Tamda yarım saat önce aldatıldığımı öğrendim. Dağıldım.

Ben adamı evde tutmuyorum ki o çocuklarla vedalaştığında da, eşyalrını toplarkende hiç birşey söylemedim. Sonra yanıma geldi, mutlumusun, gidiyorum, üç günlük şey için yaptığını beğendin mi dedi, bende ben bir şey yapmadım, yapan sensin nereye gidersen git dedim, daha bir sürü şey söyledim ama o gitmekten vazgeçti. Benim şu an gidecek bir tek yerim olsa dakika durmam ama hiç akrabamın olmadığı sadece 3 yıldır oturduğum bir şeihrdeyım.

3 günlük şey için demiş ya inanamıyorum :47::47:

bunun hesabını nasıl verecek ahirette bilmiyorum ben Allah ıslah etsin:19:

neyse kızlar ben yatıyorum yoksa olecem uykusuzkluktan kardesım esıne kendını acız hıssettırme anlasın karara varın ,allah yardımcın olsun ve cumleten hayırlı huzurlu geceler optum hepınızı:54::54:

anlıyorum canım bunları cocouklarına aksettımre yarın hallet o adamı ısını , nasıl 3 gunluk mu ya sende omurluk kalacak o yara ama

Bende ona aynısı söyledim. Sevgili eşim 5 vakit namazını kılan, güya Allahtan çok korkan biri ama o 3 günlük için bu döktüğüm gözyaşlarımın, çektiğim acıların hesabını fazlasıyla verecek, bu bende kapanmayacak, ama onda da o vicdan azabı hiç kapanmasın.

anlıyorum canım bunları cocouklarına aksettımre yarın hallet o adamı ısını , nasıl 3 gunluk mu ya sende omurluk kalacak o yara ama

Olay zaten çocuklara yansımış.. Manyak adam gitmiş birde vedalaşmış.. 11 yaşındalarsa birşeylerin farkına varmışlardır.. En azından huzursuzluğu hissetmişlerdir..

Son düzenleme:
arkadaşım madem bu kadar sakinliğini koruyabildin sitem etsekte aslında en doğrusu bu sanırım. şimdi git uyu sabah dinç sağlam bi kafayla uyan ve o adama haddini bildir.aileni ara yada ailesini ara ne bileyim ama bişey yap.yaptığı yanına kar kalmasın.yaptığı yetmiyomuş gibi söylediği sözlerle iyice ezmiş seni.küçümsemiş.burdan bize konuşmak kolay eminim zordur göründüğünden zordur Allah kimseye yaşatmasın.ama kendi hakkını geçtim çocuklarının hakkı için ezdirme kendini.

herkese iyi geceler

Hiiç şaşırmıyorum artık , eminim demiştir dinen günahı yok diye .
Nasıl da işlerine gelen kısmı çekip çıkarıp kendi çıkarlarına göre kullanmayı biliyorlar .

Son düzenleme:
yanlış yönlendirmeyeyim ama bildiğim kadarıyla hukuksal bi işlem gerekiyo.savcılıktan gsm şirketlerinden istek gidiyo ve o şekilde çıkıyo die biliyorum

avea da müşteri temsilciliği yapmış birisi olarak yardımcı olmak istedim.

Hat eşinizin üzeerine ise ve siz sadece eşinizin hangi numaraya sms attığını ve de hangi numaraları aradığını görmek için eşiniz olmadan pek birşey yapamazsınız çünkü hat sahibinin müşteri hizmetlerini arayarak çağrı detaylarını talep etmesi gerekiyor ve bunun için de adına kayıtlı hattan arayıp kişisel güvenlik testinden de geçmesi gerekiyor..
Ona gelen aramaların veya smslerin nerden geldiğini hiçbir operatör kişiye gönderemez. Sadece mahkeme kararıyla gelen smslerin ve çağrıların kimden olduğu öğrenilebilir.

Olay zaten çocuklara yansımış.. Manyak adam gitmiş birde vedalaşmış.. 11 yaşındalarsa birşeylerin farkına varmışlardır.. En azından huzursuzluğu hissetmişlerdir..

Tabii çocuklar huzursuzluğu farkettiler, zaten kızım ben balkonda ağlarken geldi, ben kızımı sakinleştirmeye çalıştım. Kızımda kekemelik vardı, bu yıl uzun bir tedavi süreci geçirdi ve azalmıştı o yüzden gelmiş birde beni tehdit ediyor, çocuklara bu durumu aksettirirsen seni gebertirim diyor.

Tabii çocuklar huzursuzluğu farkettiler, zaten kızım ben balkonda ağlarken geldi, ben kızımı sakinleştirmeye çalıştım. Kızımda kekemelik vardı, bu yıl uzun bir tedavi süreci geçirdi ve azalmıştı o yüzden gelmiş birde beni tehdit ediyor, çocuklara bu durumu aksettirirsen seni gebertirim diyor.

yuh yani.......

