maalesef doğru eğer turkiyede uyuşturucu ile uğraşıyorsanız tanıdığınız mercilerin başında kanun adamları geliyor rüşvet için herşeyi yapabilcek durumdalar
normalde gaylar askere alınmaz fakat ankaraya kadar şikayet etmeme rağmen olay örtbas edildi.skerdeyken boşanmadım gerekcesi vardı askerim mağdurum ayağına gidiyordu biraz daha delil toplamaya ihtiyacım vardı.hatta geliri belli olmayan para akışınıda tespit ettim.
çocuk kısmına gelince allah ında bir bildiği vardır diye düşünüyorum.
hiç birimiz cocuk kısmını tahmin etmiyorduk 30 mayıs ta falcıma gittim :) bebek görünüyor dedi güldüm imkansız dedim 20 gün sonra hamile olduğumu öğrendim :)
neden hala evli kaldığıma gelince ben uyuşturucu üzerinde durmuştum kimsem yoktu bana da bişi yapma niyetinde olabilirlermi diye düşündük falcı m biraz daha sabret cok şey öğreniceksin demişti cok şeyde öğrendim :)
aids testi yaptırdınız mı kendinize ? Allah korusun size ve bebeğinize geçebilecek bir hastalık eğer onda d varsa veya taşıyıcysa hepatit b hepatit c vs. bu testleri yaptırdınız mı ? adamın kimlerle düşüp kalktığı belli değil biseksüel ayrıca