu konuda bazen ölümcül bir pişkinliğe sahip oluyorlar....hani hapse girmeyeceğimi bilsem onu öldürürdüm kendimden korktum anlayacağınız.......peşimden koşan beni evliliğe ikna eden adam beni kendine layık görmüyormuş meğer.......kaldı ki hiçbir zaman çirkin olduğumu düşünmedim ama 20 li yaşlardaki ruslar yanında benim güzelliğimin esamesi okunmuyormuş....ama gerçekçi olmak lazımmış herkes karısını aldatıyormuş....saçmalamamalıymışım...hali vakti yerindeymiş.....onların hiç selülitleri yokmuş...dümdüzlermiş...
ha ben ne yaptım ....yanında sadece bir kez ağladım.......ama o yokken olur olmadık yerlerde defalarca sinir krizleri geçirdim....bir süre hiçbirşey yokmuş gibi aynı evi paylaştım ....para biriktirdim .......sınavdan sonra ailemden tek bir kuruş almadan kendi düzenimi kuracağım........kendi aileme bile tahammülüm yok
babam bundan birkaç sene önce sevgilisini eve getirmedi ama kardeşlerimide alıp sevgilisini yazlığa götürmüş.....biz ailece şok:53::53::53::53::53::53::53:
babama da tahammülüm yok....belkide normal olan onlardır ....anormal olan benimdir kimbilir

maalesef doğru eğer turkiyede uyuşturucu ile uğraşıyorsanız tanıdığınız mercilerin başında kanun adamları geliyor rüşvet için herşeyi yapabilcek durumdalar
normalde gaylar askere alınmaz fakat ankaraya kadar şikayet etmeme rağmen olay örtbas edildi.skerdeyken boşanmadım gerekcesi vardı askerim mağdurum ayağına gidiyordu biraz daha delil toplamaya ihtiyacım vardı.hatta geliri belli olmayan para akışınıda tespit ettim.
çocuk kısmına gelince allah ında bir bildiği vardır diye düşünüyorum.
hiç birimiz cocuk kısmını tahmin etmiyorduk 30 mayıs ta falcıma gittim :) bebek görünüyor dedi güldüm imkansız dedim 20 gün sonra hamile olduğumu öğrendim :)

neden hala evli kaldığıma gelince ben uyuşturucu üzerinde durmuştum kimsem yoktu bana da bişi yapma niyetinde olabilirlermi diye düşündük falcı m biraz daha sabret cok şey öğreniceksin demişti cok şeyde öğrendim :)

Arkadasim basina gelenler komikmis gibi anlatiyorsun, bu normal degil.

Bence sen birak burada basina gelenleri anlatmayi, sakin sakin biraz dinlen eger durumun musaitse bir psikiyatra git ve bebegin ve kendi gelecegin hakinda dusun.

askerlik boyunca madde bağımlılığını ve eşcinselliğini gizlemek için, sarışın yeşil gözlü güzel bir byanım kim şüphelenebilir ki kocamın topitop oluşundan :)

askerdeki izinlerini sürekli adet dönemime denk getirip yatmıyordu benle hasta olduğum için buda onun işine geliyormuş geç fark ettim
yada annesine haber verip kavga etmemizi sağlayıp yatmamıza engel oluyordu
istanbulda eşcinsel polis bir sevgilisi olduğunu öğrendim
normal erkek göstermek için anası kızlarla resimlerini cekip faceye koydu aldattı gibi görünsün diye
ogün cok komikti resimleri gördüm eşimi aradım askerdeydi ;
vayy resim koymuşunuz boşanayım diye ama ben boşanmıyorum devam dedim :) baktılar onu da yemedim kaldırdılar resimleri
eşim yüzde trilyon kısır :P ankara beytepe asker hastanesinde bu anasının torpili ile bi işlem yapıldı ona hala kıl dönmesinden 9 şişe serum yedim diye sayıklayıp duruyor.spermıogram testi istiyodum testen geçebilsinler diye böyle bişi yaptılar karım beni kısırlıkla itham ediyor diye benden boşanma sebebi yaratıcaktı test i yaptıramadan ben hamile kaldım :)
o gün annesinin yüzünü görmek isterdim oğlum asla cocuk yapamaz diye net konuşmuştu
15 aylık askerlik dönemi için secilmiş bir piyondum ama kendi oyunlarının tuzaklarına düştüler herşey ellerine yüzlerine bulaştı :)

ya bana sanki siz bazı konularda yanılıyormuşsunuz gibi geldi bunlar ana-oğul uyuşturucu işini yapan bir çete gibi bişey anladığım kadarıyla hukuku kanunu en iyi böyleleri bilir. bunlar o resimlerle sizin taminat davası açmayacağınızdan emin olamazlar herhalde böyle bişeyi yapmaları için kafayı yemiş olmaları lazım facebooka başka kızlarla fotoğraflarını yükleyerek. ya da bu uyuşturucudan o kadar kazanıyolar ki size verecekleri tazminat onlara koymayacaktı. ki bu imkansız çok parası olan daha cimridir kimseye kuruş koklatmazlar

