Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimin telefon detaylarını nasıl öğrenebilirim, bir fikri olan var mı.
canım ne olursa olsun esı ıcerde uykudayken bır kadının bunları haketmeyerek cevapsız sorular ıcersınde kafayı yemesıne gonlum razı degıl ,cocoukları oldugunu soyluyor haklıda onların yanında bagırıp cagırması dogru degıl ama hala bu adamı evde nasıl tutuyor onu anlamıs degılımHer insanın karakteri farklı ama, öyle büyük bir olay karşısında naaparım bilemem gerçi ama, bende sinirlendiğim bir durum olduğunda çoğu zaman ilk anda vermem gereken tepkiyi veremem donar kalırım.Konu sahibi de öyle bence.
konu sahibi sakin biriymis bence patlamayi sonradan yapcak gibi geliyor :26:
ama ben olsam adam elimde cokdan kalmisdi![]()
esın vodafonluysa dokumanlarını gorebılıyosun netten ama onun telıne sıfre gelıyo o gelen sıfreyle vodafonun ana sayfasına gırerek kendı profılını acıyosun yptıgın gorusmeler cıkıyo mesajlarda dahıl ama cebe mesaj gelıyo alabılırmısın bıılmemEşimin telefon detaylarını nasıl öğrenebilirim, bir fikri olan var mı.
konu sahibi sakin biriymis bence patlamayi sonradan yapcak gibi geliyor :26:
ama ben olsam adam elimde cokdan kalmisdi![]()
adam diyeceğini demiş, şimdi de tepesinde pireler uçuşuyor. ..
ben olsam şimdiye savaşıyor olurdum![]()
elimde kalmasını çok isterdim. Normalde hiç sakin değilim ama benim 2 katım olan adama gücüm yetmiyor ne yazık ki. Bu olayı öğrendiğimde elimde çay vardı, o an onun yüzüne fırlatmamak için kendimi zor tuttum. Ben şu an sadece Allahım aklımı koru diyorum. Benim ne yaşadığımı Rabbim biliyor ben buradan ne kadar anlatabilirim ki, hem bu sitede daha öncede aldatılıp çok sakin olan insanlar vardı.Ama ben kimseyi sakin olmak suçlamadım.
aynennnnnn bu nedir ya dudaklarım uçuklayacak...ben bu gece ölürüm
![]()
elimde kalmasını çok isterdim. Normalde hiç sakin değilim ama benim 2 katım olan adama gücüm yetmiyor ne yazık ki. Bu olayı öğrendiğimde elimde çay vardı, o an onun yüzüne fırlatmamak için kendimi zor tuttum. Ben şu an sadece Allahım aklımı koru diyorum. Benim ne yaşadığımı Rabbim biliyor ben buradan ne kadar anlatabilirim ki, hem bu sitede daha öncede aldatılıp çok sakin olan insanlar vardı.Ama ben kimseyi sakin olmak suçlamadım.
canım ne olursa olsun esı ıcerde uykudayken bır kadının bunları haketmeyerek cevapsız sorular ıcersınde kafayı yemesıne gonlum razı degıl ,cocoukları oldugunu soyluyor haklıda onların yanında bagırıp cagırması dogru degıl ama hala bu adamı evde nasıl tutuyor onu anlamıs degılım
Ben adamı evde tutmuyorum ki o çocuklarla vedalaştığında da, eşyalrını toplarkende hiç birşey söylemedim. Sonra yanıma geldi, mutlumusun, gidiyorum, üç günlük şey için yaptığını beğendin mi dedi, bende ben bir şey yapmadım, yapan sensin nereye gidersen git dedim, daha bir sürü şey söyledim ama o gitmekten vazgeçti. Benim şu an gidecek bir tek yerim olsa dakika durmam ama hiç akrabamın olmadığı sadece 3 yıldır oturduğum bir şeihrdeyım.
anlıyorum canım bunları cocouklarına aksettımre yarın hallet o adamı ısını , nasıl 3 gunluk mu ya sende omurluk kalacak o yara amaBen adamı evde tutmuyorum ki o çocuklarla vedalaştığında da, eşyalrını toplarkende hiç birşey söylemedim. Sonra yanıma geldi, mutlumusun, gidiyorum, üç günlük şey için yaptığını beğendin mi dedi, bende ben bir şey yapmadım, yapan sensin nereye gidersen git dedim, daha bir sürü şey söyledim ama o gitmekten vazgeçti. Benim şu an gidecek bir tek yerim olsa dakika durmam ama hiç akrabamın olmadığı sadece 3 yıldır oturduğum bir şeihrdeyım.