Son düzenleme:
Aman arkadaşım sakın evi terketme o defolsun gitsin , sen sakın düzenini bozma.

Burada bu saatte bana yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ediyorum, en iyisi gidip biraz kafamı dinlemek, beni sakin bulan arkadaşlarada inanın hiç kırılmadım, kızmadım, çünkü biliyorumki bunun acısı bende sonradan çıkacak. Ben güçlü olmalıyım. Çocuklarım için çünkü onların bana ihtiyacı var.

Arkadaşım ne çok isterdim senin bizi kandırmış olmanı.. Canın sıkıldı diye uydurmuş olmanı.. Allah yardımcın olsun ama lütfen bu sakinliğini kır biraz öfkeyi da yaşamayı öğrenmelisin kendine zarar ediyorsun. Çok zor ama gidip karanlık bir odada uyumasan bile dinlenmeye çalış.. Belli ki yarın rövanşı var bu meselenin.. Karşısında hakkını daha da önemlisi evlatlarının hakkını savunman için kendinde olmalısın.

Eminim bu iş şerefs.z kocanın eline yüzüne bulaşacak.. Ama seni geçtim hadi de evlatlarının yüzüne nasıl bakacak?? :50:

ay ne insanlar var ya..bunu yapan insansa biz neyiz..yavruların için güçlü ol, Allah sana sabır ve kuvvet versin..

başlıktaki konular ne böyle yahu :S

bi tarafta kardeşinin üvey kızıyla karısını aldatan bi adam, diğer tarafta annesi lezbiyen kendisi hem gay hem kısırken eşini hamile bırakan bir adam !

Tövbeler tövbesi :52::52::52: ağzım beş karış açık kaldı ziraaaa.

Ben esinin saka yaptigini dusunuyorum veya nabiz yoklamis. Yoksa durduk yerde birinin seni aldattim ama bosanmak da istemiyorum, kabullen bunu deme ihtimali dusuk

arkadaşlar buradan çıktıktan sonra üst kata çıktım eşim evde yoktu, sonra geldi, çocuklarla vedalaştı,eşyalarını toplamaya başladı, yanına gittim ne yapıyorsun dedim, sen git dedin bende gidiyorum,istenmediğim yerde durmam dedi, sonra ben biraz konuştum. bana dediki, ben onunla yaşıycam, ister boşan ne yaparsan,yap dedi.ben birşeyler söyledim, sonra tamam ona da gitmiyorum,vazgeçtim, olanları unutalım dedi, şu an tam olarak anlatamıyorum.

tamam cehennemin dibine kadar yolu var kimle yaşıyorsa yaşasın.. senin hayatında biri olsaydı seni istermiydi acaba (neyse ağzımı bozacam) ben olsam senin yerinde Allah yarattı demem onu elini yüzünü karıştırırdım gücüm yettiğince. bırak olayı unutma unutturmada gitsin kendi pisliğinde boğulsun.

Ben esinin saka yaptigini dusunuyorum veya nabiz yoklamis. Yoksa durduk yerde birinin seni aldattim ama bosanmak da istemiyorum, kabullen bunu deme ihtimali dusuk

arkadaşım ne biçim şaka bu benim eşim bana böyle şaka yapmaya cesaret edemez. takacağımı ve ona hayatı zindan edeceğimi bilir.

arkadaşım ne biçim şaka bu benim eşim bana böyle şaka yapmaya cesaret edemez. takacağımı ve ona hayatı zindan edeceğimi bilir.

Eltimin kizina kocam fistik diyor gibi bir konusu var konu sahibinin. Adamin biraz dengesiz oldugu fikrinden yola cikiyorum.

Bende ona aynısı söyledim. Sevgili eşim 5 vakit namazını kılan, güya Allahtan çok korkan biri ama o 3 günlük için bu döktüğüm gözyaşlarımın, çektiğim acıların hesabını fazlasıyla verecek, bu bende kapanmayacak, ama onda da o vicdan azabı hiç kapanmasın.

sözde değil özünde olsun canım. Allah sorar elbet hesabını. ben adliyede çalışıyorum ifade alıyoruz bazen karısını aldatan koca. kocasını aldatan kadın gelipte ifade verirken savcı beye diyorumki savcım üstüne atlayıp didik didik yolmamak için kendimi zor tutuyorum oda aman dur lilyum birde sana dosya açmayalım diyor. Aldatmaya asla tahammülüm yok.

Eltimin kizina kocam fistik diyor gibi bir konusu var konu sahibinin. Adamin biraz dengesiz oldugu fikrinden yola cikiyorum.

ya konu sahibi eşine karşı çok sessiz kalmış yada adamın sapkınlıkları var kafayı bozmuş tedavi olması gerek. Allah ıslah etsin böyle insanları

Son düzenleme:
Back
X