gay kocayı bilemem de.....konu sahibinin hikayesinin garipsenecek bir durumu yok....ha belki de fake dir bizi aptal yerine koyuyordur hiçbirine şaşırmam......
tepkiler bağırma çağırma şeklinde olmuyor......bende bir şok hali mevcut olmuştu....kesinlikle kabullenememe durumu yani........aylarca ona bana söylediklerinin ne demek olduğunu sordum ve bence çok büyük bir travmaydı....allahtan çoluk çocuğa karışmamışız.....benim annem babam sıkıntılı insanlar
ben şunu farkettim...erkekler bu konuda bazen ölümcül bir pişkinliğe sahip oluyorlar....hani hapse girmeyeceğimi bilsem onu öldürürdüm kendimden korktum anlayacağınız.......peşimden koşan beni evliliğe ikna eden adam beni kendine layık görmüyormuş meğer.......kaldı ki hiçbir zaman çirkin olduğumu düşünmedim ama 20 li yaşlardaki ruslar yanında benim güzelliğimin esamesi okunmuyormuş....ama gerçekçi olmak lazımmış herkes karısını aldatıyormuş....saçmalamamalıymışım...hali vakti yerindeymiş.....onların hiç selülitleri yokmuş...dümdüzlermiş...
ha ben ne yaptım ....yanında sadece bir kez ağladım.......ama o yokken olur olmadık yerlerde defalarca sinir krizleri geçirdim....bir süre hiçbirşey yokmuş gibi aynı evi paylaştım ....para biriktirdim .......sınavdan sonra ailemden tek bir kuruş almadan kendi düzenimi kuracağım........kendi aileme bile tahammülüm yok
babam bundan birkaç sene önce sevgilisini eve getirmedi ama kardeşlerimide alıp sevgilisini yazlığa götürmüş.....biz ailece şok:53::53::53::53::53::53::53:
babama da tahammülüm yok....belkide normal olan onlardır ....anormal olan benimdir kimbilir

Pepe posta kutun dolu, sana bir mesaj atacaktim.

Arkadasim basina gelenler komikmis gibi anlatiyorsun, bu normal degil.

Bence sen birak burada basina gelenleri anlatmayi, sakin sakin biraz dinlen eger durumun musaitse bir psikiyatra git ve bebegin ve kendi gelecegin hakinda dusun.
aynen sonuna kadar katılıyorum size..

insanlar ne kötü özellikle de erkekler :50:

allahım sıze sabır versın yaa bun ne boyleeee ufffffffff

bu konunun içine gay koca ve uyuşturucu satıcısı annesıde girince iyice ibretlik olmuş yaşadığım hayata şükretmeye başladım inanılmaz bu yaşananalr

konu içinde konu okudumm....allahım herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın..

:53::53::53::53::53::53::53:
ayyy Yarabbim neler var yaaa, çoooook ama çoook üzüldüm durumuna canım. Allah o adamı bildiği gibi yapsın.
canını nasıl yaktıysa daha beter yansın kül olsun.
sinirlerim bozuldu yaa okuduklarımdan mı bilmiyorum ama kötü oldum, ruhum daraldı... :14::14:

Pepe normal olan sensin , biziz ve bizim gibi düşünüp yaşayanlar..

Bu arada biri özet geçerse çok sevinirim, şöyle bir bakayım dedim çıkamadım işin içinden.

:53::53::53::53::53::53::53:
ayyy Yarabbim neler var yaaa, çoooook ama çoook üzüldüm durumuna canım. Allah o adamı bildiği gibi yapsın.
canını nasıl yaktıysa daha beter yansın kül olsun.
sinirlerim bozuldu yaa okuduklarımdan mı bilmiyorum ama kötü oldum, ruhum daraldı... :14::14:

Bosanma da olum de her sey insan icin onemli olan sakinligi muhafaza edebilmek, en kotu anda bile Allaha siginmak, cabalamaya devam etmek

Y3SH1LL sizin adetiniz kaç gün sürüyorki asker iznini adet zamanlarınıza denk getriyor çok enteresan.bu kadar gün hesabı yapan birinden sizi çocuğu nasıl yaptınız ben anlamadım.

allahımmmm.....ne bu okuduklarım...inanamıyorum....aldatılma ayrı bi acı, ama şu gay koca iğrenççç yaaa...

bütün yaşama sevincim gitti yaaa bu nedir allahım......

Pepe normal olan sensin , biziz ve bizim gibi düşünüp yaşayanlar..

Bu arada biri özet geçerse çok sevinirim, şöyle bir bakayım dedim çıkamadım işin içinden.

anladığım kadarıyla anlatayım;

konu içinde iki konu oluştu

masumum nickli arkadaşın kocası onu büyük ihtimalle eltisinin kızıyla aldatıyor zaten eskiden bununla ilgili bir konusu varmış. ve eve aldattığı kadını getireceğini söylemiş..arkadaş da olay çıkarınca öyle demek istemedim gibi şeyler saçmalamış..dün geceden beri masumum dan haber yok..

yeşhill isimli arkadaşın eşi ise yeşili bir tabur askrle aldatmış,adam eşcinselmiş..asla çocuğu olmaz denilmiş ama arkadaş şu anda hamile.ona iyi bir ders verdim diyor.

:53::53:

anladığım kadarıyla anlatayım;

konu içinde iki konu oluştu

masumum nickli arkadaşın kocası onu büyük ihtimalle eltisinin kızıyla aldatıyor zaten eskiden bununla ilgili bir konusu varmış. ve eve aldattığı kadını getireceğini söylemiş..arkadaş da olay çıkarınca öyle demek istemedim gibi şeyler saçmalamış..dün geceden beri masumum dan haber yok..

yeşhill isimli arkadaşın eşi ise yeşili bir tabur askrle aldatmış,adam eşcinselmiş..asla çocuğu olmaz denilmiş ama arkadaş şu anda hamile.ona iyi bir ders verdim diyor.

:53::53:

hamile kalarak ders mi veriliyormus :53::53::53::53::53:

Allahım ne günler göreceğiz daha kim bilir. :44:

naptı acaba masumum:26:

gece kaç kere uyandım okuduklarımdan sonra rahatça uyuyamadım öff

Back
X